Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#85656) sto1911


sto1911
veterán

En most vettem autot, ket kereskedesben voltam komolyabban. Mindkettoben at akartak baszni: az egyik hatulja tuti torott volt (a felirat hianyzott), addig beszeltem a sraccal, hogy azt mondta "inkabb ugy vigyem el az autot, hogy torve volt, es akkor nem er meglepetes kesobb". Ennek csak a hatulja volt torve, de vagy alig, vagy nagyon szepen megcsinaltak.

A masikat igenytelenebbul csinaltak meg, mintha en kezdenek hozza egy felxszel meg egy kalapaccsal: elol-hatul szinte egy parhuzamos illesztes nem volt, hatso lampak csalen alltak, stb. Csomagtarto csavarjai kopva, ez-az hianyzott mar belole. Torott volt? Dehogyis - jon a valasz, 'anyad!

Persze mindketto 200.000 alatt valamivel, es hibatlan kasztnival, egy kofelverodes se sehol. Aztan itt is kiderult, hogy volt rajta kopas, apro serules, de azokat megcsinaltatta a kereskedo, meg kepeket is mutatott. Csak egyetlen apro bibi volt, egeszben nem mutatta az autot az akkori allapotaban.

Aztan sikerult egy maganszemelytol vennem egyet, aki ceges autokent hasznalta, elvittem szervizbe, megnezettem hozzaertovel, olyannal aki vezetett hasonlo autot, stb. Ezen latszik nehany apro kavicsfelverodes nyoma, meg par karc. Kinezetre rosszabb, mint barmelyik kereskedose? Igen, csak epp ez nem varhato, hogy ra kell kolteni a gatyamat is. Es meg olcsobban is vettem jobb felszereltseggel.

[B]Elado a regi autom egyebkent.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.