Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz kungzi #75950 üzenetére
Majdnem mindegy a típus, inkább az a lényeg, hogy hosszú legyen. Elég a mm átmérőjű, és ha lehet, legyen vagy 6 cm hosszú. Ehhez kérjél facsavart, v reiser csavart.
Trendix, Szivárvány, kujbus, stb. Lehet kapni vídiahegyű csempefúró- fúrószárat, azzal egy sima akkusfúróval is szépen kifúrod.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Chesterfield
őstag
Ismét klímakérdés.
Írtunk a közös képviselőnek, hogy a déli falra szeretnénk felszereltetni a klímát, ez jött válaszban:"Tisztelt ******!
A kültéri egységet a DMJV Polgármesteri Hivatal Főépítészeti Irodája csak az erkély takarásában engedélyezi.
Ha így szereli fel a klímaszerelő mi megadjuk a hozzájárulásunkat."
Ez azért érdekes, mert többeknek is van felszerelve a déli falra.
Lehet valamit csinálni?
Ez azért mégsem okés, hogy van, akinek lehet, másnak meg nem.Itt a globális felmelegedés, és dögöljön meg az ember?
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Chesterfield #75953 üzenetére
Valszeg ők régebben szerelték fel, még mielőtt jött ez a hülye rendelet.
De nem tudom a gyakorlatban vajon ellenőrzi-e ezt valaki, és bírságolnak-e érte. -
bobace
addikt
Eladó teló:
Samsung GT-S5230, fekete, T-Mobile, használt eladó. 4kNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
_seth_
veterán
Új Canon 5D Mark III Meike BG-E11 markolat eladó, 20e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lorcsi
veterán
A dmjv-tol kellene megkérdezni valahogy..hogy mennyire ellenőrzik
Mert ha nem...eladó: vadi új soundcore motion+
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska)
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában
- mikro headset
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító
- Logitech Bluetooth Mobil headset dobozában, gyenge akkuval[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Eladó lett egy E35LM1 full integrált lapocska.
Termékadatok...
Használt, de kitűnő állapotú!
Doboz, cd, papír, hátlap természetesen jár vele!
Átvehető Debrecen területén...
Irányár: 10000 Ft. ( Esetleg be tudok számolni SATA vinyót vagy DDR 3 memóriát. )
Érdeklődni privátban vagy telón.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #75960 üzenetére
Menj meg a polgármesteri hivatalba a
Polgár Jenőhöz, akarom mondani a főépítészi hivatalba és onnan kérj egy hivatalos állásfoglalástMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bob011
aktív tag
Keresek olyan embert aki gatyába tudna rázni egy laptopot(win telepítés, ssd install, ilyesmi). Privátot írj!
-
Blabcsi
senior tag
Van valakinek pisztolyfúróhoz való állványa?
1-2 napra kérném kölcsön.[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #75968 üzenetére
de nincs erkélyetek?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Chesterfield
őstag
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Chesterfield #75970 üzenetére
Akkora baromság ez egyébként, az a sok ronda panel ház nyilván csak akkor rontja az összképet, ha klíma is van rá szerelve...
Valamelyik szobába tegyétek szerintem, ha az az elképzelés, hogy majd az étkezőből bemegy a szobákba is a hideg, az nem feltétlenül fog hatékonyan működni.
-
Chesterfield
őstag
válasz Real Ghoost #75971 üzenetére
Az lesz, ha nincs más megoldás.
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #75970 üzenetére
bontasd ki az üveget, minek az oda? szerintem több kárt okoz mint hasznot
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #75973 üzenetére
Nekem is be van üvegezve, de nyitható ablakként. Mi is most csináltatunk klímát és ki fogjuk rakatni a külső egységet, pedig van lodzsám.
Körbejárt téma ez már, mivel csak általános rendelkezés van, és nem konkrét szabályzat, ezért ha kiteszed, akkor először felszólítanak hogy szereltesd le és ha ennek nem teszel eleget akkor büntetnek meg. Műszaki osztályon dolgozó mondta. De nekik erre nincs idejük, hogy ezt ellenőrizzék..még.
Majd ha a lakások 50-70%-ának lesz kinn a klíma, akkor gyorsan összehoznak egy ellenőrző csoportot, hogy jó nagyot tudjon a város "kaszálni", ha felszólítás után nem veszed le.
Amúgy engedélyt kellene rá kérni, hogy felszereltesd...de ugye még benn sem tudják, ezt hogyan is kell engedélyeztetni
Vicc az egész...
A lényeg, hogy a kifolyó vizet ne ki a szabadba folyasd.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75974 üzenetére
na látod, nekem nincs ilyen gondom
Se üveg, se klímaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Eladó cuccaim:
-GIGABYTE GT740 2 GB DDR5 26 500.- [link]
- számítógépház 2500.- [link]
- 160 GB Samsung HD161HJ 2000.- [link]
- 5 db. router, switch 2500.- [link]
- 25 db. számítógépes kábel eladó egyben (SATA,IDE,FDD) 3500.- [link]
- Logitech Z313 (2.1) hangfalszett 6000.- [link]Privátban keres.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
PindurAnna
Közösségépítő
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2015. augusztus 8-9-én kétnapos nyitóünnepség keretein belül, reggeltől estig tartó programokkal megnyitja kapuit Kelet-Magyarország legszebb élmény és meseparkja!
Amivel többek között találkozhatsz, ha átléped a Kerekerdő Élménypark kapuját:
- Kalandpályák
- Flintstones vizibiciklik
- Beszélő fa
- Játszótér rengeteg
- Tutajos pálya
- Póni lovagoltató
- Kisállat simogató
- Bábszínház
-Trambulin
- Mesepavilonok
- Kézműves Vár
- Vízköpő sárkány és pisztrángos tó
- Mesejelenetek
- Mesehős óriásbábok
- Kiegészítő játékelemek
- Mesefogadó
- Vadon Bár
- Palacsintázó
- Grill teraszMost kaptam, gondoltam megosztom veletek..
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
mezis
félisten
A klíma kültéri egységének jobb, ha nem süti közvetlenül a nap. Az erkélyen ez többnyire megoldható.
(Egy épület lapos tetején rendben működött a hőcserélő amíg árnyékolta két magas nyárfa. A legmelegebb napokon aztán a déli hőségben abbahagyta a hőcserélést. Lehetett "resetelni".)mezis
-
xigris
őstag
válasz PindurAnna #75977 üzenetére
Szia! Árakat lehet tudni?
-
pohár
félisten
látott/hallott valaki mostanság értelmes áron értelmesen kinéző kiadó szobát a belvárosban? lehet, hogy nemsoká szükségem lesz rá...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Real Ghoost
aktív tag
Itt nézelődj (zárt csoport, hozzáadlak ha szükséges) de most nagyon résen kell lenni, épp a "lehúzzuk a friss egyetemistákat" időszak van.
-
pohár
félisten
válasz Real Ghoost #75984 üzenetére
köszi, jelentkeztem, hátha találok valami jót, már csak a melót kellene megkapjam
de inkább keresgélek előre, minthogy a nagy kapkodásban válasszak rosszulGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zola007
veterán
válasz Real Ghoost #75984 üzenetére
itt 2013 óta folyamatosan az az időszak van...
-
mghltm
addikt
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #75989 üzenetére
Már ez van egy ideje.
Pár csemegét el is mentettem időközben.
Pl. íme 2 hirdetés ugyanarról a panelről, ami 1 hónap különbséggel szépet drágult:
80.000 vs. 100.000Nekem a jelenlegi lakás és albérlet-piac adta az utolsó cseppet a pohárban és ennek hatására döntöttem el alig egy órája, hogy jövő tavasszal külföldre távozom.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #75990 üzenetére
Ha nyernék a lottón építenék egy 30 lakásos társasházat, felvennék egy karbantartót és az egészet kiadnám bérbe. Könyvelését a vezetését meg csinálnám én. Szépen megélnénk ilyen árak mellett..
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75992 üzenetére
nyugodj meg, nem te lennél az első
Tegnap mutattak nekem egy telket, amin van egy ~ 400 m2-es magánház és az első részén pedig felépítettek 3db 6 lakásos társasházat és mindegyik lakás el/ki van adva.
1 családé az egész.
Vagyonban nem tudom mennyit taksálhat, de összesen úgy 400-500 millió környékére tenném.
Ismétlem: 1 családé[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
beencee
őstag
FSP Everest 80PLUS 400w moduláris táp eladó -- 7k
Delux DLC-MG760 piros "BMW" ház a benne lévő Noctua NF-B9-1600 házventivel együtt eladó -- 4k[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #75994 üzenetére
Másik gyöngyszem [link], végül is csak 1 hó + 3 hó, tehát fél milliót kell letenni beköltözéskor[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Nem értem, hogy kire méretezik ezeket az albérlet árakat. Ki tudja kifizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest