Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
ha van valakinek zte blad-hez olcsó jó minőségű tokja..dobjon egy üzit, mert érdekelne..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SOAD19
addikt
válasz werszomjas #32645 üzenetére
Esetleges pixelhiba keresésre kérdeztél rá? Ha igen, akkor pl. jó lehet az Eizo monitor tesztje: [link]
-
rayoliviero
veterán
-
Chesterfield
őstag
Aki szerette régen az MK1-et, MK2-t, annak ajánlom a Mortal Kombat Komplete Editiont, marha jó lett, van online játék is, játszhatnánk egymás ellen.
-
Este 8 után gondoltam kipróbálom a Far Cry 3-at,és nagyon bejött!
Nem gondoltam hogy ennyire le fog kötni.
Eddig azzal játszottam.
Úgy érzem szabad óráimat lesz mivel elütni. -
KőkorSzaki
tag
válasz perge666 #32585 üzenetére
Szia!
- HDD: ez egy Seagate 7200.8, így kell működjön, nincs baja. IDLE-ben is dolgozgat, mint sok más típus, ez lehet az a bizonyos morgás, sebességen ez nem csökkent. Az a HD-Tune diagram teljesen jó, és mondom ezt úgy, hogy nem most látok ilyet először. Zárójelben mondom, hogy az, hogy más nem futott közben, az eleve kétes, pl. frissítés (háttér letöltés), indexing (windows keresés), defragmenting szolgáltatások le vannak lőve? Ezek is "morognak", de alacsony prioritáson, elvileg nem lassítanak.
- A DDR2 és DDR3 között nem lesz érezhető különbség, csak ezért nem érdemes lecserélni. A 800Mhz vs. 1333MHz összehasonlítás csak félrevisz, más a technológia. Itt egy teszt, amiben kemény 2%-kal volt gyorsabb rendszer szinten a DDR3-1333 a DDR2-800-nál: http://ixbtlabs.com/articles3/cpu/ddr2-800-vs-ddr3-1333.html. Ráadásul mindez processzorfüggő is, a RAM sebességének maximumát a proci eleve korlátozza, és a tesztben azért elég komoly processzort villantottak.
- A RAM mennyiség más kérdés, 2GB-nál nyilván jobb a 4GB, és bizonyos esetekben valós gyorsulást hoz. De pl. boot időben nem, oda a 2GB bőven elég. Szintén RAM téma: spórolásként érdemes 32 bites oprendszert feltenni, 2GB-nál gyakorlatilag nincs értelme a 64 bitnek, csak árt (nagyobb a memóigénye), hasznáról pedig nem tudok. A 2GB pedig azért sok mindenre elég. Most drága nagyon a RAM, én nem bántanám.
- SSD gyorsítani fog. Elég egy 64 gigás, a rendszert arra kell rakni, minden más maradhat a HDD-n. Én ezt mindenképpen javasolnám, ha van rá pénz. Más kérdés, hogy ki ad most el 64 gigás SSD-t jó áron.
Minden fenti dolog saját tapasztalat, segítő szándékkal írtam.[ Szerkesztve ]
-
Adonimus
senior tag
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Nooki
tag
A hőségre való tekintettel:
eladó:
Gigabyte GA-H61-DS2 1155-ös alaplap 6k csak ma -
xigris
őstag
Sziasztok nincs valakinek carbon fóliája eladó, mennyire tartósak ezek?
25x200cm 2db kellene fehér a kocsi küszöbjére lenne[ Szerkesztve ]
-
luckyboi82
tag
Eladóvá vált cuccaim:
15 m HDMI 1.3 kábel OEM
Gigabyte HD4850OC 1 Gb + Scythe Setsugen 2 hűtő
Epson Stylus Photo RX520 multifunkciós nyomtató
Asus Xonar DS 7.1 DTS hangkártya
Xbox360 - CoD4 , Halo WarsMindegyik használt, kifogástalan állapotú, garanciát 1-1 hetet tudok rá adni!
érdeklődni privátban, debreceniek előnyben!
-
SOAD19
addikt
Hali!
Valaki legyen már szíves árulja el, hogy hogy a f@szba kell felvenni valakit a fb-on! Rajta vagyok az illető adatlapján, de sehol se látom, hogy hol tudom felvenni.
Szerk: Most nézem, hogy hol kellene lennie a "Megjelölés ismerősként"-nek, de az adott lapon nincs ott, törölte magát, azért?
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment) 3.500 Ft
AMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+ 1.500 Ft
Noname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
Törpenyúl ketrec (kompletten felszerelt, szénatartó, itató, "nyuszi-wc ", 60 cm hosszú, 40 cm széles, 34 cm magas) újszerű állapotban 7 000 Ft
2 db fotel (gyakorlatilag új, JYSK-es) 15.000 Ft részletesen
USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 135.000 Ft részletesen
DVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
AMD CPU Phenom X4 9750 AM2+ 2.4Ghz 10 000 Ft JEGELVE
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Gamepad Saitek Cyborg Rumble Pad P3600, PC, USB 3 000 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ). -
válasz Chesterfield #32657 üzenetére
Nemrég meg volt PS3-on az egyik MK rész PSPlussal,de már nincs meg a konzol.
Ezt az MK-t is tervezem PC-n,csak már nagyon sok játék van fent...........KőkorSzakiöszönöm a segítséget.
Lehet azért tűnik nekem lassúnak a gép néha,mert ezelőtt olyan laptopom volt amibe 4GB /DDR3/memória volt,és szinte soha nem gondolkodott!
Egyébként azért is cserélném a memóriát mert inkább 4 gigát szeretnék,és mint te is tudod több DDR2-es foglalat nincs!
Lehet akkor 32 bites rendszert teszek fel ha szerzek egy SSD-t(héten kéne egyet újítani)!
Jól esik hogy olyan ember segít,akitől vettem a gépet.Te legalább mindent tudsz róla tövéről hegyére.[ Szerkesztve ]
-
laccczka
tag
Írható DVD lemezeket keresek egy 10-es henger mennyiségében.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Louies
aktív tag
Programozók , webfejlesztők munkalehetőség
Feladatok:
• struktúrált, összetett weboldalainak fejlesztése
• új weboldalak, webáruházak fejlesztése, felépítése, elkészítése
• webes alkalmazások informatikai tervezése és kivitelezése
• meglévő honlapok, rendszerek aktualizálása, szépítése
• új nemzetközi projektek kivitelezése
Elvárások
• Magas szintű PHP ismeret,
• MySQL,JavaScript
• weboldalak és webáruházak kialakításában szerzett tapasztalat
• Angol vagy Német nyelvtudás - jó beszéd és írásbeli készség
Előny:
• Hasonló területen szerzett gyakorlati tapasztalat
• Német nyelvtudás
• Facebook alkalmazás fejlesztésben szerzett tapasztalat.
Munkavégzés hely:
Nyíregyháza
Jelentkezni nálam. Bővebb info nálam. priviben.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó:
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexekKeresek min 4GB-os MicsoSD-t átalakítóval, több darabot is!
Valamint Wifi routert, ami a b/n/g szabványokat tudja, minél olcsóbban!
Érdeklődni privátban. -
kungzi
veterán
Eladó 1db Cooler Master 14cm-es venti + 1db Revoltec 12cm AirGuard --->1500Ft
a jobb felső és a jobb alsó van meg ma bármikor átvehető
-
Borosz
őstag
-
werszomjas
addikt
HP 21XL ( C9351 ) -es fekete tintapatron eladó.
Bontatlan, új.
2500ft
üdv
-
Mr. Bond
csendes tag
AC Accelero S1 rev. 2 VGA hűtés eladő, 12cm Xilence (meglepően jó) kék ledes ventivel. Ramsünik használtak, hővezető ragasztót (Sekisui) tudok hozzá adni.
4200FtAz Úr a hetedik napon megpihent. A nyolcadikon a videokártyája is beadta az unalmast...
-
Zoty@
aktív tag
Eladó dolgok:
Processzorok:
Intel E2160 s775 2db 3.800.-
Intel E2180 s775 1db 4.000.-
Intel E2200 s775 1db 4.500.-
Intel E6550 s775 1db 6.500.-
AMD X2 4000+ 1db 4.500.-Alaplapok:
Asus M2N AM2 1db 5.500.-
Asus P5KPC 1db 7.500.-Egyenlőre ennyi, ha bármi változik írok............
Texas HoldEm for ever!
-
diablo1984
veterán
Eladó:
- dízel VW Passat kombi
- 120l-es villanybojler(garanciális)
- 4 elemes szekrénysor
- Mora 3 égős gáztűzhely
- 5ös ytong, cserép, tégla
hardverelemek eladósoron:
- 1db PCI-os USB kari - 1200Ft
- 3db tv-out kábel - 500Ft/db
- 1db tv-out to s-video átalakító - 300Ft
- 3db 9,2cm-es pwm-es veni ráccsal(HP házból) - 800Ft/db
- LG gsa H30N sata dvd író(fekete), firmware halott állapotban alkatrésznek, előlapdonornak - 1000Ft
van pár laptop billentyűzetem eladósorban:
- Fujitsu-siemens billentyűzet, komplett, hibás, pár gomb nem működik, valszeg billentyűfólia hibája van, magyar kiosztású, Pa2510-es lapiban volt(Pi1536-osé is dettó ez), gombonként, vagy egészben is eladó!(Chikony a gyártója)
- Fujitsu-siemens billentyűzet, pár gombja már hiányzik, magyar kiosztású, nem agyon használt, de fullhalott állapotú, gombonként vagy egyben eladó!
a bontásra várók ára megegyezés szerint alakul!
Optikák:
- DVD olvasók, ATA csatlakozásúak, 2db LG(1 fekete, 1 fehér), 1 Antec fehér színű, 3 nap gar. 1k/db -
rambo4ésfél
senior tag
Holnap délelőtt Debrecen-->Nyíregyháza-->Debrecen vonalon járok autóval és fuvart vállalok személy/tárgy
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy boltot a belvárosban ahol árulnak csiszoló szivacsot? Ilyesmire gondolok.
Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
ati012
őstag
Kinek van aggregátora kölcsönbe 3-4 napra?
-
rayoliviero
veterán
Az mitől lehet, hogy elindítom a mosógépet, normális hangot ad ki, vizet is rászívja a ruhákra, de dob nem forog? Meg sem nyikkan. elromlott a motor?
pockhome: Én inkább nem próbálom, hívok szerelőt. Zanussi a gép amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #32681 üzenetére
Nekünk is volt ilyen, valszeg ledobta az ékszíjat. 4ezer ft-ért tette vissza a szerelő
próbáld meg hogy leveszed az oldallapját, hátha csak annyi 'baja' vanhát, te tudod
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
ati012
őstag
válasz rayoliviero #32681 üzenetére
Pont ma ment tönkre a miénk is. Szép az élet. Vissza áll a Hajdú.
Próbáld nyugodtan, úgy jön le mint egy gép oldala. Szembetűnő hiba ha csak ékszíj.
Írd le a típust, lehet lesz hozzá való alkatrészem. -
csapee
őstag
válasz rayoliviero #32684 üzenetére
Vagy a szimering ment tonkre es beallt a csapagy, de akkor a dobot nehez kezzel forgatni. Alul/felultotlos?
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
ati012
őstag
válasz rayoliviero #32686 üzenetére
Szíj. 98% hogy az lesz a baja.
Vegyestüzelésű kazánoknak milyen vastag az oldalfaluk? 125-ös korong átviszi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lenovo t60 -hoz van valakinek hűtése? úgy néz ki az enyém megadja magát, borzalmas hangja van, így már inkább nem is használom. pontos típust nem tudok, de valami intel vga van benne.
-
pockhome
senior tag
válasz ati012 #32687 üzenetére
Ja, ezt írtam meg én is, csak pár hsz-al feljebb
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Valamelyik nap megyek be Debrecenbe,még pontosan nem tudom mikor!
Monitort már nem keresek mert az elvileg le van beszélve az illetékessel,de van még néhány dolog amire szükségem lenne:-1x4GB DDR3 ram 1333MHz /PC-be való,nem laptopba/
-60 GB vagy 120 GB SSD
-Logitech F310 vagy hasonló minőségű GamepadPrivátban nyugodtan zaklathattok ha van számomra eladó holmitok.
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
T-nél vásárolt Defy-re vajon hány év garancia van..? 2011.08.05-én lett vásárolva. Alap két év mindenhol vagy csak egy..?
-
Borosz
őstag
válasz fenergie84 #32697 üzenetére
Ó jeee! Köszi.
Szerk: az baj, ha nem az én nevemen van?
[ Szerkesztve ]
-
mongo
tag
ASUS EAX1600PRO/TD/512M - 3000Ft
Számítógép I. - 4000Ft
Számítógép II. - 8000Ft
PS3 slim 320GB + tartozékok - 74000Ft
PS3 játékok - 2500Ft-tól[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.