Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz perge666 #13868 üzenetére
T-mobilnál még nemrég vagyok, na meg társkártyások vagyunk, így mindig embernek lesz új telefon, én meg megöröklöm az övét De az S II meg az S III is onnan van egyiket tavaly másikat most vettük, de egyik sem független
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Laraxior
titán
válasz perge666 #14378 üzenetére
Tessék komám. 4.8"
ha a méret számít, akkor ez tuti lesz Nálad Vásároljad meg iziben
AnTuTu bench: 16k+."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz perge666 #14385 üzenetére
MyAudio Phone 5 - a duál SIM-es óriás?
Media Markt-ban azt hiszem 60k alatt láttam, gondolom máshol jóval olcsóbban hozzá tudsz jutni. Bár nem tudom mennyire szabad ilyen márkájú kütyüket venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pohár
félisten
válasz perge666 #14387 üzenetére
MarKoo 65-ért árulja az S2-jét még egy év garival, szerintem csapj le rá
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Manitou
veterán
válasz perge666 #14392 üzenetére
60-ért újonnan nem igen van jobb, max tényleg használtan S2 , de 60 ért az se igen van.
Ha S2-t veszel , van hozzá egy új eladó S2 tokom.
Mondjuk ez másnak is szól, ha érdekel valakit.72-ért kapsz olyan új telefont is ami ezt tudja: 4,7 colos IPS panel, led vaku , dual core , 1 GB ram, 1080p video, előlapi kamera is , NFC
De ha 60 a határ, akkor abba ez nyílván nem fér bele.[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz perge666 #14439 üzenetére
Mióta a Tesco Tesco Extra lett egész jó, van minden, kaja, ruha, műszaki cikk, konyhai kellékek, játékok, ajándékok, ráadásul jó áron, ott biztosan találsz valamit.
Fórumban nincs semmi, csak ruhás, cipő boltok, drága ékszeres, órás boltok, és egy még drágább media markt
2 dolog miatt örülök a fórumnak, első 2 óra ingyenes parkolás a belvárosban és hogy a Media Marktban sok minden van készleten, ha venni akarok valamit ott biztosan meg lehet tapizni, aztán máshol megvenni
Ja és király fent a kínai kajálda, bár most áremelés lehetett, 1adag köret+1adag hús elvitelre már 1350
HDMI kábel van valakinek eladó???
1.4-es kell (3D-s tv-hez lesz) minimum 3m -es legyen, lehetőleg jó minőségű, ha van rajta ferrit szűrő annak külön örülök.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz perge666 #15544 üzenetére
Hajam égnek is állna akkor
(#15545) SOAD19 zenét hallgatni vagy feküdve egy kényelmes ülőgarnitúrán, vagy mondjuk portörlés közben feneket riszálva szoktam
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
-
werszomjas
addikt
-
gps76
őstag
válasz perge666 #16485 üzenetére
Ami használható már normálisan és itt nálunk garanciával kapható a Prestigio táblái. Én 35-ért vettem kétmagos,IPS kijelzős,1 GB Rammal,stb. Teljesen használható.
Ezek a 20000 Ft-os hulladékokat el kell felejteni.
A kétmagos proci,meg az 1 GB ram nagyon ajánlott.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz perge666 #16489 üzenetére
egy régi eeepc-hez képest hasít mint az álom! egy x8-as sonyhoz képest szintén gyorsabb és a nygobb kijelzője miatt használhatóbb is! usb-je mindenről tud olvasni, nekem az akkuja is bírja......ennyi pénzért én többet nem vártam, mit kellett volna még, filmet viszi, fullHD-s mkv-t kellene tolnia? vagy valami durva pc-s játékot? ennyiért ezt tudja, amire kitalálták jó!
-
mexicanraven
senior tag
válasz perge666 #17825 üzenetére
Annyi, hogy az MM-ben van egy körszakállas hülye gyerek, a Szent Anna utcán, az mindig okoskodik, meg garanciáztatásnál is sz*rakodik, én emiatt nem járok már oda, pedig sok cuccot vettem tőlük.
Egyszer egy házat rendeltem, 3 hét után se hozták meg, az volt az utolsó csepp a pohárban.when the sun shines, we'll shine together
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest