- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha kell egy jobb váltógomb, akkor adok egy ilyet.
Egyébként igen, az kuka, de 3000Ft és 10 perc, úgyhogy nem is említettem. Legalábbis nem hiszem, hogy sokkal többért adnának egy bontottat mondjuk egy karambolosból és akkor eredeti.
A radar lehet, hogy jobb is így, általában 5db-os radart szoktam látni, ami pont a horgot szondázza okosan, így mindig visít. Ez legalább azt kikerüli.
Igen, ez a facelift meg ez a kormány sokat dob rajta.
Az egérmozi jó, a felnin csodálkoztam, azt hittem ez is lemezfelni+dísztárcsa kombó. A többi is mind pozitívum. Szerintem.A festékhiba műanyagon van, így mintha nem is lenne, csak optikai bibi. Szerencsére.
Szorítok Nektek. Jó kis autó ez. Főleg ennyiért.
Én ma beleztem ki a Fordomat, megy majd karosszériáshoz jövő pénteken és időben elkezdtem előkészíteni. Olyan jól sikerült, hogy kész.
Most van egy 1 személyes CrownVic a garázsban. A kép óta kikerült a szőnyeg is és utána vissza tettem a bal 1-et, csak nem fényképeztem le. A Logannal jó eséllyel még sok-sok évig nem lesz ilyen nyűgötök.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest