- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem. Mindjart hozom a laptopot es rapilantok!
-
-
AMD Power
titán
Pont ma nezegettem kivancsisagbol a Dacia Stepway arakat. Hat mit ne mondjak ott mar jo vasatagon fog a ceruza. Azon kivuk,hogy megemelt hasmagassaguk van mivel tudnak tobbet azon kivul,hogy meg jobban dolongelnek mint az alap Daciak!? :)
-
-
AMD Power
titán
Ezek mind mind a termszetes innovacios kutyuk behozasa miatti ar emelkedes.Ami amugy tok jo! Lasd 2.3 millas alaparas Logan. Rengeteg biztonsagtechnikai es vezetestamogatos cucc van benne alapbol mert kotelezo. ABS ESP, ASR stb...
De legjobban a rohadt gyenge forint a fo problema egyelore az uj auto araknal. Meg persze azok is hozzatesznek amiket irtal.
-
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A bakancs forma, vagyis a kisárúszállítóból kialakított 7 személyes, mint a Fiat Doblo, Opel Combo, Ford francsetudja... Turneo asszem.
Szerk.:
Aminek a formaterve oldalról bakancs forma. A személyautó orra rápakolt nagy-nagy puttony. -
mirci18
addikt
Ez a normális.
Emelkednek a bérek.
Az euró is egyre rosszabb helyzetben. Szigorítottak az uniós normákon ami miatt most a Dacia új motort adott ki. Anno behozták kötelezőleg az E segélyhívó rendszert az is pénzbe kerül. Szóval moroghatunk az emelkedő árak miatt. De vajon nekünk hogy esne ha a fizetésünk nem emelkedne évek óta.De visszafordítom a kérdést.
Meséltem már jelenleg egy Suzuki wagon r-em van ami lassan 240 e km-ert ment. Nyilván az idő is eljárt felette de a helykínálata sem megfelelő. Így kombit akartam venni. A használt piacot átnézve 3.5 milláig 100 e km és 5 éves kor alatt csak Dacia Logant találtam és Lada Kalina-t meg Renault Cliot. Ezekből a Dacianak van messze a legnagyobb helykínálata.Folyamatosan figyelem a használtautón az eladó modelleket.
Ha csak annyival megelégednék hogy 5 évesnél ne legyen öregebb a kocsi meg 100 e km alatt legyen legyen benne klíma 90 lovas motorral legyen de ne stepway kiadás legyen mert nem szeretnék pluszpénzt fizetni a nagyobb gumikért meg a magasabb autóért ami jobban billeg. Szóval ha csak ennyivel megelégednék lenne 7 autó.Ebből a 7-ből 2 kuka mivel fehérek tehát az alap színnel rendelkezik minimális fényezéssel.
Maradt 5.
Ebből az 5-ből 4-nek nincs multis fejegysége meg tolató kamerája ami a 3.5 millás eladási ár után még 150 e ft. Ha ezt is elintézem bele 3.7 milla az ára és akkor még az elektromos hátsó ablakok plusz digit klíma sincs benne ami kb 80-100 e ft árelőnyt jelent.Így ha azt is beleszámolnám jelenleg 100-200 k-val tudnák venni készletről autót.Nyilván nem mindenki akarja ezt megvenni. De úgy vagyok vele hogy ha akarnék most venni egy kocsit azt 10 évig nyugodtan tudjam használni ne kelljen azért eladnom mert esnek ki belőle a gyári alkatrészek.Arról nem is beszélve hogy így nem kell egy fapados modellel beérni.
Most pedig eleve van lehetőség babaváró kölcsön által úgy venni új autót hogy nem kell saját önerőt beadni plusz nem kell lízingelni az autót.Nekem.Sajnos a legtöbb embernek csak a használt autó megoldás de annyi elrettentő videó van amiben látni a belföldi roncsokat amiket nem törődöm emberek adnak el. Az osztrák autókat amiknél sokszor kiderül rohad az extrém sózás miatt plusz törve voltak. Haverom annó vett olaszból egy 2 éves Dacia kombit. Mondván 2 milláért egy 120 lovas motorral alkalmi vétel. Persze egy szűk fél év után sejthető volt törve volt a kocsi az elemek nem tökéletesen passzolnak.
-
konyi79
addikt
Emelkedik a Dacia ára az tény, de a többi meg menekül előtte előre.
Jövőre a vezetéstámogatók közül már kötelező alapfelszereltség lesz az automata vészfék, szóval hurrá DDT4ALL, Lesz ott távolságtartó tempomat egy Sanderoban is.
A lényeg, modell és facelift offenzíva várható emiatt a Daciánál is, legalább az összes modell hűtőmaszkját cserélni kell, a doppler radar belemenjen. Ez persze megint pénzbe fog kerülni. -
AMD Power
titán
Egy kis érdekesség.
Dízel vs. hibrid vagy bármi más -
-
kelly416
veterán
Ez tény. A Dacia messze a legolcsóbb most még biztos. Mi nagycsaládossal elkezdtünk kacsintgatni ide-oda, de sehol semmi, amire legalább 5 misit nem kellett volna áldozzunk a támogatás mellé. Az meg már úgy nem pálya. Ja? És a legnagyobb ellenfele is családon belül volt, a Grand Scenic. Aztán jöttek a bakancsok, amikre következetesen kijelntette feleségem, hogy nem csak drága, de csúnya is. Úgyhogy nem csoda, hogy kombiban sincs nagy opció kitekinteni a Dacia mellől ilyen ársávban. Mármint ha mindenkpp új kell.
-
-
mirci18
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Hát én akárhogy nézem de olyan preferenciákkal nem találok autót mint ahogy ti nézitek.
Amit én kinéztem az egy nagyon jól felszerelt kombi 3.9 millás árral plusz vonóhorog.
Tehát 4 fölött lesz az ára mire kihozom.Bármelyik másik márka kombija ugyanilyen felszereltséggel minimum 1 millióval drágább.
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Akar. Vagy esetleg a most kifuto Hyundai I20.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ez igy van. Mert ugye a 3 millas alaparnal kb 3.6-3.8e amitt megveszel.
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
930kg korul van az Astra. Magasabb a Logan es picit szelesebb is. De ez kozel "30 eves" motor konstrukcio. Es ugye ez a motor ujkoraban volt 60Le. Ketlem,hogy 20 evesen 175e km utan le tudna adni a gyari erejet...
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
974 kg elég magas autó az biztos.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem olyan biztos , lehet hogy tévedek, de az én meglátásom az hogy a Logan az Astrához viszonyított arányában magasabb, szélesebb és szerintem egy picit nehezebb is. Így a légellenállás és súlyt tekintve a 60 & 73 lóerő szinte azonossá válik. Persze ezen a sebességváltó kiosztása tudna segíteni hogy erősebbnek érződjön a Logan.
Vagy nem? -
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ettol fuggetlenul jo lenne kiprobalni ,megis milyen ez a 1.0SCe motor. Mert ez ugye megy tovabb a Logan/Sandero uj szeriaba.
kelly416 Emailt irtam nekik. Kivancsi leszek.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha fejre allok akkor sem tudom elobb megrendelni. En nem is szeretnem. A racionalitas felulirja az erzelmeket. Ezzel a beigert uj Logannel , meg foleg.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ev vege elott ezt a "mostani" Logan amugy sem rendelnem meg! De lehet,hogy csak az ev elejen. Januar , maximun februarban. Igy esszerubb lenne megvarni azt mar, szerintem.
Nehez okosnak lenni. -
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én is így gondolom. Azért most reggel egy mailt írtam a csávónak, akivel beszéltem erről.
Amin viszont már erősen gondolkodok ,hogy most ősszel Párizsban bemutatják az új Logan/Sandero párost. Ami elméletileg jövő év elejétől kapható lesz. Nah most mit csináljak!?
Agyvérzést kapnék ha vennék egy 2012 fejlesztésű "addigra már elavult" Daciat és rá 1 hónapra jönne az eggyel újabb modell belőle, mondjuk 200e Ft drágábban. -
-
AMD Power
titán
Nem sietik el ezt a teszt vezetest.... febriar 17-en besztem veluk. Azt mondta a ferfi,hogy majd hivnal ha besztek a Foti Daciaval.
-
mirci18
addikt
Én inkább 10 évben gondolkodom.
Nekem is sokat számított az hogy új legyen.
Először én is lízingelve szerettem volna. De jelenleg nincs 1.2 millió ft készpénzem a kezdő részlethez.
De mivel fel tudom venni a babaváró kölcsönt így gyakorlatilag meg tudom a kocsit venni készpénzre.
Nyilván ezért is hitelt veszek fel de ez legalább nem 5 % hanem csak 0.4 %. -
mirci18
addikt
Én még nem rendeltem de tervezem.
Múlt hét hétvége óta van a Tce 900-as motor helyett a TCE 100-as.
Dacia dusterben jelent meg ez a motor 100 lóerős benzin gáz üzemeltetésű.
Nyilván a gáz tartály miatt az ember bukja a pótkerék tárolást plusz vizsgáztatni kell az autó gázrendszerét egy hónappal minden műszaki vizsga előtt.
De én úgy tekintek rá hogy a pótkerék befér leszíjazva is. Plusz így elvileg olcsóbban is lehet utazni a gáz ára miatt. Plusz kevesebbet kell bele tankolni mivel két tartálya van. -
mirci18
addikt
Ennyi.
Mindenki ért az autóhoz mindenki jobban tudja nálad.
Sok a dízel fan azok úgyis azt ajánlják.
De nekem nem kéne. Sokat rövid utazok pályán ritkán megyek.
Van egy Suzuki Wagon r-em. Sokan lenézték régebben is mert csúnyának látják és igénytelennek.
Nekem megfelel.
A testvérem mindenképp rá akart beszélni először egy német konszerm termékre.
Mondtam neki nekem az autó közlekedési eszköz nem státusz szimbólum.
Számomra fontosabb az olcsó közlekedés mint a jelvény.
Ezután rá akart beszélni egy használt autóra mondván ott olcsóbban vehetek egy jobbat.
Csak pont az a baj hogy önerő nélkül autóhitelbe beleugrani nagyobb kiadás.
Egy autó pedig 10 éves kora után nagyon nagy rizikó.Mondtam neki mit akarok venni. Lenézi a márkát meg elég rossz véleménnyel van róla.
Szerintem pedig a Daciákat okkal szidják.
Ugyanis az eddigi beszámolók alapján nagyon is van gond az autókkal.
Bármelyik motort elnézve. Gondolom ez amiatt lehet hogy a régi alapmotorokat cserélni kellett az új turbós kissebb lökettérfogatú modellekre. Ez az uniónak köszönhető. Sajnos a mai motorok nagyon túl vannak tervezve túl vannak húzva túl vannak bonyolítva. De a problémás bonyolult motorok nem csak erre a márkára igaz. Ma az autók nem 15-20 évre vannak tervezve. A régi 4 hengeres alap motoros autóknál nem voltak ekkora problémák ha egy Suzukit vagy egy Daciát nézel.Szóval azt hogy ezeknél az új autóknál is lehetnek hibák el kell fogadni. Ha emellett meg tudja az ember szokni azt hogy az anyag is ki van belőle spórolva tehát fapados akkor nagy baj nem történhet.
-
Šolaire
veterán
Van aki most rendeli az autót? Olvasgatom a csoportot és páran írják hogy pl a turbó benzines motorral már nem lehet rendelni csak a gázossal.
-
kelly416
veterán
A tömítőről fogalmam sincs, mert az autó nincs még nálunk. Kb. 2 hét még jó esetben.
Én sem gondolkodnék, de van eset, amikor az gyorsabb, jobb, vagy csak simán a feleségem nem biztos, hogy le tudná szedni a kereket, de egy gumikukacot be tud tömni és fel tudja utána fújni a kereket. Ezekhez nem kell fizikai erő.
-
golyós
addikt
Az első : aluminium rézzel olyan reakcióba lép, hogy 1 hónap után nem szeded le a szelepről. Nekem is megvan, de a Lodgys FB csoportban többen mondták, hogy fel ne rakjam.
A második : tudomásom szerint nem jó Lodgyra, egyszerűen nem ilyen van rajta.
A többi Daciára nem tudom.A többi oké .
-
AMD Power
titán
Ezt en mar megtanultam! Mielott vettem azt a *zar VW Polot (arra tesom beszelt ra) elotte majdnem megvettem egy Renault Megane Classis I 1.4 8v. Megvolt a proba kor ,allapot stb.... azt kellett volna megvenni. Utolag nagyon megbantam. Foleg,hogy a Polo mint tudjatok egy hulladek volt.
-
-
Šolaire
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Engedd el ezt szerintem. Azt vedd ami neked a megfelelő. Nekem is adtak tanácsokat. Újat ne vegyél, használtat ne vegyél, mazda rohad ne vegyél, renault ne vegyél stb, stb. Végül nem hallgattam senkire és azt vettem ami nekem a jó. Magadnak veszed az autót nem másnak ez vezéreljen.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jo kerdes!
Amugy erre a szovegre valaszoltam ."Kedves Gergő, a partnerek ismerősök szintén a Tce motorokat használják, van aki clioban és van aki Taxi mcv-ben. Szoftver frissitésen, olajfolyáson és apróbb hibákon ők is túl vannak már. Ezek az emberek vagy voltak a csoport tagjai vagy soha nem is hallottak róla. Vagy nem érdekli őket és nincs erre idejük. Én is nemrég léptem be és kezdem megbánni. Meglátásom szerint, ahogy a korábbi posztokat is olvasgatom csoportban, sokan úgy gondolják, hogy mivel 0.9 Tce motorjuk van mint nekem is, akkor valami olyan luxus kategóriát vettek amit más meg se tehet. Pont fentebb írta valaki, hogy "olcsó húsnak híg a leve". Na ne már. Emberek ugyan abban az ülésben ülünk, ugyan azt a kormányt fogjuk, ugyan azt a műanyag kopogos, fapados belsőt használjuk az illesztési anyaghibákkal, nyikorgó dob fékekkel, bepárásodó lámpákkál, olajszivérgásokkal, KIEGYENSÚJOZATLAN REMEGŐS MOTORRAL, festési hibákkal, szofverfrissítésekkel, kapcsolóhibákkal stb.... Csak akkor azt nem értem, hogy akkor miért szüntették meg a 0,9 Tce gyártását ha ilyen jó? (Kivlve nálam persze..)Az Sce meg megmaradt! Az új 1.0 Tce az Sce re rakott turbós akkor? Gergő, úgy érzem te reálisan, akár gazdasági oldalról is tudsz nekem válaszolni arra a kérdésre ami a legfontsabb egy autó kiválasztásánál, hogy valóban megér legalább 600.000 forint többletet 15 le és az hogy +700 al kevlsbé pörög a motor a használat során? Közel 4 milla. A hibák nem mérvadóak, pláne az esetemben mivel nekem volt elég gondom vele így is."
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
"En nem akarom vedeni a markat. Illetve nekem egyik Daciaval, motorral sincs tapasztalatom. Irtad ezeket a problemakat. Teljesen egyetertek abban,hogy ezek negativumok es nem jo dolgok. Foleg ha a turbosrol van szo. De sajnos azt el kell fogadni,hogy pl egy Logan egy 2.3 millo ft alaparas auto. Es ugye ez is ugy ennyi,hogy kozel fel eve meg csak 2 millio volt. En nezegettem most nagyon sok auto markanak az oldalat. Kia,Hyundai, Renault, Suzuki, Peugeot, Opel stb.... a Suzuki Swift kedvezmenyes 3.2 millas alaparan kivul semmi ertelmes autot nem latni 4 millioig. Az is kisebb mint egy Logan vagy Sandero. A tobbi meg inkabb ez a 4.5 millio-tol indul. Mi meg ugye itt vagyunk az emelt 2.3 millas alaparnal. Ennyiert sajnos ezt kapjuk. Egy barmi mas ertelmesnek mondott auto is minimum 2x ennyibe kerul! En nem azt mondom,hogy ez "jo" ,hogy ha vannak hibai, nehogy felreertsd! De ezek ennyiert sajnos ezt tudjak. Ki is kell fogni szerintem az adott darabot, problemas vagy kevesbe az. Ettol fuggetlenul abszolut nem orulok annak ha rossz tapasztalatokat, velemenyeket olvasok a itt a Daciakrol."
-
kelly416
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem tudom. A srác azzal hívott fel, hogy be kell fizetnem a 2,7 misit és minden ok... Mondom, hiteles a dolog. Ja? Akkor benézte, hétfőn menjek be és indítjuk a dolgot. Szóval ezen felül még semmit nem tudok. Majd írok, ha már van válaszom ezekre a kérdésekre.
Kecskemét, Renault kereskedés. Formont auto a nevük asszem.
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Még 2 hét, de utána természetesen majd írok.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Persze! Ez mindig a jeghegy csucsa. Irtam amugy neki egy eleg hosszu valaszt. Ha erdekel ide is berakom!?
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Rakerdezek. Kozben volt egy erdekes beszelgetes a FB csoportban. Kicsit szidtak benne a 0.9T mocikat. Gondolom nem viccbol ir a srac. Ti is olvastatok?
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Múltkor ezt ha már ki tárgyaltuk volna, de én már elbizonytalanodtam ebben a kérdés körében.
De én arra emlékszem hogy ahol veszed szalonban az mivel van szerződésben.
Szerintem a milyen autót vegyünk topicban tessék megkérdezni CastuS és MunezXBK fórumtársakat , ők biztosan tudni fogják. -
-
kelly416
veterán
Na, hívott az üzletkötő, hétfőn mehetünk meglesni az autót, megkötni a szerződést, aláírni a hitelügyintézést stb, másfél-két hét múlva elméletileg haza is hozhatjuk a Lodgy-t.
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem valami ilyesmi biztos fog kelleni!!
FB csooportban amiota fent vagyok azert van am panasz boven nem csak SCe-re hanem a 0.9T-re is. SCe ez a megtorpanas eleg suru.
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Igen ez az. Nincs akkumulátorja, csak egy nagy kondi ami egész nap bírja a strapát és nem sipol meg kereg mint a legtöbb.
Az autó indításával automatikusan be kapcsolódik, autó leállításával szintén kikapcsolódik. Ha csak megállsz a lámpánál nem fog kikapcsolódni.
Ha csak a szivargyújtó nem olyan hogy folyamatosan áram alatt van, mert akkor nem kapcsolódik ki. Mint az opel esetén is volt. De legalább a parkolás ott hagyott autó is biztonságban van a koccanás esetén mert akkor is figyel.
Ráfutás meg a sávelhagyásra figyelmeztető funkció működik benne, de egy idő után engem idegesített.1080P 60FPS használom. Tökéletesen nappal és este.
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
[link] Ez az ugye?
Ez is magatol elindul ugye ha mozgast erez? Meddig birja egy toltessel? Gondolom ha megalsz magatol kikapcsol!?
-
-
kelly416
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Mióta bíróságon elfogadják, én is agyalok, de félek, túl sok hülyét jelentenék be az első héten, hiteleket veszíteném hamar. Múlt héten egy rendőr (civilben, de kia varos, ismerjük) hajtott be egyirányú utcába a szemem láttára forgalommal szemben. Hamar kilyukadnának a kerekeim meg karcos lenne a kocsim, attól félek.
-
kelly416
veterán
Az a nagy igazság, hogy ami elkerülhetetlen, azt én is feliratosan vettem. Zártakarók vannak itthon, régebben a fókán is volt, tetszett. Soha nem kente össze magát senki a szerkezettel tehát funkciója nincs, de dizájnos.
Hálóm van, van egy Zafira A itthon, napi szinten használom, nagyon jó. Fogok venni még egyet a Lodgyba is, csak az autó érkezzen már meg. Azt csak ajánlani tudom.
Ilyen gumis védőt is vettem a hátsó lökösre. Szerintem az eredeti kamu 3M kétoldalas kuka, de egy jó ragasztóval hasznos lesz. Vettem kettőt, legyen a Zafirára is, de azon van gyári, úgyhogy ha lekapjuk valamivel vagy kiszaggatjuk, van tartalék.
Kábelrendező szerintem hasznos, ilyet vettem még amit nemrég említettem, és ez szerintem elengedhetetlen mindenféle pótkerék mellé is ilyen áron. Csak egy jó kis kompresszor kell mellé még majd, de az inkább itthonról.
-
mirci18
addikt
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bosegesen. Annyit mondott csak az oreg meg,hogy meg nyaron is jaratja egy kicsit es amig nem uzemmeleg addig nem "porgeti".
kelly416 Ezek mar csak ilyenek. Kicsi giccsesek, de vannak jok benne!
-
-
kelly416
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Küszöbvédőt és övpárnát már vettem, rég itthon vannak, plusz van kis szivacsos ülés és középkonzol közé benyomorgatós vacak, mert én mindig beejtek oda valamit. Engem csak az zavar, hogy annyira hivalkodó, mindenen ott a Dacia feliret, mintha nem tudnám, miben ülök...
-
AMD Power
titán
Edzes vegeztevel meglattam a terem mellett egy Dacia Logan MCV taxit. Huh mondom en ezzel a taxissal szeretnek beszelgetni egy kicsit. Egy idosebb 70 koruli ur ult az autoban. Bekopogtam hozza es mondtak neki,hogy szeretnek velemenyt hallani az autorol mert en is Daciakat nezegetek. Nagyon kedes es segitokesz volt. Ujonnan vette az auto,ami most 6 eves. 406.000km van az autoban. A regebbi 1.2 benzines motorral. Azt mondta,hogy a motorhoz meg nem kellett hozzanyulni! Nagyon szereti,kopo dolgokon kivul szinte semmi baja nem volt. A karpit, auto belseje se volt lelakva, jo allapotban volt. Azt mondta nyugodtan vehetek Daciat! :)
-
AMD Power
titán
válasz
Flowtation
üzenetére
Raadasul jo aron is vannak nagyon ezek a kiegeszitok! En tuti fogok rendelni egy parat ha megjon az auto.

-
-
-
kelly416
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Vagy csak egy próba után, mert a végén soha nem vesz új autót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gran Turismo
- Star Trek
- Házimozi belépő szinten
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)

Nehez okosnak lenni.
Agyvérzést kapnék ha vennék egy 2012 fejlesztésű "addigra már elavult" Daciat és rá 1 hónapra jönne az eggyel újabb modell belőle, mondjuk 200e Ft drágábban.