Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1102) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

A törölt threadet ne folytassátok!

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1103) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Live-Die-Respawn

(#1104) duvi válasza oriic (#1103) üzenetére


duvi
nagyúr

Ezek szerint augusztus végén mégiscsak megmutatják a nagyközönségnek is?

(#1105) .LnB válasza duvi (#1104) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Benne volt rejtett üzenetként a trailerben is.

Finally, after months of preparation, we can share with you two big things we have been hard at work on — CP2077's cinematic story trailer and a brand new gameplay demo! Yes, yes, we know — for now, the demo is only available to the lucky ones who managed to get tickets to E3 and the rest of you will have to wait until gamescom or the public dev Q&A unveiling stream at PAX in August. Yeah, we can already feel the bashing you're gonna give us online :(. "Why are you not treating us fair", "why is the gameplay not being released right away?". The reason is we want to make the most out of the months of work we put into the demo and first showcase gameplay live at E3 and gamescom. Releasing gameplay right away would make the gamescom presentations pointless and would significantly limit our chance to build hype. Why do we need to build hype? To get more gamers interested in CP2077 and, hopefully, convince them to give it a go. We are putting our hearts and souls into making CP2077 a great game and we would like as many gamers as possible to find out about it and experience its amazing story. Also, hype can turn into sales (after all, we are not a charity), and good sales allow us to grow, take creative risks and deliver new, great games for you to enjoy.

And let’s not forget about one more super important announcement — the release date. Less than a year from now, on April 16th, 2020, you’ll finally be able to sink your teeth into Cyberpunk 2077.

As you probably noticed, we prepared 2 editions of the game. Why only two? Because when we pre-order ourselves, we don’t like to go to Wikipedia to compare content. We have a simple deal: there’s the standard edition, the one we think most gamers will choose, and a limited Collector’s Edition. While we're pretty proud of the CE, we'd like to turn your attention to that first one. Why? Because we have really maxed out the physical capacity of the box with goodies. We think this raises the bar for "standard" and we hope you'll think so, too. Also, since pre-orders are live, you might be wondering if there’s any point in placing an order now. Yes, if you want to give us some extra support. Pre-orders help us build anticipation — the more copies you pre-order, the more likely it is for us to get retail (both digital and physical) behind the game. Therefore, if you like what you see, we will appreciate you "voting yes" for CP2077 with a pre-order. If you are still hesitating though, we would rather you wait for more materials or reviews. Our goal is for you to truly enjoy CP2077 and not regret a pre-order.

Take care and looking forward to seeing you in Night City!
CD PROJEKT RED team

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1106) Cifu válasza duvi (#1104) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Eleve is ez volt a terv. Az E3-on csak azok láthatják, akik ott élőben megnézik.
Augusztusban pedig aztán a nagyközönségnek is bemutatják.

Szerk.: LnB megelőzőtt...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1107) duvi válasza .LnB (#1105) üzenetére


duvi
nagyúr

(#1106) Cifu
:R

(#1108) Cifu


Cifu
Topikgazda

Pár új info:

1.: Trauma Team honlap (nagyjából semmi, de létezik)

2.: Interjúkból új dolgok:

-A kibertérbe (cyberspace) belépésnél nem ok nélkül fekszel jéggel töltött kádba - a tested maga a CPU...
-Nem csak Night City-ben mászkálhatunk, hanem a várost körbevevő Badlands-en is (hivatalos megerősítést kapott)
-Az E3 demóban látott városrészek már készen vannak, de akad olyan, ami még mindig nincs kész.
-Jelenleg az egyetlen "kísérőnk" (companion) a Spider-bot, amit a tavalyi E3 videóban láthattunk, nincs másik tervben.
-A CP2020 mellett a Blade Runner (Szárnyas Fejvadász) és a Ghost In The Shell (~Tudat A Héjban, mármint az eredeti Manga és Anime), illetve Night City esetében Los Angeles volt a minta.
-A fő különbség a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 között, hogy az előbbi egy fő történetszállal bírt, de nyílt világban játszódott, míg a CP2077 egy teljesen nyílt világú játék, éppen emiatt hagyományos értelembe vett "Game Over" képernyő legfeljebb a halálunkkor lesz.
-A járműveinket egy garázsból hívhatjuk elő, bárhonnan (ahogy Roach-ot a The Witcher 3-ban), több járművünk is lehet, és különböző típusok illetve színek lehetnek. Mélyebb személyre szabást nem ígérnek.
-A Street Cred (kb. Utcai Hírnév) kétélű fegyver, úgy növelhetjük, hogy küldetéseket teljesítünk és ahogyan teljesítjük. De ez egyben azt is jelenti, hogy az utcán is felismerhetnek, ami nem feltétlenül jó dolog.
-A CP2077-ben maradt a konvertibilis pénznem az Eurodollár (az amerikai és az európai pénzpiacok összeolvadása után közös pénzt vezettek be).
-Eddig már ismertünk három bandát: "Animals", "Voodoo boys", illetve a tavalyi demóból a "Maelstorm", most három újat is megemlítenek, a "Valentinos" (egy pózerbanda, amely életcélja a minél szebb és elérhetetlenebb nők megfektetése. Évente négyszer nagy gyűléseket tartanak, ahol összemérik ki volt az aktuális főkan. Ezt leszámítva nem erőszakos banda, sőt, nem is hagyományos értelembe vett bűnözők). Egy másik új az "Aldecados" (egy Nomád banda, vagy inkább törzs) valamint a "Raf and sheev" (a Badlands legaljára lecsúszott banda, amelyet a Nomád törzsekből száműzöttek alapítottak illetve ilyen hátterűek a tagjaik, a Nomádok által is nagyon lenézettek).

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1109) k-adi válasza Cifu (#1108) üzenetére


k-adi
nagyúr

városrészek már készen vannak, de akad olyan, ami még mindig nincs kész.

:))

(#1110) Cifu válasza k-adi (#1109) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Ez annyira nem meglepő, nyilván csak azt mutatják meg, amely már teljesen készen van. Azért 10 hónapnyi fejlesztési idő elég hosszú, hogy a még hiányosakat is befejezhessék teljesen

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1111) m0h0senator válasza Cifu (#1110) üzenetére


m0h0senator
őstag

Es ugye vesznek is fel most programozokat az “utolso” hajrahoz.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#1112) Fitzgerald


Fitzgerald
veterán

Marcin Iwiński E3 Interjú Geoff Keighley-vel

Kicsit enerváltnak tűnik a srác, gondolom a játékot és a céget körülvevő hájp kapcsán úton-útfélen betámadták a riporterek ha meglátták valahol. Ami fontos: a CDPR a jövőben szeretne két nagy csapattal két különböző, nagy projekten dolgozni párhuzamosan.

(#1113) 2thletme2day


2thletme2day
őstag

:DDD

(#1114) BomiBoogie válasza Cifu (#1010) üzenetére


BomiBoogie
MODERÁTOR

Én amúgy csak azt nem értem, de naiv a kérdés, hogy tényleg a pluszbevétel miatt indítják el az előrendelést?

Mármint nyilván jól jön a pénz nekik, de gondolom, azért nem az előrendeléseken múlik. Kb. ők az egyik legsikeresebb stúdió, plusz már a GOG-ból is van bevételük stb.

Mondom ezt úgy, hogy a GOG-nak is nagy híve vagyok és a C77-et is előrendeltem onnan. Csak elgondolkodtatott, amit erről írt Cifu.

(#1115) pohár válasza BomiBoogie (#1114) üzenetére


pohár
félisten

logikusnak hangzik, de szerintem a GOG is csak a megjelenés napján vonja le a jáék árát a kártyádról, nemde? (a máshol előrendeltekhez meg nincs közvetlen kontrolljuk)

ezzel max azt látják, hogy milyen magasan vannak a potenciális vevők bizalma, hogy 2 trailer, 1 gameplay után azt kapják-e várhatóan, amire már 7-8 éve várnak

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#1116) duvi válasza BomiBoogie (#1114) üzenetére


duvi
nagyúr

Egyrészt (tavaly?) a GOG-nál elbocsájtások voltak a gazdasági "racionalizálások" miatt, másrészt nagyon felduzzasztották a stúdió létszámát a megjelenési határidő miatt. Még az E3 után is meghirdettek állásokat, hogy még jobban felpörgessék a munkát, tehát nagyon kell a pénz nekik.

(#1115) pohár
GOG-os előrendelésnél egyből terhelték a számlát, tehát már náluk van a pénzem :K

[ Szerkesztve ]

(#1117) Cifu válasza BomiBoogie (#1114) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Ők a legsikeresebb stúdió, de a The Witcher 3 ugye 4 éve jelent meg, azóta volt a Thronebreaker c. kisjáték és a Gwent, ami ugye free-2-play (ill. játékon belüli vásárlásokból van csak bevételük).

A GoG egy külön történet, annak saját magát kell(ene) eltartania. Annak a bevételeire nem építhet a CDPR játékfejlesztések terén. Persze az tény, hogy most jól jön az ott leadott előrendelésekből származó plusz bevétel.

Én a saját feltevésemet írtam csak le mindenestre. Az, hogy ennyire előre bejelentették a megjelenést, az nem azt jelenti, hogy a játék a megjelenés küszöbén van, hanem azt, hogy kell egy határidő, mert sose fog megjelenni (ezt a problémát a fejlesztők is említették többször, hiszen mindig kitalálnak új dolgokat, nekiállnak reszelni a már meglévő dolgozok, ám ez egy végtelen történetté válhat). Ezzel együtt szerintem nem véletlen, hogy az előrendelésekkel kb. egyidőben hirtelen megnyitottak egy csomó álláshirdetést. Korábban is voltak, de most egy falkányi újat raktak ki.

Fenntartom a tévedés lehetőségét, de alapvetően egy játékfejlesztő cégnél a kiadások legnagyobb része bér jellegű, így az elhúzódó fejlesztés sok extra költséget jelent. A fentiek miatt a CDPR-nek más komoly bevételi forrása nincs / nem lehet jelenleg, mint a CP2077 előrendelések...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1118) pohár válasza duvi (#1116) üzenetére


pohár
félisten

jaaa, igen? akkor az úgy más, azt hittem, hogy csak a megjelenéskor vonódik le, mint Steam/Origin/stb platformokon :K

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#1119) #20411392 válasza pohár (#1118) üzenetére


#20411392
törölt tag

Steamen rendeltem elő és rögtön vitte a pénzt a kártyámról.

(#1120) Cifu válasza pohár (#1118) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Úgy 15 éve használom a Steam-met, világ életben úgy működött, hogy ha valamit előre rendeltél, akkor élből levonta a kártyádról a pénzt.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1121) pohár válasza Cifu (#1120) üzenetére


pohár
félisten

akkor nem tudom miért rémlik nekem az ellenkezője... :DDD

lehet csak zárolják, és később vonódik? franc tudja mire emlékeztem már :U

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#1122) Gery9112 válasza 2thletme2day (#1113) üzenetére


Gery9112
őstag

Remélem nem tervezel több ilyen breathtaking mémet berakni. :DDD Elég az, hogy a srác már 1 hete az 5 perces hírnevébe akar kapaszkodni. Arról nem is beszélve, hogy gátlástalan dolgot csinált utána.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1123) Fitzgerald


Fitzgerald
veterán

"V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa."

Ez csak nekem új? Most olvasom a játék Steam adatlapján.

(#1124) FoxiestFox válasza Gery9112 (#1122) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Mi volna az?

(#1125) Cifu


Cifu
Topikgazda

E3 játékdemót futtató hardware információ, a Forbes.com féle PS4 megvezetés után még várnék, hogy mások is megerősítsék, de hihetőnek tűnik:

CPU: Intel i7-8700K @ 3.70 GHz
Alaplap: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
RAM: G.Skill Ripjaws V, 2x16GB, 3000MHz, CL15
VGA: Titan RTX
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
PSU: Corsair SF600 600W

Persze nem ártana tudni milyen felbontáson játszottak. Remélem 4K-n, így a 2500 dolláros Titan RTX nem tűnik olyan vészesnek... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1126) .LnB válasza Cifu (#1125) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én még erről a Titan RTX-ről sose hallottam. :D De kiestem a praxisból. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1127) Fitzgerald válasza .LnB (#1126) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Hát ja, 3-5%-al gyorsabb egy 2080 Ti-nél, viszont 2x annyiba kerül. Nem csodálom hogy nem hallottál róla.

(#1128) Segal válasza .LnB (#1126) üzenetére


Segal
veterán

Remélem azért nem szomorkodsz hogy nem tudtad megvenni első nap :P :))

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#1129) .LnB válasza Segal (#1128) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem PC-zek kicsit több mint egy éve. Ezért a híreket se olvasom már.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1130) Gery9112 válasza FoxiestFox (#1124) üzenetére


Gery9112
őstag

A srác ugye arról lett "híres", hogy a konferencia végigüvöltözése alatt egyszer elejtett egy jó mondatot, amire Keanu reflexből reagált. Az egész E3 alatt ez a pillanat volt az egyik legkiemelkedőbb Keanu és a CDPR miatt. A CDPR, hogy a hype-ot és a saját jó hírűket fenntartsa a srácnak egy nyilvános twitter üzenetben jelezte, hogy mit szólna ha ingyen kapna egy Cyberpunk gyűjtői kiadást. A srác erre ugyancsak nyilvánosan üzent, hogy kösz de nem kell helyette mi lenne ha Go-Kartot vennétek gyerekkórházaknak (ami természetesen a játék bármely kiadásának a sokszorosát éri). Ezzel a CDPR-t kellemetlen helyzetbe hozta és belekényszerítette, hogy ha nem akarnak instant jófejből bunkóvá válni akkor meg kell venni a Go-Kartot. Továbbá biztosított két dolgot a srác, egyrészt egy ideig biztos tele lesz az E3 félcédulásokkal, akik random dolgokat fognak üvöltözni és zavarni a műsort hátha megkapják azt a bizonyos 5 perces hírnevet, másrészt a CDPR még egy ilyen PR akcióba biztos nem fog belemenni.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1131) FoxiestFox válasza Gery9112 (#1130) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Ez de gáz :((

(#1132) .LnB válasza Gery9112 (#1130) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Elvileg 3500$ egy olyan Go-Kart. (A gyűjtői meg ugye 250$)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1133) oriic válasza .LnB (#1132) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Viszont leirhato allitolag az adobol.

Live-Die-Respawn

(#1134) Gery9112 válasza oriic (#1133) üzenetére


Gery9112
őstag

Az, hogy leírható az adóból nem azt jelenti, hogy a megvásárolt termék ingyen van/volt. Illetve a CDPR-nek Lengyelországban van a székhelye a Go-Kartot pedig amerikai kórháznak adták. Ebben az esetben hogy és mennyit lehet leírni az adóból...ki tudja.

Ettől függetlenül a szitu még mindig ugyanaz. A srác a CDPR-t és a pénzét arra használja, hogy saját magát jó fényben tüntesse fel. Ha valóban segíteni akar akkor a saját pénzével jótékonykodik vagy a megkapott gyűjtőit, a CDPR beleegyezésével eladja és azt az összeget ajánlja fel kórházaknak.

[ Szerkesztve ]

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1135) m0h0senator válasza Cifu (#1125) üzenetére


m0h0senator
őstag

Akkor 1440p High/medium 2080rtx elképzelhető lehet...szerintem

An odyssey through the realm of consciousness.

(#1136) Cifu válasza m0h0senator (#1135) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Csak találgatni tudunk. A személyes becslésem az, hogy azért az RTX 2080 simán High-ban kell vigye az 1440p-t, max. a bekapcsolt Ray-Tracing esetén mehet 60fps alá a dolog...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1137) Ryder62 válasza Gery9112 (#1130) üzenetére


Ryder62
őstag

Valaki világosítson már fel, miért olyan nagy szám Keanu Reeves szerepeltetése? Mitől kéne nekem most hátast dobnom?

(#1138) kwzatz válasza m0h0senator (#1135) üzenetére


kwzatz
őstag

Abból, hogy min futott - miközben semmit nem tudunk arról, hogy milyen beállításokat használtak és hány fps-sel ment -, 10 hónappal a megjelenés előtt, semmit nem lehet leszűrni a majdani gépigényből.

Ettől függetlenül esélytelennek látom, hogy egy RTX2080 csak 1440p mediumra legyen elég, gondolom a CDPR is szeretné, ha az emberek játszani tudnának a játékukkal. Emellett jön PS4-re és XBox One-ra (persze biztosan rommá butítva, de jön)

(#1139) Cifu válasza Ryder62 (#1137) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Mit kell azon elmagyarázni, hogy egy népszerű és éppen újra a csúcson lévő Hollywoodi színészt nyertek meg a játék számára, mint facial model és szinkronszinész? Hogy aztán ráadásul élőben jelenjen meg a színpadon az E3-on?

Ha te ettől nem dobsz hátast, az egy dolog, kb. olyan, mint amikor azon értetlenkedik valaki, hogy mitől nagy szám Taylor Swift vagy Justin Bieber. Attól, hogy nem tetszik (tetszenek), azt nem lehet elvitatni tőlük, hogy hatalmas tömegek követik őket és rajonganak értük.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1140) .LnB válasza Ryder62 (#1137) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem kell. Annyi az egész, hogy eddig ő a legnevesebb sztár aki ilyen formában szerepel videojátékban. A hanjgukat szokták adni nagy színészek, de így ahogy Keanu, így még nem igazán volt szerepük. Talán Ellen Page volt a Beyond-ban a legnagyobb név.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1141) kwzatz válasza .LnB (#1140) üzenetére


kwzatz
őstag

Jaja, ráadásul állítólag a 2. legtöbb szövege van a játékban (méghozzá egy olyanban, ami valószínűleg nem 10-12 órás játékidővel rendelkezik majd a W3-ból kiindulva :D ), szóval nem egy kis mellékszerep lesz.

(#1142) .LnB válasza Cifu (#1139) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha a csúcson lenne akkor nem szerepelne ő ebben a játékban. :) Fogalmazzunk úgy, hogy ismét visszakerült a köztudatba a Wick filmekkel. De a csúcs közeléből is messze van azért ő.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1143) Ryder62 válasza .LnB (#1140) üzenetére


Ryder62
őstag

Értem. Bár a Riddick játékok után az ilyenek egyáltalán nem tudnak meghatni. Csak azt hittem volt valami előszele, amiről lemaradtam.

(#1144) m0h0senator válasza Ryder62 (#1143) üzenetére


m0h0senator
őstag

A színészek szereplése játékokban nem hat meg?

Azt megértem mondjuk :DDD

[ Szerkesztve ]

An odyssey through the realm of consciousness.

(#1145) duvi válasza m0h0senator (#1144) üzenetére


duvi
nagyúr

Gondolom Vin Diesel miatt.

(#1146) GypsFulvus2 válasza .LnB (#1140) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Gary Oldman a Squadron 42-ben? Ha jól tudom, videojátékban nem szerepelt még Oscar díjas színész.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#1147) oriic válasza GypsFulvus2 (#1146) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Azt varjuk meg amig elkeszul. Egyszer...talan. :D

Live-Die-Respawn

(#1148) GypsFulvus2 válasza oriic (#1147) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

A single player 100%, hogy elkészül. Az MMO része már más kérdés...

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#1149) Cifu válasza GypsFulvus2 (#1146) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Gary Oldman már számtalan játékban volt szinkronszínész korábban is.
A CoD-okban menetrend szerint voltak híres színészek arc- és szinkronszínészek, többek között Kevin Spacey (szintén Oscar-díjas színész) a CoD: Advanced Warfare-ben...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1150) Ryder62 válasza duvi (#1145) üzenetére


Ryder62
őstag

Hát végülis az egész játék Dieselre épült. A főszerep az övé volt, így őt modellezték le, és nyilván adta is hozzá a dörmögő hangját.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.