Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) tomazin válasza Cifu (#1500) üzenetére


tomazin
veterán

le kellene cserélni a topicgazda "rangot" "hypemakerre" :DDD
nem is baj, legalább ad valami energiát, hogy a nyamvadt videókártyákat nézegessem.

(#1502) Cifu válasza tomazin (#1501) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Én vontatom a hype-traint? :D

A viccet félretéve néha azért elgondolkozom, hogy van-e értelme. Anno a Half-Life 2, a Mechwarrior: Online és a Battletech esetében csináltam ilyet. A HL2 esetében egy év csúszás lett (húúú, de ekéztem a Valve-t anno emiatt), de legalább a játék zseniális volt. Az MWO és a Battletech viszont erősen felemás érzés, egyfelől maréknyi embert érdekelt csak, másfelől pedig mindkét játék a nagyon rajongásom ellenére is csalódás volt (mondom úgy, hogy még az utóbbiban is 100+ óra játékidőm van). Így utólag hogy ránéztem az MWOHHQ-ra, vakarom a fejem, hogy a francért pazaroltam ennyi időt el rá... :U

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1503) LK válasza Cifu (#1502) üzenetére


LK
addikt

:DDD
Napi szinten rá fogok nézni a topicra, szóval a Cifu név bele fog égni az agyamba :DDD
Inkább késsen, de legyen tökéletes a játék. Én a nagy cikkedet várom, ha majd egyszer kirakod.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1504) Cifu válasza LK (#1503) üzenetére


Cifu
Topikgazda

87 ezer karakternél jár az őszre tervezett háttér-bemutató. A CP Red-et mindenképpen meg szeretném várni, mert a világ háttér-története nagy valószínűséggel arra épül, a CP Red pedig augusztus elsején jelenik meg a GenCon 2019-en. Eddig annyit tudok róla, hogy várhatóan 2045-ig vezeti tovább a történetszálat, úgy tűnik az R. Talsorian Games-nek most volt pénze normális grafikusokra (pl. vettek grafikát Eddie Mendoza-tól, Eddie Mendoza @ ArtStation) és hogy a karakterlap egy nagyságrenddel egyszerűbb a CP2020-hoz képest... :DDD

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1505) LK válasza Cifu (#1504) üzenetére


LK
addikt

Ez a játék 100 Gb felett lesz, az tuti. Már a witcher3 is 50 felett volt.
A régi cyberpunk2020 szerepjátékkal is játszottam, megvan minden. :). Lesznek kiadva esetleg új regények a témában?

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1506) Cifu válasza LK (#1505) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Nem volt ezzel kapcsolatos hír eddig. De nem lennék meglepve, ha ebbe is beleugranak...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1507) tomazin válasza Cifu (#1502) üzenetére


tomazin
veterán

A ph-n mindenképp :) (hogy van-e értelme azt nem tudom, szerintem már nem az a korosztály vagyunk, aki nagyon fel akar kapaszkodni a vonatra, legalábbis én már nem)
Fentitől függetlenül, elkezdtem olvasni a neorománcot, hogy ne az legyen, mint a witchernél, hogy játék->könyvek->játék vége, hanem képben legyek a lore-ral valamennyire már amikor elkezdek játszani...háát bármennyire is nagy klasszikusnak tartják, nekem az első könyv nem jött be.

(#1508) Cifu válasza tomazin (#1507) üzenetére


Cifu
Topikgazda

A CP terén az a probléma, hogy nem olyan, mint a The Witcher, egy Battletech vagy egy Warhammer 40k, ahol vannak könyvek, amelyekből nagyszerűen rá lehet látni a világra, meg lehet érteni a mit miérteket, illetve meg lehet ismerni a legfőbb karaktereket.

Na a CP2020 esetében ilyen nincs, és nem te vagy az első, aki beleugrik abba a hibába, hogy na akkor elolvassuk a Neurománcot vagy a Hardwired-et, mert hát a CP ezen könyvekből merített ihletett. Ez esetben a szabálykönyvet kell a kezedbe (vagy a képernyődre) venni, abból tudsz informálódni, de azért azok nem novellák, nem egészen az a szitu, hogy elolvasod, és élvezed - ha nincs szerepjáték affinitásod, akkor egy katyvasz az egész...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1509) tomazin válasza Cifu (#1508) üzenetére


tomazin
veterán

Egyre jobb...azért gondolom annyi értelme van, hogy tisztában legyen a fogalmakkal, márkanevekkel, csoportoknak a viselkedésével. Vagy arra sem?

(#1510) Cifu válasza tomazin (#1509) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Szerintem még erre se nagyon, hiszen eltérő a világ. Az alaphangulata hasonló, meg az agyba kapcsolt internethálózat koncepciója a CP-ben a Neuromancer-sorozatból származik látványosan, de még a neve is más, a novellákban ugye Mátrixnak hívják, a CP-ben The Net vagy The Network...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1511) tomazin válasza Cifu (#1510) üzenetére


tomazin
veterán

akkor ha jól értelmezem, olyan szórakoztató irodalom ami megalapozná a játékhoz a dolgokat nem nagyon van?

(#1512) Cifu válasza tomazin (#1511) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Sajnos nem nagyon. Jelent meg két novella a világból, a The Ravengers (1995) és a Holo Men (1996), de úgy tudom, magyar nyelven nem érhetőek el, a minőségükről pedig sokat elmond, hogy a legtöbb helyen ilyen 2-3 csillaggal "jutalmazzák" az ötből...

Mondanám, hogy nézd meg a CP2020 szabálykönyvének 'bevezető küldetését', a Sose Tűnj El (Never Fade Away)-t, de ahhoz, hogy azt rendesen értelmezni lehessen, ismerni kell a játékot magát.

A Neurománc, Johnny Mnemonic és hasonló novellák a cyberpunk hangulatot átadhatják, de ezzel az erővel a Shadowrun novellákat is lehetne olvasgatni (az annyit csavar a dolgon, hogy "saját" világában a fantasy elemek is beköltöztek, "visszatér" a mágia a Földre, és vele együtt az addig szunnyadó fajok, mint az Elfek, Orkok, Trollok, Törpék...), azok között akad néhány elég szórakoztató például (a legtöbb értékelése inkább 4, mint 3 csillag, viszonyításul a fentiekhez). De annak lehet csak mérvadó, aki vevő a Fantasy elemekre.

Ezért is kezdtem el az "alapozó" cikket, mert tényleg gáz, hogy nincs egy szabályos kapaszkodó...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1513) Cifu


Cifu
Topikgazda

Őszintén szólva eddig nem nagyon értettem ezt a Cosplayer vonulatot a CP2077 kapcsán, pedig végül is jól fel van építve, a játék egy bizonyos szubkultúrát szépen felkarol és ráfekszik, hírt generálva vele. A kivitelezés sok cosplayernél kiverte a biztosítékot, miután ugyebár előre meghatározott karakterekről szól (V férfi és női kiadásban, Jackie, Royce, Placide és Brigitte), vagyis nem lehet "saját" karaktert kidolgozni, csak előre megalkotott karaktereket "életre hívni". Érdemes még megjegyezni, hogy ázsiai karakter nincs, Royce pedig fogalmam sincs, valóban kivitelezhető-e normálisan...

Szóval én sem tudtam hova rakni ezt az egész dolgot, erre az egyik fő cosplayer / influencer, Irine Meier szépen kipakolt egy posztot, mely szerint a CDPR-el együttműködve az elmúlt hónapot azzal töltötte, hogy megcsinálja a női V cosplay saját verzióját. Értelemszerűen ő indulni nem fog a versenyen, "csak" motivációnak bedobták, hogy tessék, ilyesmire gondoltunk.

Képek lent, erősen látszik, hogy utómunka volt rajtuk bőven, de azt is meg kell hagyni, hogy irtó jól néznek ki...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1514) Cifu


Cifu
Topikgazda

Egy lengyel rádióinterjúból:

-A zeneanyagot megcsinálni a Cyberpunk 2077-hez eléggé eltérő a The Witcher 3-hoz képest, leginkább azért, mert sokkal nagyobb az egész projekt. A The Witcher 3 esetében a tájegységek közötti átlépéskor egyszerűen csak másik zenét kezdett el játszani, vagy a küldetéshez adaptálták a zenét. Ez a CP2077-ben nem működik. Annyira szerteágazó az "igénylista" (éjszakai klub, rádió az utcán, rádió az autóban, stb.), hogy iszonyatos kihívást jelent ennek a megoldása.

-Marcin Przybyłowicz feladata, hogy megpróbáljon időugrást végezni - hogy fejlődik a zene, milyen stílusirányzatok lesznek és mi lesz a társadalomra a hatása.

- Lesz olyan esemény, mint a The Witcher 3-ban Priscilla előadása, de sokkal nagyobb léptékben (ie.: koncert egy nagy helyen - de erre volt ugye screenshot már... - Cifu)

- Annyi eltérő végkifejletet csinálnak, amennyit tudnak, ezeknek ugyanakkor meg kell legyen a mélységüknek és a történethez is megfelelő szinten kell hozzájáruljanak.

- Amennyire csak lehet, igyekeznek nem lineáris ( előre látható, önismétlő ) módon megalkotni a küldetéseket. A szerteágazó képesség-fa nagyon megkönnyíti, hogy mindezt meg is valósíthatják.

- A gyártás (crafting) két fő téren lesz jelen: az egyik a fegyverek kinézetével kapcsolatosan, a másik a fegyverek tulajdonságai kapcsán.

- Az Agytáncról továbbra se akarnak beszélni.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1515) Cifu


Cifu
Topikgazda

Újabb kép az XBox Magazine-ból, egy nano-ostorral. Érdemes megfigyelni, hogy mintha Ray-Trace effektek lennének láthatóak (ahogy a korábbi XBox Magazine-os képen):

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1517) eL Geri válasza Cifu (#1515) üzenetére


eL Geri
őstag

Hm... sajnos elég félrevezetőek ezek a képek. Ray-Trace + jelen generációs Xbox (magazin) = ez csak koncepció rajz.
Bár sejtem, hogy a kővetkező generációra lesz egy feljavított játék verzió is, akár patch, akár új kiadás formájában. Épp ezért vagyok bajban, hogy játsszam majd megjelenésnél Xbox One X-el , vagy várjak az új, év végi Xbox-ra?

(#1518) Cifu válasza eL Geri (#1517) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Sok a kérdőjel, de szvsz simán benne lesz annyi újra játszási potenciál, hogy mindkettőt megteheted... ;)

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1519) Fitzgerald válasza duvi (#1516) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Dex hangja nagyon-nagyon hasonlít Pondsmith hangjához, a neten már szövegelnek is róla egy ideje, hogy lehet hogy ő az.

(#1520) Cifu válasza Fitzgerald (#1519) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Tippre Blackhand hangja lesz. Elvégre is a saját szóló karaktere... :D

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1521) duvi


duvi
nagyúr

Gamescomon (augusztus 20-án?) mi is megnézhetjük az ingame bemutatót! :C

[ Szerkesztve ]

(#1522) Cifu


Cifu
Topikgazda

A lengyel PSX Extreme újságban megjelent egy hosszabb cikk a CP2077-ről, pár újdonság ebben is akadt:

-A Badlands (ami ugye a Night City-t körbeölelő elvadult táj) veszélyes vidék, alig van élővilág, a növényeket és az állatokat az emberek szinte teljesen felfalták vagy elpusztították.

-Megemlítik, hogy a külső régiókban két fő Nomád törzs él, a Wraights és az Aldecados. A két törzs régóta tartó háborúskodást visel egymás után, ha az értelmezés helyes, akkor az Aldecados törzs az, amely a Nomád hátterű V esetében barátként viselkedik. Ez amúgy bizonyos szintig magyarázat is: az Aldecados törzs volt az, amely Johnny Silverhand életét is megmentette anno... - Cifu

-V apartmanja központi helyet foglal el a fő történetszálban, de nem lehet kidekorálni, saját ízlésünknek megfelelőre szabni. Pawel Sasko szerint a sötét és közben modern hatást könnyen lerombolná az, ha a játékosok szabad kezet kapnának e téren.

-Tisztában vannak vele, hogy a játék mesterséges intelligenciája és a járművek irányítása lehetne jobb ( ezt pár kritikusabb oldal / blogger felhánytorgatta korábban - Cifu ). De remélik, hogy sikerül a megjelenésre minden igényt kielégítőre polírozni.

-A járműlopás nem lesz olyan egyszerű, ha rendőr vagy a területért felelős banda látja, hogy ilyesmit csinálsz, rövid úton nagy bajba kerülhetsz. Ugyanakkor itt nincs börtön... Az ellopott járművek nem kerülhetnek a garázsodba, oda csak a megvásárolt járművek jutnak el...

-Ha szeretsz lootolni (mi erre a jó magyar szó? :D), akkor célszerű majd egy megfelelő kibervert beépíteni, ami segít az elrejtett cuccokat megtalálni...

-Összetett kapcsolati rendszer lesz az NPC-kkel. Egy csomó NPC-vel lehet barátságot felépíteni, és persze barátságnál több is lehet belőle. Egyszerre akár több egyénnel is. Persze az NPC-knek is megvannak a maguk szexuális vonzalma, így nem garantált, hogy sikert érhetsz el mindegyiküknél egyazon karakterrel.

-Az állatok szinte teljesen kihaltak a CP világában, a hozzájuk köthető (vagy legalábbis velük magyarázott) járványok miatt. Ettől még persze a leggazdagabbaknál lehet, hogy majd láthatsz pár háziállatot...

-2020 és 2077 között a kibertért meghackelte egy neves Netzsoké (tippem több is van, de nem akarok találgatni - Cifu). Azóta a gigacégek egy "Fekete Fal" (Blackwall) nevezetű védőprogramot húztak fel a meghackelt és veszélyes kibertér illetve a biztonságosnak tekintett kibertér köré. Azon a netzsokék közül, akik a halálos túlsó oldalát próbálták felderíteni, egy sem tért soha vissza...

-A "NewGame+" (gondolom a játék végigjátszása utáni plusz opciókkal - Cifu) lesz, dolgoznak rajta.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1523) Cifu válasza duvi (#1521) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Őőőő... Nem, tudomásom szerint itt is az E3-féle játékdemót mutatják meg zárt ajtók mögött. A nyílt bemutató videó (gondolom hasonló, mint a tavalyi) majd az Augusztus 30.-án kezdődő PAX West (Seattle) rendezvényen lesz bemutatva a nagyközönségnek...

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1524) Fitzgerald válasza Cifu (#1520) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Ja, de Pondsmith-nek jellegzetesen feka hangja van, Blackhand meg fehér. Aztán persze ez még nem jelent semmit.

(#1525) duvi válasza Cifu (#1523) üzenetére


duvi
nagyúr

I'm sad :O

(#1526) tomazin válasza Cifu (#1522) üzenetére


tomazin
veterán

Azert csak van valami ertelme olvasni azokat a konyveket:
Allatok kihaltak: az egyik szereplo nem latott meg lovat es hogy a jarvany miatt.
Fekete jeg: olyan tuzfal ami megol
Deck ugyanazt jelenti.
Nekem a nullarol eddig legalabbis ugy tunik, hogy ad egy kepet a vilagrol.(bar lehet ez teljesen altalanos, azert nem gondolod te ezt informacioertekunek)

(#1527) Cifu válasza tomazin (#1526) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Pardon, de én azt mondtam, hogy az alaphangulatot átadhatják, a háttértörténet más. Az alaphangulat elemeinek tartom ezeket. :)

Az állatok kihalása (vagy legalábbis veszélyeztetett mivoltuk) régi téma, nagyjából erről szól ugye az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? c. novella, ami a Szárnyas Fejvadász c. film alapjait adta. A filmben is téma, hogy mesterséges állatok az elterjedtek, a valódi állatokat csak a nagyon gazdagok engedhetik meg maguknak.

A Hálózat (Net) pedig a Gibson-művekből lett átemelve, csak egyes elemeket változtatott meg benne, például ugye ott Mátrixnak hívják, itt meg Hálózatnak.

Aztán jöhetnek a hasonló dolgok, kiberver, mindenek felett álló gigacégek, és a többi.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1528) Cifu válasza Fitzgerald (#1524) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Darth Vader-t feketének gondoltad volna James Earl Jones hangja miatt például? :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1529) deadtom válasza Cifu (#1522) üzenetére


deadtom
csendes tag

"-V apartmanja központi helyet foglal el a fő történetszálban, de nem lehet kidekorálni, saját ízlésünknek megfelelőre szabni. Pawel Sasko szerint a sötét és közben modern hatást könnyen lerombolná az, ha a játékosok szabad kezet kapnának e téren."

Ezzel kapcsolatban mondjuk én egy olyannak örülnék, mint ami a Mass Effectben volt. Ott ugye bizonyos szintig ki lehetett csinosítani a kabinunkat. Lehett venni különböző dekorációs tárgyakat vagy küldetés után adott valami cuccokat amiknek fix helye volt. Na meg a Witcher 3 birtok is hasonló volt. Ezzel a megoldásokkal simán meg lehetne tartani azt az atmoszférát amit ők megálmodtak és még nem is menne át simsbe a dolog.

(#1530) LK válasza deadtom (#1529) üzenetére


LK
addikt

Nekem is a kabin jutott eszembe,a mass
effectből. Hátha gondoltak rá.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1531) Fitzgerald válasza Cifu (#1528) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Sosem láttam eredeti nyelven az első SW-trilógiát, nem vagyok nagy SW-fan. De a James Earl Jones-féle Darth Vader hangot ismerem videókból. A filmekben használt filter, hangprocesszor miatt nehéz lenne megmondani.

(#1532) soundsonic


soundsonic
aktív tag

(#1533) Fitzgerald válasza soundsonic (#1532) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Erre vártunk. :C
Egyébként létezik már réges-rég egy TCG, Netrunner a neve. Ez eredetileg a Cyberpunk-univerzumban játszódott, de végül át lett rakva egy másik settingbe.

(#1534) DrTechnoid válasza kwzatz (#1441) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Ha valaki volt olyan szerencsés hogy behúzta a Collector's Edition-t , az nagyon jól fog vele járni ha sikeres lesz a játék. Én szívesen megvenném, de mint látszik a linkeden, már nincs belőle. Van rá esély hogy még dobnak ki belőle, vagy itt is az volt hogy aki előbb jött , előbb evett.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#1535) VikMorroHun válasza Cifu (#1522) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

to loot: zsákmányolni, gyűjtögetni (kincseket, mindenféle szemetet, fisztekket a Witcher 3-ban :) )

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#1536) Cifu válasza VikMorroHun (#1535) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Danke! :R

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1537) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Live-Die-Respawn

(#1538) sittes79


sittes79
addikt

Twitter

Cyberpunk 2077 will come with two discs, just like RDR2 - Information from (link: http://amazon.uk) amazon.uk description of the product

(#1539) [Prolixus] válasza oriic (#1537) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ez amúgy a Pondsmith karaktere lesz vajon? :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#1540) Pörp


Pörp
senior tag

Gépigényről még nem lehet tudni semmi pontosabbat? Véleményetek szerint egy 1070 ha nem is a max grafikához, 60FPS elvárással mennyire lehet majd elég? DX12 vagy Vulcan lesz? :R

(#1541) Cifu válasza Pörp (#1540) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Olvasd el az összefoglalót.... :U

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#1542) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Live-Die-Respawn

(#1544) LK válasza duvi (#1543) üzenetére


LK
addikt

Pedig én úgy terveztem,hogy 2-3 féle karakterrel fogok párhuzamosan haladni, hiszen ha egyik karakterrel végigviszem, egy csomó "poént " előre le fogok lőni.

De azért ez újdonságnak tűnik, reméljük az újrajátszásnál plusz váratlan dolgokat is betesz.

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1545) Ellia válasza LK (#1544) üzenetére


Ellia
addikt

Inkább az lett volna az érdekes, ha ez az opció kimarad a játékból.

(#1546) KaitouP válasza Ellia (#1545) üzenetére


KaitouP
veterán

Annak fényében, hogy az RPG-k 99%-ának alapfunkciója a New Game +, igen, érdekes lett volna ha pont a CP 2077-ben nem lesz.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#1547) LK válasza KaitouP (#1546) üzenetére


LK
addikt

Akkor én le lennék maradva? ME3-ban, Witcher 3-ban nem emlékszem ilyenre. Rpg-k 99%-a? A mostaniakra gondolsz? Mert nekem újdonság ez a new game plusz.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1548) #20411392 válasza LK (#1547) üzenetére


#20411392
törölt tag

W3-ban van.

(#1549) LK válasza #20411392 (#1548) üzenetére


LK
addikt

Megnézem. Fallout,Metro sorozatban mind van ilyen lehetőség? Ezek szerint ez csak nekem újdonság.
GhostPetya:hát azzal sosem játszottam. Akkor itt a gond. Mást értek az Rpg megfogalmazás alatt, mint te. A lényegen nem változtat. Az újrajátszás friss élményeket is tartogat :) [OFF

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#1550) KaitouP válasza LK (#1547) üzenetére


KaitouP
veterán

Már a 2003-as Final Fantasy X/2-ben is volt New Game + például, és az nem mai gyerek.

Metro meg nem RPG. :)

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.