Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsgyi
tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
Axie infinity?
-
rozsgyi
tag
válasz
dobolan
üzenetére
Ha visszakerülne 1.5 közelébe az ár, akkor én valószínű eladom. Addig veszek még egy landet poénból.
Tanulság volt számomra (nyugodtan javítsatok ki, ha hülyeség), hogy mielőtt beszállunk valamibe, azelőtt a napi forgalmat, a market capet, és a twitter oldalakat alaposan át kell nézni. Ez egy aranyos kis játéknak néz ki, amiben esetleg, ha megcsinálják, van valamennyi potenciál, de közel sem annyi, mint amit a hurráoptimista közlemények sugallnak. Egyrészt még csak kis aranyos screenshotok vannak (több ezer ilyen grafikai minőségű játék jelenik meg mobilra havonta), meg valamilyen igéret, hogy ez egy jó dolog lesz, de ennyi. A jelenlegi market cap 160 millió, a napi forgalom 30-60 ezer dodo. Az ubi soft állítólag beszállt, de ahogy olvastam ez néhány millió dollárt jelentett csak. Ráadásul az egyik fejlesztő központjuk Kijevben volt, nem tudom mi lett azzal a háború óta, mert erről nem szól a fáma csak a robotos cukiskodásról. Szóval lehet benne potenciál, de a mérete egyelőre még nagyon kicsi.
-
rozsgyi
tag
válasz
dobolan
üzenetére
Március végén kétszer is 2 főlé ment, és a kereskedés is olyan milliós volt naponta. Ilyen akkor nem várható júniusig? A májusi 1.5 millióval valószínű még lejjebb fog menni, a kérdés, hogy a játék startja után mennyire várható? Én nem láttam még értelmes p2e játékot, amivel ténylegesen tudtak is keresni játékosok tömegei, és nemcsa egy maszkírozott pilótajáték lett volna, nem tudom ez miben lesz más.
-
rozsgyi
tag
válasz
Andreaspasco
üzenetére
én meg bent ragadtam az RBLS-sel, amikor néhány hete kicsit kiszurt felfelé nem tudtam eladni az egészet, azóta meg feleződött. Június 2 elvileg a játék startja, de olyan alacsony a napi trade 70k dollár körül, hogy nem sok jóra számítok, viszont a nagy részét már buktam, ezért már végig megyek..
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
szerinted ez fog hozni bármilyen emelkedést? Kicsit olyan, mintha bejelentenék, hogy csatlakoznak egy tízezer fős facebook csoporthoz

-
rozsgyi
tag
A bitmartot jelentették be eddig, de lesz még.
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
0.89-nél belevettem még kicsit, meglátjuk.
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Jelenleg 0.8 es szakad
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
huh, kicsit megindult, visszajött a pénzem. Igazad volt, hogy csak egy nagyobb vétel kell ami az este megvolt, és az rántja magával a többit, ugyanúgy mint korábban lefelé. Kérdés most az, hogy mikor érdemes realizálni, mert biztos lesz korrekció.
-
rozsgyi
tag
válasz
dobolan
üzenetére
én inkább a süllyedéstől tartok, mert forgalom az tényleg nulla, amit az ubisoft belerakott az csak aprópénz, egy este alatt többet költenek kurvákra meg kokóra, az egyik fejlesztő iroda Kijevben volt, és nincs semmi kommunikáció arról, hogy mi lett vele, a twitteres megjelenésük kb. kimerül 6-8 éves gyerekek szintjén levő marketing bullshitben stb., de mivel tényleg nem házra kell ezért kíváncsi vagyok, és maradok.
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Minden megy fel mint a rakéta ez a fostaliga, meg csökken. Alig van valaki aki megpiszkálja, 600ezer dollár napi forgalom... Szerintetek kb. 30% bukóval inkább szálljak ki, és tegyem át másba, vagy hagyjam a fenébe, hátha lesz belőle valami 2-3 hónap múlva?
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Dehogy, hat eppen surolta a kettot
inkabb belevettem meg 1.76nal
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
mondjuk most nézem, hogy a fejlesztők két irodája közül az egyik Kijevben van. Khmmm...
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Úgy néz ki az RBLS-ből a nagy rángatók kiszálltak, kezd beállni az árfolyam 1.8-2 közé. Kár hogy még tegnap utoljára beszálltam 1.99-nél, reméltem ki tudom venni este, de istennek nem akar visszamenni 2 főlé

-
rozsgyi
tag
Kinek milyen tippje van a mostani kismérékű emelkedést követően, melyik altban láttok még fantáziat? Én csak binanceon vagyok, elsősorban az ott elérhetőek érdekelnének.
-
rozsgyi
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Köszi! Akkor ezért...
-
rozsgyi
tag
Megint mi történt fél háromkor? Én csak annyit találtam, hogy az orszok az előre bejelentettnek megfelelően megkezdték a hadgyakorlatot a fehéroroszokkal. Mire számított a piac, hogy elhalasztják?
-
rozsgyi
tag
Megint elkezdték ütni a piacot, történt valami?
-
rozsgyi
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Többet is bukhatsz, de LuckyL nem erről írt, hanem arról, hogy folyamatosan nő az adott coin mennyisége, akkor értelemszerűen egy-egy coin kevesebbet fog érni. Ez azért nem valósult meg, mert eddig mindig többen akarták az adott coint venni, ezért felment az ára, de ez nem törvényszerű, lásd. 2017-ben az első 100 coin közül sok akár a 90%-át is elvesztette az értékének mára. Én jelenleg be vagyok ragadva, de nem hiszem, hogy a közeljövőben visszanyerem a novemberi szintre magam, és az is benne van a pakliban, hogy idén akár nullázódok is.
-
rozsgyi
tag
Jól látom, hogy tegnap éjféltől fél egyig (magyar idő) volt egy nagymértékű emelkedés mindenhol, és ezt lökték vissza a tegnapi legalacsonyabb szintre reggelre? Mi volt ez?
-
rozsgyi
tag
Na, meg sem állunk a padlóig?
-
rozsgyi
tag
Két hónapja megy a szenvedés lejtmenettel, meglátjuk mi lesz...
-
rozsgyi
tag
Körkérdés: ki, mikor dobja be a törölközőt? Van erre valami stratégiátok, vagy végtelenségig hodl? Én most olyan 18% mínusz körül járok, és nem látom, hogy az elkövetkező néhány hónapban ez változna, sőt inkább a még nagyobb zakó néz ki egyelőre, de hogy utána mi lesz, arra tippelni se tudok.
-
rozsgyi
tag
hogy beindult igy karacsonyra

-
rozsgyi
tag
no mi tortent, felebredtek a vasarlok?
-
rozsgyi
tag
Pentek delutan, menetrendszeruen megint esik. Jo ez a bika piac, ez megy egy honapja

-
rozsgyi
tag
vajon hol lesz megint az alja?
-
rozsgyi
tag
Mi van az ETHval hogy igy szakad?
-
rozsgyi
tag
ETH egesz nap ment lefele, tippre meddig fog menni?
-
rozsgyi
tag
Squid Game Token jo kis csalas volt, ebbe is befurodtek nehanyan.
-
rozsgyi
tag
Hol veszitek a Shibat? En eddig csak poenbol foglalkoztam cryptoval (nem is igazival, mert Revoluton van), de van egy 30% plusszom amivel kiprobalnam a tenyleges kereskedest, erre tudnatok ajanlani valami egyszeru oldalt? A revolut meg megy a magamfajta techno analfabetanak, de a bonyolultabb dolgok nem biztos

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"