Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Binanceon utolsó pár kártyás tranzakciómra 0,1%-os cashbacket ír. Korábban 1 volt. Változott valami vagy én rontok el valamit?
-
Pietrosz
addikt
Binanceon a 90 napos usdt fix lekötéshez tudok közben hozzá adni? Vagy annyival megy végig amennyivel beszálltam.
-
Pietrosz
addikt
Ma buktam a binance card dal pár ezret egy nagyobb vásárlással mert a pos terminál euróban adta meg az összeget és elég szar árfolyamon váltott. Miért lehetett ez? Hogy lehet elkerulni? Eddig mindig ftban vonta és nem volt gond az árral
-
Pietrosz
addikt
Kezdőként megúsztam a pánik sellt viszont rájöttem, hogy ha már ilyen faszán vissza jöttünk akkor talán mégiscsak jó lenne kiszállni, jobb a nyugalom mert elkövettem egy alap hibát azaz olyan pénzt raktam be ami fájna azért Viszont azért nem akarom elkapkodni se.
Binancen a stop limit order felfelé is működik? Azaz a jelenleginél magasabb árat is meg tudok adni? Az lenne a cél, hogy egy bizonyos értéknél kiszállnék, de azért ha magasabb azt se bánom. Vagy meg kell várni, míg eléri azt az árat? Tehát ha most pl beállítok egy 42k-s stop limitet 41,3k-n akkor az instant eladás, vagy megvárja míg feljebb megy és csak akkor ad el ha vissza esik 42-re? -
Pietrosz
addikt
válasz csaba951 #9449 üzenetére
Nem vettem vissza, ez is csoda, hogy jól sikerült eladni
Amúgy a lehető legrosszabbkor sikerült beszállnom ebbe, annyi a manipuláció, hírek innen onnan, hogy itt aztán tényleg nem lehet tudni mi lesz. Már a nagyobb youtuberek is lassan ott tartanak, hogy kerülnek fel a medve piacos videók pedig eddig fullba nyomta mindenki, hogy nincs vége közel se, aztán mivan ha mégis. -
Pietrosz
addikt
Nehéz elengedni a dolgot az tény Te se szarod le csak kínodban nem tudsz mit csinálni. Hinni kell benne és felmegy az még Ha nem lennék gyáva szar akkor tegnap is meg ma is csinálhattam volna 10+%-ot csak azzal hogy 42 körül eladom 37-38-nál vissza veszem. Csak akkor mivan, ha nem megy vissza
-
Pietrosz
addikt
Binancen a locked ADA staking 15 napra 17,79% 30,60,90-re 5,7,9%
Ez normális vagy bug? Mindenesetre beraktam 15 napra -
Pietrosz
addikt
Binancen működik már a defi staking?
-
Pietrosz
addikt
Most vettem Binanceon ETH-t HUF-ért kártyával. 0 fee-vel. Ez eddig is így volt? EUR-ra 2% fee-t ír. Így teljesen felesleges a SEPA utalás. Hol a trükk?
Nem mintha sokat számítana, 1-2%-ot akármikor mozog az árfolyam így szinte semmi jelentősége csak mégis a tudat, hogy lehúznak vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Én nem vagyok egyik mellett sem, számokat szeretnék látni de csak annyit írtok, hogy jobb. Na de mennyivel jobb. Mindig előjön ez a téma pedig hogy hogy érdemes venni meg honnan hova utalni de számok nélkül. Tisztába lehetne tenni a dolgot, hogy a kezdők is lássák a különbséget, csak emiatt gondoltam, hogy rákérdezek.
-
Pietrosz
addikt
válasz zerodot #9714 üzenetére
Köszi a választ. Továbbra sem lettem sokkal okosabb, majd utána nézek akkor én. Te legalább nagyjából leírtad, mitől is függ a dolog.
Érdekes, hogy fórumozni mindenkinek van ideje, de kiszámolni, hogy mégis mennyi az annyi, arra már nem. Nem várom el, de nem hiszem, hogy olyan nehéz kérés lett volna. Biztos velem van a baj, de én sokszor válaszolok annak is hardware témában, aki 100-adjára megkérdezi hogy kell valamit beállítani, persze egyszerűbb azt írni használd a keresőt vagy teszteld le magadnak.
szerk.: Phülöp , köszi!
Van itt egy másik csavar is. Közvetlen vettem eth-t huf-ért. Ilyenkor pl van még valami köztes váltás eur-ra esetleg vagy direktben megy a dolog?[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Köszi a válaszokat. A konkrét kérdés igazából ez volt:
0fee-vel Ft-ért venni eth-t kártyával binanceon vs ft-ot küldeni revolutra majd eur- > onnan binance eur-busd váltás majd busd-eth váltás. Utóbbi kettőnek nincs külön díja elvileg viszont két váltás van. Innen indult a story.
szerk.: Merlini, köszi igy már tisztább[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
[BlockFi Interest Account (BIA) Ezek az értékek mire vonatkoznak? Ha Binance-el hasonlítjuk össze? Monthly compounding-ot ír. Ez valami fixed 30 day stake lenne?
Binance-hez képest sokkal jobb számokat látok itt, a flexible eth % ot is viszik le szinte már naponta, semmi értelme 0,39%-al szórakozni. -
Pietrosz
addikt
Valahonnan lett Automata/ATA coinom a spot walleten Binanceon kemény 0.00104598 mennyiségben. Ez valami marketing, hogy lépjek be a Launchpoolba?
Amúgy mi ez az ATA, érdemes most emiatt akár bnb-t vennem csak hogy stakeljem? -
Pietrosz
addikt
Kicsit fura nekem ez a stakeles mert akkora mozgások vannak, hogy ha jó időben adsz el akkor többet nyerhetsz mint egy éves stakelessel lol. Jelenleg napi kb 3k folyik be bányából amit akár nezhetunk kamatnak is. Arra se elég hogy szinten tartsa a portfóliót..
-
Pietrosz
addikt
Binance liquid swapon van BTC/BUSD párom. A market-making pnl-nél pluszban vagyok amit USD-ben ír ki. De ha rányomok a claim rewardsra akkor annál az összegnél csak sokkal kisebb bnb-t tudok jóváírni. Jól sejtem, hogy ez a + csak akkor realizálódik, ha redeemelek? Addig akár vissza is mehet ez az összeg? Mi a jó stratégia erre? Hagyjam még vagy vegyem ki aztán újra be?
-
Pietrosz
addikt
A Binance Cardos fizetés, kp felvét működik igaz? Arra gondolok, hogy mivel a SEPA kiutalás nem megy, ennek van-e köze hozzá, vagy ettől független bankon, szolgáltatón akármin keresztül történik a dolog.
-
Pietrosz
addikt
Csak annyit stakelj locked ill. liquidity poolban amit tartani szeretnél. De ott meg számolni kell az impermanent loss lehetőségével. Ennél egyszerűbben nem lehet ezt megoldani A maradék meg lehet spot számlán amivel tradelhetsz bármikor vagy berakod flexible stake-be amit könnyen fel tudsz törni. A poolokkal nekem az a bajom hogy hiába gyűlik a bányászott eth-em ha lp-be akarom rakni akkor vagy meg kell felezni és venni más coint érte vagy plusz pénzt tolsz bele és azzal pótolod a párt.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Ha már poolok, egy kérdés:
Van egy btc/busd párom ami eddig jól működött mert kb mostani árfolyamon szálltam be korábban. Eddig ugye lent volt a btc, most visszajött, kb 0-án vagyok viszont közben jöttek a rewardok. De ha a btc tegyük fel nem áll meg 40k-ig és már nem fog vissza esni a mostani szintre akkor csak bukóval tudok majd kiszállni belőle jól sejtem? Mert csökken a poolban a btc a busd meg növekszik és lehet jobban járok sima hodl-al.szerk.: előző postban hülyeséget mondtam illetve rossz volt az alap felvetés mert rögtön ki lehet szállni a poolból legalábbis binancen most próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz tisztelturam #10601 üzenetére
Én már rég eltradeltem volna ETH-re vagy BTC-re azt az ADA-t. Nagyobb esély van rá hogy pluszba forduljon..
-
Pietrosz
addikt
Binanceon nektek működik most a mastercardos vásárlás?
Az történt hogy kérte a cvc kódot amit elrontottam. Nem sikerült a tranzakció majd megpróbáltam újra de akkor már nem kérte a kódot. Így inkább töröltem a kártyát hogy újra hozzá adjam. Ez meg is történt de még így sem engedi, your card is unable to use right now vagy valami hasonló miatt. Szóval a kérdés, hogy én b@sztam el valamit vagy amúgy se megy most? -
Pietrosz
addikt
Engem is hasonló érdekelne. Usdc vagy busd ot küldenék erc20 walletbe. Van rá mód hogy ingyen atmenjen? Vagy valami alap díja mindenképp van? Fixedfloat. com elvileg ingyen küldi mégis ha beirom mit akarok küldeni akkor a receivenel sokkal kevesebb látszik
-
Pietrosz
addikt
Kucoin lending vagy Celsius staking biztonságosabb szerintetek?
-
Pietrosz
addikt
"Pénzügyi tanácsot" vállal valaki? Aki ért is hozzá, vagy úgy gondolja
Nem annyira nagy dolog, csak kíváncsi lennék rá más hogy látja. Többit pm-be ha esetleg ír valaki, thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest