- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Jó reggelt
-
Jó reggelt - napot!
látom prörög a topic.
a meleg ellenére is vannak tesztek,ez dicséretes -
Zsubi
őstag
Nem listás eredmény de gondoltam hogy megosztom veletek: E8400@8x500 1.104V
Be kell ruháznom nekem is valami komolyabb hűtésre, mert 1.2V körül már eléggé melegszik ilyen időbe és nem szeretném ha ez szabna gátat a jó eredményeknek
-
krammerka
őstag
hűvős,tuningra alaklmas idő van
-
Zájec
veterán
-
Zájec
veterán
-
lipi67
nagyúr
Hali MINDENKINEK!
Tanácsra, kihúztam a táp 6pines pcie.csatiját és a vga-hoz kapott átalakítóval megy. 22órája semmi hiba amúgy. Hoztak egy Gainward 86GT-t, ha hibázna, raknám is be. Addig már nem rakom be. Rég volt, hogy 22órát bírjon. Mivel úgy is 24/7-ben megy a gépem, időm van. Ha 1 hét után semmi..asszem a csati volt a hiba.(a corsair csatija eléggé lazán illeszkedett)
Szép estét!
-
krammerka
őstag
Ákos: bocs,de nem kapok visszajelzést a ramok ügyében
Chaser: nem egyszerű az a hűtő
,bazi nagy
A mérete alapján gondolom meg vagy elégedve a teljesítményével,mennyi volt az ára?
Hol szerezted? -
Devid_81
félisten
válasz
subaruwrc #5479 üzenetére
Nekem még a tuningot is bírta a Galaxy 9800GTX egy csatival
Nagy takarítás után csak az egyik tápcsatit raktam vissza a másik elmaradt valahogy és simán ment a cucc...persze azért nem véletlen a 2 csati, lehet előbb utóbb kifagyott volna...de nem sokat ment úgy pár percet. -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5474 üzenetére
Köszi, s a topiknak is, hogy eltűrtétek a szevedésemet!
Lehet, hasonló hiba van. Illetve, elég laza a tápcsati érintkezője. Ja..Hátul? Nekem elől világított valami ahol a monitor csatlakozik, kb ott.(asztalban volt, nem jól láttam, azt is véletlenül.) Áramot meg tuti kapott, a ventije fullon pörgött minden esetben.. -Most ..most a 2 törpe nyomja, minden csatit megigazítottam, minden fasza és passzos. 14 és fél órája nem hibázott, majd látjuk.
Még1x köszi mindenkinek a tülemet. Elismerem, hozzám ..kell(#5475) sz.j : Miért nem leptél meg.?...
Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs
-
sz.j
nagyúr
Ma én is alulfeszes "hangulatban" voltam, míg az adminisztrációt csináltam futtattam a prime-t.
-
subaruwrc
félisten
ha nem kap áramot a vga akkor lekapcsol és világít a hátulján két piros led a tápcsati előtt ami azt jelzi hogy nem kap áramot. ha ingadozik az áramellátás felétek akkor lehet hogy egyszer kétszer túl kevés jut a gépnek és a vga az első ami lekapcsol, utána már nem is kap megint kraftot csak ha restartolsz. akár lehet ez a probléma.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #5471 üzenetére
Ok! Köszi , nézem és teszem.
-
Chaser
legenda
válasz
Devid_81 #5470 üzenetére
Ha csinálsz neki akkor biztos, nem is láttam még 1366-os keretet
Chipmanus: Először mondtad jól, a led világít, közönséges dióda nem, led: light emitting diode.
De ha már itt tartunk, volt egy zafír 4830-am, 1ik led a vga csatik környékén, másik a tápcsatinál. Alapesetben a tápcsati led sose világított, bootkor a vga közeli villant párat aztán kialaudt, de volt egy tápom, ha a saját pcie csatijára kötöttem a vga-t, akkor a tápcsati led folyamatosan világított win alatt, működésbeli gond nem volt, a gép stabil volt teljesen terhelés alatt is, ugyanezen táp molexét használva a kártyához adott átalakítóval nem világított a tápcsati led, működés ugyanúgy stabil volt
-
-
Chaser
legenda
Csak lehet a procim nem lesz meg alájuk, még mielőtt beírtam volna a zárolást írt egy srác hogy vinné azonnal, először nemet mondtam de nem akarok segget csinálni a számból, ha küldi a pénzt akkor nem lesz mit tesztelni...
CHIPman: Német hűtők, az alsót azt borítás és ventik nélkül vettem, csak a réztorony, sztem is nagyon feeling romboló lenne köré az a köpeny, de lehet veszek köpenyest is hogy lássam milyen...az első lesz sztem nagyon tuti, az direkt HP-s, a hőcsövek közvetlen érintkeznek a procival, nem "simán" a réztalpban vannak, és persze a csövek rézből vannak, de nikkelezve,
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5460 üzenetére
Reggel gyorsan bementem biosba és 8*425-re tettem és alulfeszeltem (hibázzon a mocsok)Prime indul, gyerek meg msn-netes játékok, netezés, stb..(Annyi tartalék van még ilyenkor is a gépben, hogy ..komolyan mondom, simán teheti, észre se venni, hogy a háttérbe Prime Blend fut. Most untam meg, [ITT]. Nem értem
Te! Írd már le légyszi azt a világítós vga-s -tápos dolgot még1x, félre ne értsem, lehet ott a bibi!!!
-
subaruwrc
félisten
ez laza
ha elmegy a kép és világít a kari az azt jelenti hogy nem kap tápot, a tápegységed lehet jó de ha ilyen szar az émász könnyen lehet hogy ingadozik az áramerősség a rendszerben és egy egy alacsonyabb ponton a vga az első aminek kevés. szerintem nem feltétlen a kari hibája. de az ilyeneken egy szétszed, összerak segít. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #5457 üzenetére
Meg hát, csak nincs másik abból se.
Jó reggelt!(#5458) Devid_81 : Engem a tuning érdekel csak (ha vanidőm), így felesleges cucc-isten ments! 2 hetente teljesen felpucolom az egészet (sokszor a semmit), s elemkivételtől kezdve, minden volt már vagy 3x az elmúlt 2 napban. hajnal 1től megy, hiba nélkül, lassan aktuális egy érthetetlen leállás..
Memtest is órákat ment, prime a tuning miatt többet fut mint játék, sose hibázik, s ez igaz a szőrös fánkra, dmarkra, vantage tesztekre is.. Viszont ..gondol 1et és annyi. Lövésem sincs, hogy mit és hogy hogy hogy fogok gariztatni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #5453 üzenetére
Hát még ha tudnád! Az Émász felénk.. Esik -áramszünet. Havazik: Áramszünet. Villámlás(nem bazi nagy vihar) -áramszünet.
Nálam meg..naponta 2-3 alkalommal fagyok. Kép elmegy, vga venti maxon pörög. Kikapcsolom, nem bootol, újraindulgat, csak az áramtalanítás segít. Elvileg vga.. Másik HDD-n új oprendszert toltam, detto. Driver kizárva. Ramok kizárva, proci kizárva. Azt írták a 4850-nél, vga, most is 5 vapor x van hasonló hibával. Az elmúlt 2 órában 3x csinálta, de van, hogy 1 - 2 napig se. A fura az, h nem kell terhelni, net vagy excel közben is teszi..Üt a guta.
Tesztelem, de..hiába terhelem a szőrös fákkal, akkor csinálja, amikor ő akarja. -
a compressorra is mondták milyen sokat fogyaszthat
közben 260GTX-et és nagyobb fogyasztásu kártyákat használtak.
közelében sem volt a fogyasztása azokhoz a vga-khoz képest.minden relativ...
-
F.B.I. : én általános fogyasztónak számitok elméletileg.
sosem érdekelt mi mennyit fogyaszt.
egyetlen másodpercig sem foglalkoztatott hogy ha tuningolok és tesztelek
(ez az amitől gép lesz a gép)
vagy akár alapon,mennyi áram fogy. -
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester #5445 üzenetére
Én csak a számla alapján tudok nyilatkozni. Itt Miskolcon nekem egyéni szerződés lett aláírva az ÉMÁSZ-al és ezen bruttó 26Ft szerepel. Külön sorban vannak szarságok ebből osztják szorozzák, a paraszt számára érthetetlen módon. A lényeg: leszarom mennyit fogyaszt a PC de amit kell azt megfelelően csinálja és ne kelljen egy videóvágás miatt 5 órát felette ülnöm. Most, hogy megállapítottam, hogy nem sokat tesz latba a fesz, mivel ngyrészt csak alapon megy.
Tehát: 1 projektoros TV, 1 LCD tv, 2 db X360, 1 db PC, 1 db 82cm katód TV, mosógép, mikró stb. 8500,-Ft bruttó havonta. Mennyi lenne ha cigiznék és lemenne 4 üveg sör naponta, 50K?
Akkor még1x lexarom mi mennyit fogyaszt, amíg 50K-án belül vagyok!
Az ÉMÁSZ is bekaphatja, veszek még 5 PC-t és nagyfogyasztó leszek!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5445 üzenetére
Lehet nagy fogyasztó, és B kategóriában van.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5439 üzenetére
Én ilyennel mértem. Ez sem az olcsóbb (2000 Ft-os) kategória...
-
krammerka
őstag
válasz
értelek
Az E1200 most 8x400-at megy 24/7-be.
Alapon ez lenne 8x200Mhz.
Ezért is lennék kiváncsi a fogyasztási adatokra.
De ha berágok,kap 2V-ot és 8x500-at 24/7-be -
F.B.I.
veterán
válasz
Bocs, most számoltam ki a számla alapján 26FT bruttóra jön ki 1 KWatt.
-
válasz
krammerka #5434 üzenetére
Egy szóval nem mondtam ilyesmit hogy kötekednél csak beszámoltam róla, hogy naggyából tisztába legyél vele, mert nekem folyamatosan méri RealTime a fogyasztás egy kis kütyü ZM-MFC2 és nagyon pontosan mér mert le ellenőriztem Digi-Multiméterrel (nem piaci 2.e Ft.ossal hanem komoly 20.e res műszerrel)
F.B.I. aza 20.Ft/KWatt kicsit nagyon kevés 45.Ft/KWatt a jelenlegi ár! és nálam 1.gép majdnem megy éjjel-nappal (kb 18-20.órát naponta) és van még 3.másik gép ami mennek szintén napi szinten 4-8.órát!
-
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester #5433 üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy nem cigizel, nem iszol mint állat a gép a szórakozásod, napi szinten 6-8 órát ülsz előtte, netezel, sokat nem játszol 4 óránként elmegy 20Ft/kwatt, szerintem belefér. Kit érdekel 20-30W ide vagy oda? Bekapcsolod az 1100W-os mikrót a konyhába naponta 5-10 alkalommal vagy 3 órát megy a 2000W-os villanysütő, az igen. Én most azért hoztam a mérőt, hogy az asszonynak megmutassam nem a gép a nagyfogysztó a házban.
-
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5433 üzenetére
fogalmam nincs mit fogyaszthat a gépem
Az alulfeszeléssel sem igazán foglalkoztam,csak kiváncsi lennék pontosabb adatokra,mindenféle extra tápok stb nélkül,hogy alulfesz--->alapfesz--->emeltfesz alatt mekkorát változik a fogyasztás egy adott gépen,jelen esetben F.B.I. kollega gépénNem kötekszem,nem vitatkozom,érdeklődök
-
válasz
krammerka #5429 üzenetére
Alulfeszélessel sem fogsz sokat nyerni max 5-8.W ot és már sokat mondtam! ellenkező irányban viszont rengeteget számít ha alapul veszek mondjuk egy Q6600.procit alapórajelen alulfeszelve eszik vele egy átlag gép terhelés nélkül 100-110.W blend tesztnél 160-170.W ot kóstál! kicsit odapörkölve a procinak alapfeszen de nem alap órajelen (8*400) terhelés nélkül 130-140.W blend teszt alatt 230-240.W és 3200.MHz felett meg brutálisan meg nől az étvágya mondjuk beállitom 8*450.re terhelés nélkül 140-150.W Blend tesztnél 320-350.W
de ezek az értékek nagyon nagy mértékben függnek milyen a tápod (hatásfoka) én ezeket egy 85% hatásfokú táppal mértem! ha ezt vissza számolod valós fogyasztásra 350.W ot nézve ~298.W ot jelent ennyit eszik a gép a maradékot ugye elfűti a tápod! deha neked egy gyengébb 75% hatásfokú tápod van az a valós 298.W fogyasztáshoz 397.W ot fog kiszippantani a konnektorból! mindjárt butkál +50.W ot!
ha a fogyasztást akarod csökkenteni elsőnek egy jó táppal kell indítani utána jön a többi szintén nagyon sokat befolyásoló tényező 2. vagy 4.db Ram megy a gépben és milyen órajelen dolgoznak 1000.MHz környéke vagy 1200.MHz, és rengeteget számít milyen a VGA kártya (nem csak 3D.beli fogyasztása számít) van a gépben itt is terheletlen állapotot nézve 30-50.W ot lehet spórolni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez a konnektorból felvett érték? Mert ha az, abból még számolj %-ot.
Nekem annó, E6400-al volt IDLE-ben ~250W, terhelve 300-310W konnektorból. Amióta E5200 van, nem mértem, pedig itt van még a kütyü, csak lusta vagyok bedugni a konnektorba.
@krammerka: Sztem sokkal kevesebbet nem, sztem több függ az órajeltől, mint a fesztől...
-
F.B.I.
veterán
Szereztem egy komoly kis fogyasztásmérőt. Eddigi mérések alapján mindegy, hogy 1,056V-on 3,0Ghz-en vagy 1,2V-on 3,5Ghz-en esetleg 1,35V-on 3,9Ghz-en megy a gép. Az összfogyasztásban max. 2W-ot tesz oda...az meg semmi. A gépem terheletlenül netezés közben LCD TV-vel együtt 202W-ot, primemal megterhelve 240W-ot zabál.
-
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5420 üzenetére
vitatkozni eszem ágában sincs
,pusztán a saját tapasztalatomra hagyatkozok,és az nem Asus felé húz
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DroiDMester #5423 üzenetére
Én nem kérnék DPD-vel semmit... Van velük negatív tapasztalatom... Mondjuk kifizették a csomagbiztosítást, de akkor is....
-
lizakattila
senior tag
válasz
DroiDMester #5423 üzenetére
Tényleg nem dolgozik rossz árakkal, azért a legtöbb helyen 1500-2500Ft között szokott lenni a kiszállítás.
Hát majd meglátjuk, még 4-5 nap múlva lesz aktuális a dolog - addig meg gyűjtöm az infokat. -
válasz
lizakattila #5422 üzenetére
a boltnak nem csak az alkatrész árai jók de a DPD futárszolgálat ára se minden naposak!
0,1 - 3 kg 850 Ft
3,1 - 5 kg 920 Ft
5,1 - 10 kg 950 Ft
10,1 - 15 kg 1030 Ft
15,1 - 20 kg 1150 Ft
20,1 - 25 kg 1250 Ft
25,1 - 31,5 kg 1750 Ft
(nettó árak)
de egy lap súlya az cirka 2-2,5.kilo tehát 850+fa és házhoz viszik neked másnap! ennyit kifizetsz postára is (még többet is) ha itt PH.n veszel valakitől használt cuccot!
-
lizakattila
senior tag
válasz
DroiDMester #5421 üzenetére
Természetesen az általad linkelt példa nem ezt bizonyítja.
Én az itteni körülményeket néztem meg (Debrecen, egyik jóbarátom szátechboltban dolgozott és netto áron lehetne szerezni lapot) de itt még így is borzasztó árak vannak.
Pl: Asus P5Q 27k, EP45-ds3 23k, és ezek lennének a nettó árak. És ezek még csak nem is a felsőbb kategóriás lapok. Úgyhogy maradok inkább a használt, de még bőven garis lapnál. -
válasz
lizakattila #5419 üzenetére
no ezsem teljesen igaz giga vs asus ugyan aza kategória PL: UD3P és P5Q-E 1200.Ft al több az Asus és az Asusnak 2x jobb a hűtése!
-
válasz
krammerka #5411 üzenetére
P5Q és P5Q-Pro azok gyengébb lapok ahoz ne hasonlítsd az UD3.at, Asus ból ha tuningolni akarsz min. P5Q-E kell de inkább Deluxe (16.fázis) és ezeknél sem mindegy ahogy az UD3R.nél se volt mindegy melyik bios-al teszteled szóval ha nem zongoráztad végig a bios variációkat, ne írd le a lapot én végig néztem és másik bios jó Wolfi procihoz és másik York hoz és nem a legújabb a legjobb!
azt meg már mondtam énis hogy Gigában jobban megy a proci mint ASUS.ban ezt nem tagadom az UD3R ben a Q9550.esem nek kellett 1,264 a Deluxe.ba meg 1,280. de aza plusz : 0,016.v amivel több kell az Asus.-ban engem nem izgat viszont az sokkal jobban hogy a gigában a valós 1,264.hez biosban kellett adnom neki 1,325.öt (bekapcsolt LLC.mellett, mivel ha kikapcsoltam az LLC.t HASZNÁLHATATLAN lett benne a Q9550.es ) az Asus.ban meg adok biosban 1,280.at és az Blend alatt is annyi lessz, no eza nem mindegy! de nemakarok most ezen vitatkozni! és mégegyszer mondom hogy gigában picivel kevesebb fesz kell a procinak ugyan ahoz az órajelhez viszont az MCH , VTT , PLL.nek meg gigában kell több kakaó ugyan ahoz az órajelhez szóval lenne min vitatkozni!
-
válasz
lizakattila #5414 üzenetére
DS3P
ahogy beszéltük is a multkor...
azok után első lehetsz ráegyébként én nagy asus fan voltam.
ahogy lipi is irta.ami jobb lap náluk az tul drága.
és nem biztos hogy jól megy majd benne a tuning.
nálam bizonyitott a giga,p35,p45
de amig létezik a biostar,addig kevés az esélye,hogy giga UD3 lapom lesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
F.B.I.
veterán
válasz
lizakattila #5414 üzenetére
Az EP35-DS4 dropja szinte nulla csak elég nagy értékekben megy a fesz állítási lehetőség.
hackeeeee: én mindig bekapcsolva hagyom őket normál feszes beállításnál, mondjuk azt sose néztem, hogy nem veszi vissza a feszt csak az órajelről tudtam...úgy lényegében semmi értelme akkor ha fogyasztásban nem nyom a latba.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tuning mellett mennyi értelme van használni a C1E-t és az EIST-et? Mert ugye feszt nem vesz vissza, csak órajelet, ez mennyit számít?
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #5403 üzenetére
Akkor nem veszek, mert fej nélkül már nincs értelme, hogy lapom legyen.
Viccet félretéve, pont ezért tettem fel itt a kérdést - és nem külön-külön a kilátásban lévő lapok topikjában - mert itt mindenki elmondja a valós tapasztalatokat. Ha meg ugyanezt a kérdést felteszem a lap topikjában, ott úgyis azt a választ kapom, hogy miért ezt vedd meg!Am nem kell nekem minden áron p45-ös lap, elég egy jó p35 is.
Akkor esetleg még ez a 2 további versenyző:
EP35-DS3R
EP35-DS4
P-s lapot már sajna nem nagyon láttam, csak ezeket az ep-seket (esetleg még talán egy P35-DS3P)
DroiDMester, krammerka: Köszönöm az építő jellegű tanácsokat!(#5412) lipi67: ezzel nagyjából egyet is értek.
Nálam most a fő szempot: minnél kevesebbet droppoljon. Eddig ehhez sajna nem sok szerencsém volt, mindig sikerült olyan lapot kifogni, aminek elég nagy volt a vdropja (kivéve talás a jó öreg 965p-ds3-at). A többi meg úgyis megvan rajta ami nekem kell (sata, pci-e, megfelelő számú usb). -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5409 üzenetére
Bocsi, nem láttam, s mire észrevettem , kicsúsztam az időből.
Ha gagyi ramjaim lennének, már asszem i7-tel nyomnám, de így ..
Ha reálisan el tudnám adni őket..vagy lemennék alapra, s várnám mikor lesz emberi árban (most se rossz már) i7, vagy tennék bele 8giga sima ramot,s szarnék az egészbe 2 évig -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #5409 üzenetére
Asszem Zájec barátomnak is volt olyan, Ő is dicsérte.
(#5410) DroiDMester: ? Miért, mit kéne még tudnia? A Asus inkább music center, sok kütyü, kevés tartalom. Én sose vennék asus lapőot, ill. vagy 10k-s lapot (ott mind1) vagy a full lapjait, de azok meg drágák, s tuningban nem virítanak. Az meg, hogy milyen a szolgáltatás..Nem érdekel. Nekem az a lényeg, hogy menjen benne a proci-ram, s tudjon fogadni sta HDD-t, dvd-t, legyen 1-2 usb,és kész is. Hiszed vagy sem, még hangfalak se vannak rákötve a gépre. Játszani úgy se játszok (törpéim fülessel nyomják). Zenére egy pc alkalmatlan, arra találták ki a hi-fi erölködő-cd párost.
Ezért sem tetszik a giga extreme lapja, parasztvakítás, 12fázis ide-oda, hűtés ide-oda, stb.. -
krammerka
őstag
válasz
DroiDMester #5410 üzenetére
Jó reggelt!
Az hogy fapados és buta.............,hát nem tudom,az azért erős egy kicsit
UD3R után volt egy P5Q lapom,és ugyanazon E8400-as,ugyanazon fesz mellett -150MHz-t produkált,bármit is csináltam vele............
Aztán lehet csak mellényultam,nemtudomde volt már P5E lapom is,az meg droppolt akkorát hogy csak na........... -
-
beszereztem egy jófajta XFX 9800GTX-et.
azzal tolom most.mennyiért,vagy hogy szabadulnál tőlük ?
DroiDMester :ebben egyet értünk....mármint p5g-e től felfelé.
viszont kb egy árban vannak az ud3 szériával.
és tudjuk milyen jók azok a lapok.#5217 akoska07 : minden frissitve...
-
válasz
lizakattila #5402 üzenetére
Hali nekem volt mindegyik verzió P5Q lapból a kezem alatt még a P43.széria is
a sima P5Q és P5Q Pro nem egy tuning bajnok lap viszont P5Q-E már egészen éppkézláb lap (és rá lehet varázsolni a Deluxe lap Biosát) tuning téren is jól megy! York és Wolfi proival is szépen muzsikál de ha van egy kicsit több kereted rá egy P5Q DELUXE lapot vegyél az nagyon szépen megy tuningban! a Premium sem rossz de az sem jobb tuningban mint a Deluxe úgyhogy azt felesleges megvenni!
akoska07 mia bajod a P5Q lappal mondjuk ha a sima P5Q.ra gondoltál akkor egyet értek de P5Q-E töl felfelé már nagyon jók a P5Q.lapok!
-
Hi!
eddig nem hallottam infót.
nem kérdezősködtem.
biztosan tesztel már,és jön majd a jó eredményekkel.én meg most 3dmark-ozok.tetszik ez a vga. van benne tartalék.
aztán amikor elfogy,küldöm rá a vmod-otrambeszerzésen is dolgoztam kicsit,mert kicsinálnak ezek a gagyi ramok.
-
válasz
lizakattila #5402 üzenetére
akkor nem rakom fel
jó kis tesztekén tuti leharapom a fejed ha p5q-t veszel
-
lizakattila
senior tag
Nah, hirtelen ennyire futotta: E8200@1,2v, EZT meg majd még menézem milyen értelmes feszen tudhatja.
Akoska: nem kell listába, nemsoká úgy néz ki lapcsere, úgyhogy majd azzal.
Csak ki kellene találni mit vegyek.Mellesleg, ha már itt vagyok: Asus P5Q-ról valakinek pozitív/negatív tapasztalata - ez is képbe került egyik lehetőségként? Tudom, nem ide illik a kérdés, de ne harapjátok le a fejem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest