Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bzs73 őstag Szeva yolan.Vedd le a vtt-t 400 fsb-nél 1.1v-ra.A refeket viszi a lap magával.Hidd el jobb lessz.400-fsb-nél az 1.2vtt sok.Most nem az hogy károsít,de nem helyes a fesz,és ez is akadályozhat abba hogy még lentebb vidd a feszt. 
 Mch refet meg vedd le 0.72-re,de még addig amig a vtt 1.2v-on van.Utána vtt-t vedd le 1.1-re,és inkább az mch-nak adjál egykis + feszt. 
- 

yolan őstag Sziasztok! Ma megjött végre az új procim. 
 Csak gyorsan belőttem 3ghz-re, néztem hozzá egy feszt. Tudom nem prime, csak mutiba készült . .Szerintetek 27k-ért megérte? 
- 

kimi02 őstag Megy ez a procc elég jól , újabb eredmény Q9550@1.104, lassan de biztosan  Akoska majd légyszi. Akoska majd légyszi. 
- 

tom_tol addikt Jó reggelt nektek is! 
 nem tudjátok mibe keveredtem ezekkel a hirdetésekkel  
- 

krammerka őstag Jó reggelt! 
- 

kimi02 őstag Egy teszt éjszaka közepette. Kezd össze szokni ez a lap a procival  Meg én is velük. Meg én is velük. Q9550@1.104. Q9550@1.104.
- 

tom_tol addikt [OFF][OFF]ez lesz az utolsó off   
 itt egy lista véleményezésre hogy egyáltalán érdemes é ezzel foglalkozni
 Q9550 SLAWQ FPO L822B184
 Q9550 SLB8V FPO ezt ki kell vennem mert nem találom a dobozát
 Q9550 SLB8V FPO L830B550 kulerr féle
 E8500 SLAPK FPO Q746A580
 E8500 SLAPK FPO Q807A510
 E8400 SLAPL FPO Q807A374
 E8400 SLAPL FPO Q802A112
 E8400 SLAPL FPO Q802A492
 E8400 SLAPL FPO Q815A333 ez volt az első wolf a P.H.-n ami ment 4Ghz 1,13v
 E8200 SLAPP FPO Q744A860P5K-E WIFI, P5Q-PRO, maximus2 formula 
 EP35-DS4, X48-DQ6
 Biostar T-power i45
 és néhány apróság még
 [/OFF][/OFF]
 nem tudom off-ba tenni 
- 

tom_tol addikt köszönöm Urak!   
 nem vagyok tapasztalt ezen a téren
- 

kulerr őstag ...szerintem a "mag"-ra tom_tol mindenképpen számíthatsz...  
- 

válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreigaz hogy nem volt DS4-em csak DS3P-m,de nekem jobban bejött a P45 széria. 
 lehet majd összerakok egyet,mármint 775-s gépet.
 ugy is kellene fog mégegy gép.
 inkább,mint egy laptop sose baj ha több proci van otthon. 
 néha nekem is jól jött volna egy tartalék proci.tom_tol : ment üzi...----> 
- 

tom_tol addikt Sziasztok 
 a következő kérdésem lenne:
 eladnék néhány hw-t de mivel igen messze lakom gondoltam megkérek valakit segítsen nekem persze nyilván megfelelő ellenszolgáltatás fejében
 ha v.kit érdekel írjon
 köszi
- 

krammerka őstag 
- 

krammerka őstag Szép napot! Ma én is terveztem egy kis pöcsölgetést a "megahercekkel",de csak most bírtam felkelni,szétment az agyam  
- 

kimi02 őstag Nyomtam én is egy kis primet Q9550@1.104  
- 

válasz  h.adam.92

üzenetére h.adam.92

üzenetérereal temp is nézd meg. 
 ott mutatja mennyi a min és max vid-je.for all: 
 köszi mindenkinek  
 majd megmondják a másik topicban mennyire jó ez az eredmény az i7-el.
 holnap lesz majd 4GHz teszt.
 bizom benne 1.2V alatt tudok maradni,a 3.8 tesztből kiindulva  
 a hőfokok nagyjából másnál is ennyit mutatnak
- 

bzs73 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreJó lessz az.Biztos.Úgy mondom mintha értenék a corei-hez.   
 Na de amugy hogy hogy asus lett?Most filózok.giga?Hát te nagy gigás vagy.Hát azthittem majd megindul p35-be.   
 De elenyésző a külömbség.A lapeladást nem bánom amúgy,mert nagyon korrekt lap ez.
 Most maximus II Gene-el szemezgetek.Teccik,és új lap,és alakítottak elég sokat az asusnál.
- 

nahh... 
 ma egy kis prime-ra adtam a fejem.
 nehogy már megussza a tesztelést. 
 a 3.8GHz-et támadtam ma.
 jelenleg itt tartok : 3.8ghz prime tesztbzs73,sztem add el azt a procit,mert nem nagyon akar menni  
 grat hozzá.
- 

h.adam.92 őstag fuha, ma megnéztem mit megy a q9550-em a p5b-ben  kész vicc kész vicc nemhogy szegény procinak 1.3v a vidje( nemhogy szegény procinak 1.3v a vidje( ) de alap feszen a 3.2 már nem prime stabil ) de alap feszen a 3.2 már nem prime stabil bár egy p965-ös laptol azért csodát nem várok, inkább a procitól félek, hogy hogyan fogja bírni egy ud3p-ben ekkora VID-el. bár egy p965-ös laptol azért csodát nem várok, inkább a procitól félek, hogy hogyan fogja bírni egy ud3p-ben ekkora VID-el. 
- 

bzs73 őstag Hát szerintem nem törtem szét.Azért az a wolfi ami 1.20v alatt viszi a 4ghz-t az már igen jó procinak nevezhető,és hát van 1-2 ilyen ritkaság is.Megmondom én is hogy sok ilyet nem láttam,pedig bújom a külföldi tuning fórumokat is.1-2 e8600-t láttam ami ilyet csinált.Ez komoly.Szép kis irodai élmunkás volt ez,mert ott dolgozott.Na de elfelejtheti az excel-t,mert olyat csak ritkán fog látni most már.Eleget lazsált. 
- 

kulerr őstag na erre szoktam mondani h menj a....a prociddal együtt  qrva jó az a dög...komolyan nem emlékszem h láttam volna hasonlót ...bazdmeg 1,15 4,3Ghz      nekem anno ennyin vitte a 4 gigát igaz C0-ás volt és majd bepissentettem h mekkora király procim van volt...na ezt feelinget törted szét  
- 

bzs73 őstag Na lejárt az idő. 
 Hát finomításokkal nem sokat szórakozok,de p35-be nem is sok lehetőség van rá.Szóval minden normálon,egyedül a ramfesz van belőve.llc kikapcsolva.Hát ha ezen a feszen nem is,de 1.168v-on tuti 24/7-es,ami igen jó szerintem.De lehet bírná 1.152v-on is.Nagyon 24/7-re nem fogok tesztelni 4ghz felett mert nem érdekel.Én max 4ghz-en vagyok 24/7-be.Amíg birom hűteni megyek feljebb,de csak fél órákat nyomok.
- 

bzs73 őstag 1.152v opció 
 Mára ennyi.
- 

bzs73 őstag 1.120v 
 Határeset.24/7-re inkább 1.136v,de a fél óra blend azért megvan.
 Kicsit jobban is melegszik mint az előző proci,bár az ügye políros volt,ez meg gyári kupak egyelőre.Majd ha eldöntöm mi legyen ezzel az izével,tehát eladom vagy marad,akkor fel lessz polírozva.Már ha nem adom el.
- 

krammerka őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreezen egyébként már én is elgondolkoztam,hogy mi a tökömnek kell mindig új-és jobb,és gyorsabb konfig,amikor 99%-ba a neten lóg az ember...........   
 Jó persze,az érzés,a filling az ami megfizethetetlen ebbe az egészbe.
 Jó dolog az amikor az ember vesz egy zsír új deszkát,procit,ramot.............
 Szoktam is mutatni az asszonynak,nézd milyen szép ez a deszka ,mondta is párszor :"ez hülye" ,mondta is párszor :"ez hülye"
- 

kulerr őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreTHX  Várjuk azt a 4 ghz-es screen-t...nekem 4*2 giga micronjaim vannak..igaz 1066-osak de simán mennek 1450-et 7-7-7-20-al....nekem inkább az lenne a tesztelni való h 1600-ot mennének -e CL8-9-el.. 
 Ha igen, elmehet a ..csába az összes neves gyártó, h egy ilyen alap ram lealázza őket Nálad mit tudnak a ramok? 
- 

- 

bzs73 őstag válasz  Laraxior

üzenetére Laraxior

üzenetéreAz szép volt.Láttam ezt a tesztet annak idején.Jól ment a proci nálam is,bár én 4.5ghz felett nem is hajtottam egyáltalán.Hát a p35ds4 lap meg sok mai lapot megaláz.Wolfi alá szerintem a legjobb.quad alá szerintem inkább p45 kell. 
 Hát te is meghajtottad rendesen a procikat,az bizos.De hát nincs is ezzel gond ha ésszel teszi az ember,meg persze megfelelő hűtéssel.Ezt én is igazolom,mert mint mondtam,én is tudtam anno mikor megvettem tibiajaxtól azt a procit, hogy te hajtottad rendesen,de semmi gond nem volt vele sose.
- 

tudod,nem vagyok ijedős  
 próbálgatom a cuccot.
 egyébként meg minden alapon megy 24/7.
 igen,beszéltük már zájec-el az uncore dolgot.
 4GHz-en 20*200 is kb ezt tudja a cucc, 4000 uncorral.neked jó procid van,az tuti   
 ma sztem alakitok egy 4GHz tesztet.
 utána néztem az FPO-nak,és a 4.2GHz 1.28-29V körül tud stabil lenni.(másoknál)
 ebből kiindulva necces lesz az 1.2V 4GHz-el.
 az 1.22-23V ami vszinithető,sztem.
 majd kiderül,mire jutok vele.nyomtam tegnap 3dmark-ot nem gyenge órajelekkel. 
 és most hallottam először felpörögni a táp ventijét mióta megvan. 
- 

Laraxior titán    ehehe, én Bagirától vettem ehehe, én Bagirától vettem használtam is vagy fél évig használtam is vagy fél évig egy ilyet tudtam kihozni belőle 3dmark-ra: ![[link] [link]](http://img148.imageshack.us/img148/3966/210775ghzfj2.th.jpg) 
 mondjuk inkább a Q9550el erőltettem a 3dmarkot  
 (most látom hogy ez UD3P-ben volt..)
 A DQ6ban sajna nem tudtam elérni az 5GHz-et 3dmark stabilra csak Validra szar egy lap volt... szar egy lap volt... ez a DS4 simán veri, kár hogy félig halott ez a DS4 simán veri, kár hogy félig halott se LAN,se hang se LAN,se hang  
 anno sokat kapott, amikor Q6600al teszteltem 
- 

bzs73 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreMost nézem akoska mit csináltál.Na az már brutális.Nem semmi.   
 Van kraft rendesen,az biztos. Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen. Nem tudnék olyan dolgot amihez ennyi teljesítmény kéne.Jó tudom elindítassz majd ,konvertálást,játékot,stb,még vagy 5 alkalmazást egyszerre és menni fog mind,gond nélkül.Ez ok.De hát ki csinál ilyet ált.Csak úgy véletlen.
 Na jól van,persze tudom én milyen ez.Jó ha van tartalék és nincs miért izgulni,hogy kevés lessz az erő.Télen vagy tavasszal azon leszek én is szerintem.Had legyen már nekem is tartalék rendesen,no meg csak nyugodtabban fogok aludni. 
- 

bzs73 őstag válasz  Laraxior

üzenetére Laraxior

üzenetéreAmúgy p35-be ez a legjobb eredményem,de ez még az előző procival volt.Ez most jobban megy mondjuk,de sajna melegedősebb is kicsit.Legalább is 1.20v-on jobban melegszik már.Nem tudom fentebb milyen lessz.Majd kiderül. 
 Ma meg szerintem feltolom az oprendszert újra,mert ez alatt a win7 alatt már 2 proci és 3 lap volt.p35,p45.Valószínű ez is bekavar,de ma format c lessz.
- 

bzs73 őstag Na ha megy 1.16vtt-vel akkor smallfft-vel teszteld,hogy a proci bírja-e.Ha nem dobnak el a magok akkor a vtt elég.Ha utána blend eldobál akkor az mch,ram,lap fesz,lessz a bibi.Én ezért szoktam először smallfft-vel tesztelni.Ha az megy akkor a proci tuti stabil,és nem kell nyúlni a vtt-hez már. 
- 

Zsubi őstag Sikerült a VTT levenni 1.16V-ra, az MCH pedig 1.2V-ra de az a bajom hogy így nem tudom Blend stabillá tenni   
 Most elkezdtem emelni az MCH-t hátha az segít 
 Smallfft hiba nélkül megy 1órát még így is de észre vettem egy érdekes dolgot.
 Most a ramok 1080Mhz-en mennek 4-4-4-10-es időzítéseken, ha lazítok az időzítéseken magyarán felrakom 5-5-5-15-re akkor nem botool a gép 
- 

Laraxior titán quadhoz képest kb +80-100FSB-t lehet elérni Duoval. Mondjuk ram-függő is. Legjobb ha egy szem rammal kisérletezel, úgy megy a legtovább  Sajnálom hogy nincsen vized, tutira venném hogy 1.392V-on menne 5GHz-et....az pedig vízzel 24/7es fesz Sajnálom hogy nincsen vized, tutira venném hogy 1.392V-on menne 5GHz-et....az pedig vízzel 24/7es fesz én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en Utána került Tibiajax-hoz, utána meg nem tudom hova, de nem jelzett vissza senki sem hogy gondja lett volna Utána került Tibiajax-hoz, utána meg nem tudom hova, de nem jelzett vissza senki sem hogy gondja lett volna 
- 

kulerr őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreBátor próbálkozás!  azért hagyd élni is néha azt a procit azért hagyd élni is néha azt a procit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) igazából tudod mit figyeltem meg? , de ezt valaki már írta (Azt hiszam Zájec) az uncorral nyersz legtöbbet, attól tud gyorsulni látványosan a rendszer. Az órajelnél nem vettem észre brutális gyorsulást olyan 3,6-3,8 felett. Pedig van az én proccomban is kakaó   
 Mivel a 4Ghz olyan "sablon " órajel és azt szinte mindenki kiteszteli kíváncsian várom mennyin tudod majd kihozni... 
- 

Laraxior titán mit tud FSBben a Te DS4ed? Mondjuk én nem Duoval néztem anno, de 480 blend-stabil q6600al megvolt...tehát Duoval is elég ütős lehet  Főleg hogy a DQ6jaim mind lefőttek 450-460 között Főleg hogy a DQ6jaim mind lefőttek 450-460 között 471x8,5öt nem tudta szerencsétlen, nem tudtam tesztelni a 4GHz-et a Q9550el 471x8,5öt nem tudta szerencsétlen, nem tudtam tesztelni a 4GHz-et a Q9550el Aztán most újra ez van.... Aztán most újra ez van.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
. 
								 Bár lehet erre lenne jobb hely is, mint itt...
 Bár lehet erre lenne jobb hely is, mint itt... 

...öregszem
 ...öregszem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

Itt a képekről egy venti hiányzik
 Itt a képekről egy venti hiányzik  

én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en
 én anno annyi használtam az E8400em, csak azt 4600MHz-en  Aztán most újra ez van....
 Aztán most újra ez van....