- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
lipi67 #10097 üzenetére
gyorsvoltam, megvagyok, de semmi jo...
a proci 495FSB felett már nem stabil, de ez lehet a lap miatt van, mivel 500FSBnél többet nem is tudok neki adni semmilyen feszekkel...500FSBnél meg kb 5 perc után fagyi bármit is csinálok. mehet felőle IBT is vagy akár egy egyszerű mozilla, vagy semmi. csak kifagy
szoval vége
de bőven elég egyenlőre
(#10099) Aggregátor hát sok állítolagot hallottam már. a vodkás fültisztíto az ánuszba is ilyen
-
darál0w
Jómunkásember
no ugy érzem nekem ez a 0C megfelel hát megprobálok egy ujabb max FSBt. nembírom már estig
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10083 üzenetére
Meg fogom oldani, most meg iccaka úrarakom a Wint, sántít valami és 100x több idő kideríteni (ha sikerül..).
(#10084) darál0w : Mikor a fiam kicsi volt és befulladt, vettem ilyen porlasztó valamit. Maszk a szájára desztvíz meg vmi kütyü bele és go. Hát ha a kütyüt elhagynám és desztvízet lecserélném vegyesre -
-
johniee
senior tag
Üdv néktek! Valaki próbálta már ezt a "moddingot", hogy a kisebb, 333 gyári FSB alatti procik FSB-jét feljebb húzza a szigszalag?
Vagy még feljebb
Logout cikk | Külföldi fórum -
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10079 üzenetére
Szia!
Nincs csak teló, de holnap is megyek a csajnhoz akinél ma"szereltem" és neki van..
Jó lenne, mert amit bír az még Katt regjén lévő 815/1000. Ma pl. 830/1000-ren fagytam.."Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v." -Így már értem
Megyek, ma még nem ettem, meg nem láttam a törpéimet sem.
(#10080) darál0w : Minek nekem egy párásító /inhaláló készülék? Bár 1/2 l páleszt ezen felgőzölegtetni..gyáááá
-
barnam_
nagyúr
válasz
lipi67 #10076 üzenetére
Üdv,
Valószínűleg félreértettelek, nem olvastam el az összes vga-s post-ot a topicban. Az bizony előfordulhat hogy összeakadnak, ilyenkor valamelyiket be kell zárni. Ha ATT-vel a max amit adni lehet 1.26v, akkor nem nagyon lehet már tovább emelniMarad a hardveres mod. Csinálj nagy felbontású képet a kártyáról (eleje és hátulja), és kiokoskodunk valamit!
1.35-ből 1.27 az 0.08
Azért lett kisebb a fesz, mert normal-on valamiért megemeli az MCH fesz-t ha 1066-on megy a ram
Viszont ha emelek fesz-t, akkor már 1.25v-ról kezdi "számolni".
Ja ahol 1.27-t mértem nem +0.25-t hanem +0.025-t emeltem, úgy ki is jön az 1.27v.(#10077) hackeeeee: meglepődtem az everest-en, 0.01v híján pontosan megadta a ram fesz-t. De volt mikor 0.03-at tévedett...
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, ha minden jól megy, ma meglesz a TwinTurbo a VGA-ra.
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_ #10074 üzenetére
Szia!
Vagy korán van nagyon, vagy alapból hülye vagyok, esetleg félreértettél. RT-vel tudok, csak ütközött az ATT-vel, újraraktam, kapásból ok, csak nekem kevés az az 1,26V, amit tudok ATT-vel adni. Nem lehet szoftveresen egy kis plustz nyomni neki?
(mérések: kicsi vagyok én reggel 1/2 8kor ehez. MCH 1,35+0,25 ből lesz valós 1,27? az 0,33-as feszesés, az kva durva, nem?_most mennem kelllassan, majd sietek haza_
(#10075) subaruwrc : De! Ahogy látom, elszigetelte magát a "normális" emberektől..
-
barnam_
nagyúr
válasz
barnam_ #9978 üzenetére
Na itt vagyok. A VTT-t nem tudtam mérni, mert a MOSFET-t amin mérni lehet a feszültséget, eltakarja az NB hűtés. De az MCH, SB, PCIE, DRAM fesz-eket ki mértem:
MCH alap (ram 1066-on): 1.35v, +0.25v: 1.27v
MCH alap (ram 800-on): 1.25v
Érdekes korábban még magasabb volt az alap MCH fesz. Mondjuk ez nem ua. a ram mint akkor.DRAM alap: 1.87v
+0.15v: 1.95v
+0.20v: 2.06v
Ezek némileg ellentmondanak a korábbi méréseimnek, nem tudom miért több, bár akkor még csak bios-ban mértem, most meg win alatt.SB: 1.07v
PCIE: 1.53vRivatuner-ben miért nem tudsz tuningolni?
Annyi hogy a Low level system tweaks ablakban pipáld be ezt: Enable low level hardware overclocking. Ha feljön egy ablak, nyomj a Detect now gombra. -
-
válasz
darál0w #10058 üzenetére
lehet csinálni jegesvizes hütést tesztekhez,csak jobban oda kell figyelni.
én kicsit megrémültem amikor megláttam a 3. képet.#10059 Erdei88 : Üdv!
asszem volt már neked HT-ON is ilyened.
+0.008V és ott a HT
az a fesz már semmiség ilyen MHZ-nél.
jók a hőfokok,nálad,mint mindig -
Erdei88
veterán
-
válasz
darál0w #10055 üzenetére
a második kérdés az,hogy minek volt a radiátor.
inkább még jeget tett volna a vizbe helyette.
pumpára az egyik cső ami szivja és a prociról jött volna vissza a másik cső.
közvetlenül vissza jegesvizbe.#10056 hackeeeee : én inkább bátornak mondanám,mint keménynek.
nézd meg azt a 3. képet.
én ennél jobban félteném a cuccaimat.
pedig én sem az ijedős kategóriába tartozom. -
#10041 krammerka : leszedem ma én is a dolgokat,
már csak egy office-t kéne keritenem.nem tudom másnak is feltünt-e,de egyre több a vga-s hsz.
szép,meg jó,hogy pörög a topic de egyre több a nem ide illő dolog.
jó lenne odafigyelni sztem erre...
tudom hogy itt sok minden elfér (férjen is),
de ne arról szóljon (főleg) a topic ami nem idevaló.
szóljatok,ha rosszul látom. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w #10046 üzenetére
Hehe.
Nos, megnézegettem már az eredményeim...
HD4870, itt asszem 815/4000-ren ment a kari.
Gainward 8800GT Golden Sample, még a 4200+-os s939-es configban.- Lehet kár volt eladni annak idején
(jah ez 05, én m@rha.
)
Itt a 8800GT 06-ban. -
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10032 üzenetére
Mi a f@sszal húztad? Durva.
Kben meg..ekkora tuzning mellett több pont járna. Lehet, hogy teszten belül hibázik, próbálj kicsit visszavenni belőle.
-Mindíg 1 időben írunk, ezért a félreértés
(nézd meg)
Én meg mindíg sorba megyek a hsz-eken, s úgy vszolok, írok rá, ezért 5 percbe ami belefér az módosítva van, ha meg nem akkor meg olyan mint most -
darál0w
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #10034 üzenetére
öntőőőke. most ezen jot derültem. vagyis hát a saját hülyeségemen. bnőm hűtőmégneseket csinál aztán öntő formákba kell tenni a gipszet és így készül...aztán nemvágtam le hirtelen mi az az öntőke
okosba kell csinálni. eladod,(ha posta, pénzt előre utalják , abbol és egy kis+bol pedig megveszed a lapot és feladod a másikat. ) és még aznap veszel egy másikat. sztm megoldhato
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #10014 üzenetére
dmark ok, mert minden alapon van.
ATI-hoz meg elvileg az MSI AfterBurner Overclock lenne jó, nálam az istennek se ment..(#10015) hackeeeee Szerintem szoftveresen is lehet
(#10021) akoska07 : Félreértettél! Neki van 2db alaplapja,s ha jól tudom a DS4-et használja. Gondoltam, kérdezd meg, kölcsön adja e. Minek kell megjönnie?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
hackeeeee #10028 üzenetére
ha vga hütés és alaplap csere közt kellene választanom...
gondolom sejted a választ,de azért leirom.
egyértelmü P35-->up to-->P45persze nem midnegy mi az a P45,
mert vannak olyan P45 lapok aminél vannak jobb P35 lapokkrammerka : felraktad az eredményeket ?
le tudnám szedni az adatokat a honalpról,csak az office is a hibás vinyón van.
lehet szedek majd le másik office-t.
holnap nem leszek,sesetleg telóról benézek... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #10018 üzenetére
hát hajrá. sztm vegyél egy jo kis Q8ast
élmény szinten meg huuu
hát tuninggal el lehet vele sz*rozni és már az egy élmény
nem ugy mint az e5200vel hogy emeltem fsbt meg vcoret és szevasz
nameg ugye ez kisebb orajelen is sokkal többet nyujt. e5200t 3500on hajtottam 24/7 ez meg már alapfeszen is gyorsabb volt konvertálás meg miegyéb közben. játékok alatt több az fps, GTA4ről meg nem is beszélek. c2dvel szaggattam mint állat. 20fps körül járhattam. ezzel meg szépen megy
-
No-kia
addikt
nah egy 24/7-es eredményem az új ramokkal: [link]
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10017 üzenetére
Ez azért bíztató, mert a síma DS3-ban is kb ennyit menne szerintem. Úgyhogy prociból lehet egy Q8xxx-lesz a következő áldozatom.
Volt egy 32K-s ajánlatom egy 5750-re anno....de nem ertem belevágni, hátha idén olcsóbb lesz. Ma már lehet 26K-ért is 512MB-osat kapni, ami tán bőven jó lenne nekem. De várok még merre mozdul a 5770.
Élmény szinten mennyit jelent a quad a kis wolfihoz képest?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
bolcsodal #10016 üzenetére
én is c2dről álltam át erre(pont e5200ről mint neked és +p31+9600gt és +30kbol lett ez
), mert az uj intel platform még elég drága lenne és szvsz nem ér meg annyit.
gáz a kis szorzo, de ha van mellé egy jo lap, akkor simán kiküszöbölhető magasabb FSBvel
jelenleg ennyit tudtam vele elérni, de még van benne tartalék csak a feszekkel kell még kicsit szorakozni. na meg várom a -fokokat
5770 jobb lett volna, de amikor vettem 13kval került többe. annyival meg nem tud többet
-
bolcsodal
addikt
válasz
darál0w #10013 üzenetére
Egész jó! Valami ilyesmivé akarnám fejleszteni a gépem egy távoli jövőbeni platformváltás előtt. Ezzel még ki lehet húzni egy darabig. Nem gáz az alacsony szorzó a Q8200-nál?
BIOS-ban mit kellett heggesztened a 463-as FSB-hez?
5770-nem lett volna jobb? Én is vacilálok a kettő között.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #10000 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Törpéknek Wow-ra Sims-re tök elég lenne a 86GT is, nekem meg egy integrált szar is. Csak ha markozok, nem elég a 800/1000, kellene nagyon a 825-830/ 1010-1050. Hiába bika a quad, a saját kategóriájában se tudja kompenzálni a jobban húzott 4870-es rendszereket. (Pl q9550-es megy 4,2GHz-en, vga jól felhúzva és elver, pedig nekem a q9550 4,5GHz felett ment..)
(#10001) darál0w : Ha nem markozni (és WR listás eredménnyel) akarnék, nekem is elég lenne, s nem lenne bajom. Te! Csinálnátok majd egy dmark 06-ot, hogy mit tudtok? Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem nálam valami nagyon nagy gáz van, irreális az eredményem. (irreálisan kevés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest