Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blazsey2 senior tag Sziasztok.Csináltam egy kis tuningot alapfesz alatt egy kicsivel.Ez nem tudom milyen eredménynek számít mert itt a Ph-n még nem láttam más tulajt.Mindenesetre én jónak találom  .[link] .[link]
- 

bzs73 őstag Na lipi szóval úgy csinálom a cpu és mch ref beállítást hogy ugye a biosba normalon a vtt 1.2v és ahoz jön a 0.76 cpu és mch ref.Ezeket belövöm kézzel és utána leveszem a vtt-t 1.1v-ra és viszi magával a cpu és mch ref-et 0.69-körül-re,ami ET6-ba 0.76.Na most ezt így jól csinálom?és most hogy mondtátok hogy mch ref-et tegyem 0.72-re azt a biosra értettétek-e.Ha ott teszem fel 0.69-ről 0.72-re akkor ET6 olyan 0.80 körül lessz.Vagy pedig biosba lefele vegyem 0.65 körüli-re és úgy mutat ET6 0.72 mch ref-et.Na csak ezt szeretném végre tisztázni és hogy jól csinálom-e. 
 Bocs hogy bénázok de asushoz szoktam ott meg más volt. 
- 

bzs73 őstag Na most néztem ezt az mch ref-et.Most az ET6 0.72-t mutat de így biosba 0.65 körül nyomtam neki.Most ez így jó vagy konkrétan a biosba kell 0.72-t adni és az ET6-ba 0.80 körül lessz.  
- 

- 

lipi67 nagyúr Hát akkor megérte  Ez jó, örülök. Én Re-t szerettem volna mindíg..az milyen lehet? Ez jó, örülök. Én Re-t szerettem volna mindíg..az milyen lehet?
 Igen, erről beszéltünk, ez valóban hiányossága. 1,2v-lesz, be tudod majd lőni. Akkor elmaradtam, én régebben néztem, akkor még csak béta volt. Meglesem (#4294) Főcske: 8400-nél és 8500-nél (mikor az volt nekem)nálam is 0,72-0,74 környéke jött be, Mind1 milyen VTT-t állítottam be. Most 9400-gyel..Ha nem viszem 1ütt vele, dob el mint az állat..  
- 

bzs73 őstag Mármint amaximus II formulába?Ott nagynehezen 1.128v-on de tényleg keservesen hoztam össze kicsit hűvösebb időbe.Itt azért elsőre összejött minden állítgatás nélkül.ET6-ba láthatod minden alapon egyedül az mch-nak adtam +0.06v-ot és kész.Smallfft-k könnyedén jönnek és sokkal jobb eredmények mint eddig,de a blend-el küzdök viszont.Asusba 3.6ghz-en is 1.040v a legjobb ,itt meg 1.024v könnyedén.Az eggyetlen nagy bajom ezzel a lappal hogy csak minden második fesz van meg.A köztes feszek hiányoznak. 
 PL:1.024-1.040-1.056v és így tovább.
 Mindenhol ez van.De hát hibátlan lap nincsen.Ennek ez a nagy hibája,és majd megnézem de pl lehet itt nem lessz 1.200v se.Pont ezt beszéltük ügye valamelyik nap.
 cpuz -ből már megjelent a nem béta verzió.Azt töltsd le.
- 

bzs73 őstag Egy 4ghz UD3P-vel. 
 4ghz@1.120v-smallfft
- 

lipi67 nagyúr Mindíg a VTT-hez állítsd a ref-eket. Ha ez ok, akkor ram téren keresgélj. 
 [2-es opció javítás]
- 

lipi67 nagyúr Szia! 
 Ha mindent a gyári értékre raksz, akkor ha módosítod, viszi magával. Ha visszavéve is tudja, akkor ok. Igen, Cpu Terminationnál 1,2 a gyári és ez mozgatja aref-eket amik ugye ilyenkor 0,76.
 Ha a ramokat levetted 1,75-re, akkor nézd meg a dram tem, chanek a-b, és az MCH/Dram ref-et mert annak is csökkenie kell. (Szíved joga, hogy kben miket állítasz be. Lényeg, hogy a VTT ha lehet ne legyen nagyon sok. Kben..Egy gyári érték jó lehet hozzá, a ref-term stb..elvileg 4 magnál jön(ne) ki.
 Nálam pl. Abitban a VTT és ref minden esetnben valóban akkor vizsgázott a legjobban, ha a szorzatuk 0,8-volt. Kivéve 2xxx-es proci. Ott bármihez nyúltam szarabb lett minden (#4287) kulerr: Ok, nyertél. Engem üt a guta, nem értem, hogy az UTE -fattyak meccset miért nem közvetítette semmi.  
- 

bzs73 őstag Az én Q9550-em meg így ment alapon. 
 Q9550@alap-0.912v
- 

bzs73 őstag Üdv lipi.Na feltettem az et6-ot és lennekérdésem.A cpu és mch ref alapból 0.760.Ez most 1.2 vtt-re vonatkozik ugye?Egyelőre visszavettem a cpu és nb ref-eket mert ált 1.1vtt-n vagyok.Nem tudom jó-e így.A ramfeszek azért ilyen alacsonyak mert low voltos ramjaim vannak és bőven elég neki 1066-nál 5:8 visszaoszt. 1.75v.Terhelve 1.71v. 
 ET6 alapon 
- 

lipi67 nagyúr válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreValóban nagyon szép! 
- 

megy ez alul is szépen Alapórajel 0,992v al BLEND!  ami azért sz.tem brutálisan kevés ha a ViD.jét nézzük! ami azért sz.tem brutálisan kevés ha a ViD.jét nézzük! 
- 

lipi67 nagyúr Fog az menni!(már most is kvajó!)    (#4279) DroiDMester : Miért? Amit írtam az ok. Gorni oldalán néztem UD3R/P-s lapban s 2q9550-es eredmény árválkodott ott, s 4GHz-hez 1,328v valós fesz kellett. 
 A Q9300-nak meg 1,39V a 3,5-höz. DQ6-ban. Mivel más eredményt nem láttam, mit mondhattam volna. Nálad..Hsít, s ettől félek. Magas a VID-je a 9550-ednek. Alul nem tudom, de gondolom nem bajnok, viszont felül teljesít szépen. Nálam fordítva lesz.. 
- 

lipi67 azért ne mondjál olyat amiben nem vagy teljesen biztos tessék 4037.MHz 8,5x475@1,264.v BLEND nekem bőven a proci ViD.je (1,2875) alatt meg van a 4.giga még picit több is!    
- 

bzs73 őstag Na elkezdtem a refeket állítgatni és végre sikerült 1.040v-on blend.Ezen is túlléptem.Jöhet az 1.024v amin smallfft megvolt már de blend eddig csak 1.056v-on volt.Megszenvedtem vele.Teljesen más mint asus.Ott blend volt könnyű,de smallfft nem ment itt meg fordítva van.A proci hasít de blend-el küzdök egyelőre,még ránem jövök mindenre. 
 3.6ghz@1.040v-blend
- 

lipi67 nagyúr Javítás [1,248v-on (2es opció)]. Elég nehéz. bzs: Igen, most ütköztem bele abba, hogy túl nagyok a fesztávolságok a biosban. Nem tudtam kihasználni a kiírás szerinti1,25+0,01= 1,26V-ot, sőt..alá kellett mennem, mert a következő már 1,264V lett volna (megint az a 4 ezred!) 
 Mára elég volt, s szerintem nincs is benne több (ilyen időben)Jó éjt mindenkinek! (jó lenne ha vki tuningolna 1 kicsit, elég unalmas egyedül.  ) )
- 

lipi67 nagyúr Biosbeállítést linkelj nekem a memókról! Igaz, blend-en nem csak a ram, a lap is"vizsgázik" Ref-ek? Pontos értékeket mondj, így nehéz. Én meg a 2-es opciót kezdtem el.[Eddig] 
 Nem tudom, de most nem érzek benne olyan brutál erőt, hogy 100MHz-eket javulna majd, sőt. Néztem, elég becsületes ez az eredmény 1,248-on, ez viszont jó. A baj az, hogy én igen csak 4GHz környékét tűztem ki neki, de tévedtem. Láttam Gorni oldalán, egy 9550-nek is jóval 1,3V fölé kell mennie 4GHz-ért. Szerintem eddig vitézkedett(1,152-n kvajó az az eredmény), s most vár rám is a fekete leves. Látod, most is mióta tesztelgetem..Nem baj, lassan de biztosan.
 Kíváncsi lennek egy dq6-ra, meg egy asus Re-re.
- 

bzs73 őstag Na ebbe segíts lipi mert én már nemtudom mi lehet még a gond.3.6ghz-en smallfft lemegy 1.024v-on is de blend még 1.040v-on sincs meg csak 1.056v-on.Semmi fagyás,kékhalál,hanem hol az egyik hol a másik mag dob el blend alatt,meg néha kilép a prime.Ramfeszt már próbáltam növelni,csökkenteni,mch-t ugyanúgy.Ramokat állítgattam is perf level,stb de semmi. 
 Na jól van végül is az első nap a lappal.Nem sikerülhet minden egyből.Fogok én még ezzel szívni az biztos.A proci viszont hasít benne.  
 Na jól van elfáradtam.Elegem van mára. 
- 

lipi67 nagyúr [1-es Opció vége]. Szaros 2 FSB-n tököltem, igaz , időm van. 
- 

- 

F.B.I. veterán Üdv fiúk!  Egy AC Freezer Extreme jó lenne egy E1500-ös procira és egy Giga P35-DS4 lappal? Meghúznám a száját egy ilyen kis aranyosnak.  
- 

bedobom akkor én is a gyári hűtős alulfeszt   
 nagyon kiváncsi leszek,hoz-e majd vmi előrelépést a jóféle "kis" léghütés.
 már a hétvégén ki tudtam volna próbálni csak nem leszek itthon.
 de a köv hétvégén sztem lesz teszt.gondoltam szólok nektek... 
 holnaptól nem leszek gépközelbe,mert elmegyünk pár napra nyaralni.
 attól függetlenül,mindenki tesztelhet bátran és küldheti az adatokat.
 vasárnap vmikor jövök és felpakolom az oldalra. 
- 

bzs73 őstag 3.6ghz@1.024v smallfft 
 blend meg eldob 2 perc után?Ezek a low voltos ramok szivattak eddig.biosba most 1.75v van adva neki terhelve 1.69v és így kezd jó lenni.
- 

sz.j nagyúr @lipi67 "...Dobj már majd oda is 1-2 eredményt légyszi! ..." Ha így is megfelel, akkor parancsolj: 
 VID=1,152V@4165MHz 
- 

lipi67 nagyúr válasz  ADAM1337

üzenetére ADAM1337

üzenetéreAz nem valami bíztató  
 (#4256) BMW001 : Akkor se rágódj rajta! Befordulsz, s jön a depi. Add ki a feszültséget, piálj be, tombolj kicsit. Utána meg..lépj túl rajta! Te voltál a hibás? Ember! Az első feleségem..Elvettem szombaton, vasárnap du. jött egy Barcikai csaj, hogy menjek vele bulizni. Elmentem s több mint 1 hónap múlva értem haza.Mérges volt, én meg..Bevonultam katonának, s beadtama válópert, ne nyígjon ott nekem. Szerinted? Ki volt a hibás? Másdoik 5 év volt, szült 2 törpét, én nevelem Őket, 12 éve nem is láttzuk. Van 1 harmadik Szhelyen, vele laktunk Miskolcon, Szhelyen, Debrecenbe. Utoljára Szhelyen karácsonyig. Hazajöttem anyámhoz Borsodba, s vissza se mentem. (kben meg isten tudja h , hány bnő) Nehéz az élet, erre mondtam. Viszont, magadat ne hibáztatsd (vagy ha durván elcseszted, tedd 1 napig s lépj), Mindíg van új,s kutyaharapást szőrével. Én csak 2 dolgot tettem jól az életben. 1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel! 1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!
- 

krammerka őstag Üdv Nektek! Látom toljátok rendesen  Lipi: semmi,minden változatlan Szereznem kell egy bazi nagy hűtést,és a kis cerkát(E1200) visszaküldöm a helyére,a WR listára is  
- 

bzs73 őstag Na megvolt az első baki a gigámmal.Nem tudom mit b@szt@m el de állandóan csak újraindult.Elem ki,vártam kicsit és vissza.Most helyre állt a rend.Amúgy 3.6ghz-et próbálgatom de itt is 1.040v után egyből 1.024v jön.1.040v-on smallfft is megvan tehát blend lazán menne 1.032v-on dehát nincs olyanom.Köztes feszek hiányoznak,ez a baj ezzel a lappal,amúgy tetszik,mégha kicsit fapados is.Szokni kell ezt a gigát.Majd belejövök.  
- 

lipi67 nagyúr Nem! Ez LLC-vel van. Azzal 1ütt bios 1,1875-ön ennyi a droop. Nélküle..Majd este megnézem Neked, de jóval többet szív a 4 henger miatt. (#4246) BMW001 : Bakker! Fel a fejjel! 1 picsa se ér annyit. Ráadásul, a tuning el is vonja a figyelmedet. Azért fura..Fura mert csak MA Te vagy a 3.eset uezzel a problémával. Normális nő nincs. Akoska: Köszi!  -nagyon lelkiismeretesen csinálod!    Lazíts Lazíts lépnem kell, jön a wow...   
- 

MPowerPH félisten "Szia! Te mikor kolbászolsz majd át a tuningosba 1 -1 eredménnyel?    " "Szeva.  Hát, mostanság rám jár a rúd, elég komoly magánügyi problémáim vannak. Hát, mostanság rám jár a rúd, elég komoly magánügyi problémáim vannak. Mindig a nők... Mindig a nők... Nehéz időszak ez, lassan már azt mondom nem kell egyik se, jó lesz nekem kicsit egyedül. Nehéz időszak ez, lassan már azt mondom nem kell egyik se, jó lesz nekem kicsit egyedül.
 Ma majd szállítom én is az eredményeket, csak kedvet kell vennem. A szokásos dolgokon kívül csak egy everest kell a háttérbe, ugye? 
- 

lipi67 nagyúr Itt a vége, [VID/Bios]. Pihi, majd este ránézek még. 
 -marha meleg van- (már 29° van itt, nem igazán buli így, igaz ilyen feszen nem nagy jelentősége van (talán), úgy érzem, ez a vége.akoska frissítsd már légyszíves, nem hinném, hogy e fölé tudnék menni. Köszi! 
- 

- 

bzs73 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreNa most írtad hogy próbáljam win-be a feszt állítani.Így gondoltad?vagy más progival?én ezzel szoktam win-be cpu feszt babrálni de ahoz mennem kell a biosba és autora tenni a cpu feszt,mert ha fixre állítom a bios-ba nem engedi win-be állítani.Amúgy igen de itt is hiányzik az a fesz.Nem lessz ebből semmi.Jó van ott a 0.912v mert alapon úgyse sokat számít.Nem killódok 3ghz-en tovább vele.Nem ér annyit az egész,inkább nézem a 3.6ghz-et ott mit megy ebbe a lapba. 
- 

ez a nagy meleg is ellentámadást indit.  vannak ilyen emberek,és lesznek is. 
 majd ők is megértik,hogy max az irányt tudjuk megmutatni.
 sajna a többi az Ő dolguk.
 ezért is buknak bele sokan a tuningba.
 ja,és tőlük vesszük majd meg az "antituning" cuccokat olcsóé
 és übertuninggá változtatjuk amugy,arról az jut eszembe... 
 Főuraság oda szól:
 - Hé te paraszt. Melyik út megyen Budára?
 Válasz:
 - "megyen" ?!
 - oszt még én vagyok a paraszt ?  
- 

lipi67 nagyúr válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreLehetetlen. Érzem. Már szenvedés van keményen.(én 3,5-öt se hittem volna) Most még kis finomítás és újra "támadok". Tegnap este óta ezen az 1 opción ülök. Ezért is zavar, amikor x-y beugrik egy topikba, hogy lökjön neki valaki egy fix 4 vagy több GHz-es biosbeállítást. S leírja, hogy x procija megy y lapban..ÁÁÁ!!  [például [például ] ]
 vszoltam is Neki [link]No. ut.kisérletem indul VID-en..    
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreAz a baj hogy próbáltam de hiába veszem eggyel lentebb a biosba ugyanúgy 0.912v-on vagyok cpuz-be,ha meg kettővel veszem lentebb a biosba már nem bootol.A 0.904v hiányzik vagy nem tudom.Mondom eggyel lentebb is megy a biosba és úgy is stabil de cpuz ugyanúgy 0.912v-ot mutat,így visszaraktam hogy tuti stabil legyen.Majd még megnézem esetleg llc nélkül,mert úgy másképp alakul a fesz.  
- 

meg lesz ott a 3.6GHz is ha igy folytatod  
 majd amikor ugy gondolod,hogy már nem megy tovább akkor küldd át az eredményt#4231 bzs73 : nahh az jó,hogy nem kellett semmit sem állitgatni és ugy is stabil. 
 viszont az a meglátásom,hogyha lement a smallfft is akkor mehet még lejjebb az a fesz,és ugy nyomjad vele a blend-et.
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreSemmit nem állítottam.Minden feszt alapra vettem.llc enabled és kész.cpu-nak 0.94375v van biosba adva úgyhogy kicsit nagyobb a dropp mint asusba.Asusba ha a biosba 0.94375v-ot adtam cpuz-be 0.928v-on voltam,itt meg 0.912v-on vagyok.Azért jóval nagyobb a dropp de nem izgat ha jobban megy.Márpedig jobban megy mert asusba be se bootolt már,most meg blend is lement és smallfft is. 
 Ma még 3.6ghz-t nézek és vége mert szobába 31 fok van,holnapra meg még melegebbet mond. 
- 

lipi67 nagyúr Megvolnék. [Javítás VID/bios] Folytatom, hátha.. (#4229) akoska07 : Na.., az is jól abbamaradt. Én csináltam, de nem volt más.. 
 Az azért jó, mert a provci erejét híven tükrözi. A Super Pi is, de ott kva sokat számít a memória is. Tőlem amúgy mehet. .(ezzel a cpu-val kb annyit se tudok majd mint egy 2180-as, de van 8400-es 9,265-ös eredményem, majd (ha az lesz) bedobom) .(ezzel a cpu-val kb annyit se tudok majd mint egy 2180-as, de van 8400-es 9,265-ös eredményem, majd (ha az lesz) bedobom) 
- 

üzenetére akoska07

üzenetére  
 Most is megy egy teszt,kíváncsi leszek mert már 27° van itt bent..
 Core Temp: Ok, véletlenül most úgy indítottam el a tesztet Viszont..Pl. memteszteknél Ősembernél is sokan panaszkodtak, hogy sok mindent kell megnyitni, nem olyan jó a teszteredmény. magyarul: Ha 1% esély is van rá (lehet, hogy van), hogy 8MHz-cel kevesebbet bír a tuning, akkor nem kéne! Nem a 8MHz miatt, hamen azért, mert aki most kezd majd tesztelni, hátrányból indul majd egy 1 éves teszteredménnyel szemben. Viszont..Pl. memteszteknél Ősembernél is sokan panaszkodtak, hogy sok mindent kell megnyitni, nem olyan jó a teszteredmény. magyarul: Ha 1% esély is van rá (lehet, hogy van), hogy 8MHz-cel kevesebbet bír a tuning, akkor nem kéne! Nem a 8MHz miatt, hamen azért, mert aki most kezd majd tesztelni, hátrányból indul majd egy 1 éves teszteredménnyel szemben.
- 

bzs73 őstag 
- 

- 

bzs73 őstag Elírtam.0.912v az a 0.916v.Prime megy eddig stabil. 
- 

bzs73 őstag Na ud3p lapon vagyok.  
 Fel is toltam rá az f10b biost.Eddig alapon 0.916v-on nem is bootolt be most meg azon vagyok.Megy lazán. 
- 

lipi67 nagyúr válasz  krammerka

üzenetére krammerka

üzenetéreSzéttesztelem a szarost  
 Reméljük, hogy beindulújra a topik,s jönnek majd az eredmények. Veled? Mizu?akoska: Ma kivégzem VID/bios-on. Még lehet benne 10-20MHz max. Utána meg megnézem kikapcsolt LLC-vel, bár, hülyeség az 1es opciónál, hisz nem adott feszt kell produkálni, hanem Vid/biost, s így 1,12 körülre is lehúzhatja a Droop. Majd a többi opciónál. 
- 

lipi67 nagyúr Elfáradtam, meguntam, álmos vok. Jó éjt! 
- 

lipi67 nagyúr 
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreNem mondtam én, hogy most csináld, Te!   
 Szerintem, ha napi 1 időpontban frissíted, az is több mint jó!    
 Még ilyet nem is néztem vele, valós 1,152 lett a bios 1,1875-tel LLC mellett.Ramok: Ős elkényeztetett. Tényleg..1000 éve nem beszéltem vele, rá is írok 
 -minőség vagy mennyiség.. (Winnif.-nél asszem 4x1 Giga Team figyel)-Jó éjt! 
- 

mondjuk ezeknél az eredményeknél már Team ramok vannak. 
 tőlem maradhat az OCZ
 kétféle ramot nem irnék bele ...#4209 lipi67 : sorry,sztem azt már csak holnap (ill. ma) rakom fel. 
 nem vszinü hogy megvárom a tesztedet,mert mennem kell aludni.
 hosszu nap lesz a mai.
 majd a teszt-el együtt,felrakom az adatokat is.  
 attól te hajthatod a quad-ot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)  
 hátha felbuzdulnak a többiek is ...
- 

üzenetére akoska07

üzenetére  
 a q 9400-hez írj már be még légyszi. Eredményem nincs(amiket csináltam eddig, azok kvra nem listás feszen voltak Alaplap: Gigabyte UD3R rev1.0 
 CPU: Q9400 R0
 FPO: L 834 B 172
 VID: 1,1875V
 Hűtés: Thermalright 120 Ultra Extreme
 Ram : 2x1GB Team Xtreem 1200Gyorsan csinálok egy vid/biost..csak vacsizom  
- 

lipi67 nagyúr Na. Az előbb beszéltünk az Abitról. IP35-/8400 c0-s: [link] Akoska:[Max FSB /8500-tel] 
 [Mac OC /8500]Ja! Krammerka nem írta be, E8400 és E8500-nél is a ramok 1150-esek voltak. 
- 

bzs73 őstag na megy már a keresés.Én is a régi eredményeket nézegetem vissza.Jó ez visszanézni mert mindent én se mentek el a gépre.  
- 

subaruwrc félisten nekem az 5868 mhz elé nincs berakva a 662fsb-s valid illetve a ram nem 1600 hanem 2000mhz-es volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
 . 

ok köszi.
 ok köszi.

csapat? mi van az Arsival?
 csapat? mi van az Arsival?  

ami azért sz.tem brutálisan kevés ha a ViD.jét nézzük!
 ami azért sz.tem brutálisan kevés ha a ViD.jét nézzük!  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)