- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
johniee
senior tag
válasz
johniee #15174 üzenetére
E3300 @ 4,2GHz Na ez már jó lesz max üzemre
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13731 üzenetére
Na így állok most. Na ez az amit kérdeztem tőled.A biostar 1.116v-ról idle 0.876v-ra visszaveszi a feszt a szórzóval.
Ramsebességbe úgy állok ahogy kép mutatja.Majd javítom,állítgatom.
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13731 üzenetére
Hát szerencsére egy normálisat fogtam ki.Nem is alacsony vides,de nem is túl magas.Alapfesz 1.200v.Jó hűvös proci.4ghz szerintem alapfesz körül lessz,de 3.6ghz bőven elég lessz,az meg 1.116v körül jó,és 40 fok alatt van prime alatt,de hát feszeket nem tudok még pontosan,mert csak ismerkedek a corei-vel.
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13665 üzenetére
Hát aza lap még korántsem biztos,mert 50k-t nem tudom.Teszteket néztem,tényleg eggyik leghűvösebb lap,meg stabil,de tuningba semmivel nem tud többet egy 30-35k-s lapnál.Itt az újdonságot kell megfizetni,meg a dizájnt,nevet,stb.Most ezért +15k-t kiadni.
Kiadnám én lazán,ha lazán tehetném,mert teccik,de nem tudom még.Majd eldől mi lessz.Ha ilyen lapot veszek,az a ramok rovására megy,mert abból meg gyengébbet kell akkor vennem.Az meg fontosabb,mint a dizájn.
Kérdezném tőled.Az asus visszaveszi idle a feszt?Már tuningnál,mert norm feszen persze visszaveszi,de ha manuálisan állítod a feszt akkor is?
dfi,msi,biostar visszaveszi szépen.giga és asus nem tudom hogy áll ezen a téren. -
krammerka
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #10904 üzenetére
Olyat is szerettem volna meg 1200-ast.
(#10905) hackeeeee : Én is, remélem nem kerget majd az őrületbe..darál0w + Aggregátor: Gúnyolódtok a vén hülye, szenilis öregemberrel..
hackeeeee : Te is fiam hackeeeee?! hack..ha... öööööööööööööööööööööööööö
(lehetett érezni ahogy meghóttam magam, vagy olyan vol mint egy római kurva akit dug a fia?)
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #9487 üzenetére
Szuper! Ha kiélvezted magad vele, megvenném, mondj majd árat!
Nem néztem, biztos megy, csak vagy nem ezen a szorzón, vagy nem ezzel a hűtéssel[B](#9488) darál0w: Kezdem érteni..Viszont..Holnap én tényleg mén arra, ha Miskolcon vagy, igyunk bakker!!! (du. mén arra, utána Ibrány, majd Józsa (Petya75), végül Debrecen,s asszem 9-re jön yolan.
(#9493) kulerr : Milyen DQ6? Igyál csak! Olyan szép nagy fejünk van tőle
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
johniee #8875 üzenetére
cpu pll , pci sata vtg , és load line nincs. a többi "hasonlo" értékeken, de majd ránézek holnap.
még hagyom h lefusson ez a teszt, aztán meg AVATAR 3Dszerk.
akoska07
természetes. nekem se az a fontos, h világrekordokat döntsek. nekem a lehető legnagyobb orajel kell még elfogadhato feszeken belül. ez a mostani belül van mindkét szempontomon, dehát lesz majd jobb is remélem.
-
válasz
johniee #8849 üzenetére
sztem tulfeszeled a lapot,azért nem megy feljebb.
pll-t 1.57-re állitsd.
fsb-nek is elég max 1.3 sztem.#8850 lipi67 : grat
#8851 darál0w : ezek után az lesz a minimum,
hogy a te neved kerül be oda elsőként
mostmár nyomhatod a tesztet.
ott vannak az opciókban,a fesz értékek alatt a feltételek. -
lipi67
nagyúr
válasz
johniee #6337 üzenetére
Biztos lehet.
akoska: Szuper lett!
Procit nem tudok cserélni mert nekem nem ér plusz 15-20k-t egy akármilyen q9550-es a q9400-em marad. Viszont..Vettem egy Giga P45DQ6-ot. Kíváncsi leszek UD3R vs DQ6 -ra.
Ma már alig kapni jó p45-ös lapot, jó lenne megtartani a 2 deszkát, de a gyengébb menni fog.. -
válasz
johniee #4481 üzenetére
a ViD opcióba sajna ezt nem tudom felrakni.
ugyanis a ViD-jét kellene beállitanod a biosban fesznek és azzal kellene tesztelni.
aztán majd meglátjuk mennyi feszt ejt el belőle az alaplap terheléskor.
(sacc 1.23v körül lesz, kiszámolva az előzőből)anno én is vdrop mod-ot raktam az asus lapokra,megkönnyitve a tuningot.
azért kezdtem azzal,hogy mennyit droppol a lapod(aztán lelke rajta az usernek,hogy valóban dropmod van-e a deszkán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged