Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Akkor nem veszek, mert fej nélkül már nincs értelme, hogy lapom legyen.
Viccet félretéve, pont ezért tettem fel itt a kérdést - és nem külön-külön a kilátásban lévő lapok topikjában - mert itt mindenki elmondja a valós tapasztalatokat. Ha meg ugyanezt a kérdést felteszem a lap topikjában, ott úgyis azt a választ kapom, hogy miért ezt vedd meg!Am nem kell nekem minden áron p45-ös lap, elég egy jó p35 is.
Akkor esetleg még ez a 2 további versenyző:
EP35-DS3R
EP35-DS4
P-s lapot már sajna nem nagyon láttam, csak ezeket az ep-seket (esetleg még talán egy P35-DS3P
)
DroiDMester, krammerka: Köszönöm az építő jellegű tanácsokat!
(#5412) lipi67: ezzel nagyjából egyet is értek.
Nálam most a fő szempot: minnél kevesebbet droppoljon. Eddig ehhez sajna nem sok szerencsém volt, mindig sikerült olyan lapot kifogni, aminek elég nagy volt a vdropja (kivéve talás a jó öreg 965p-ds3-at). A többi meg úgyis megvan rajta ami nekem kell (sata, pci-e, megfelelő számú usb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi