- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
Jó reggelt!1.2V=4185MHz,nagyon elégedett vagyok
-
bzs73
őstag
Hát nem tudom.Csak tesztek miatt megvenni a corei-t.
Pont most írt valamelyik nap nekem Erdei88,aki megvette a volt procimat,és nagyon teccik neki.Van neki corei7 rendszer is,de azt mondta játékokba majdnem hogy ott van a 8400 procival 4.5ghz-en,mint corei7-el norm órajelen,mert az ugye közelse megy 4.5ghz-et.Én most is azt mondom,játékoknál a magas fsb,ésmagas órajel a nyerő.Nekem volt jó q9550 is,és ment is a háztól,mert ott is pihent 2 mag állandóan,fsb-be,meg mhz-be meg sehol nem volt,pedig ph eggyik legjobb yorkija most is.Hát igen,mert a tesztek kihasználják a több magos procit,így a pontszám nagyobb,de semmit nem ér valójába. -
Zsubi
őstag
Még nem tudom, mert először találnom kellene normális i5 vagy i7-et bár i5 van ami tetszik de i7 nincs sajnos
Ha minden össze jönne akkor már a jövő hónapban lehetnek tesztek
(#7392) bzs73: Nagyon szeretné megvenni ha addig nem viszik el
Nem baj legalább nem fog lazsálni a proci, azért van.....
-
blazsey2
senior tag
Jó estét!Ramok a helyükön egy gyors 1.2V-os teszt [link]
-
kimi02
őstag
Egy kis alul feszelés Q9550@2.83 Ghz
-
blazsey2
senior tag
Üdv mindenkinek!Sajna nálam a 3.6Ghz csak 1.064V van meg.
-
lipi67
nagyúr
Kíváncsi leszek, mit hozol majd még ki abból a prociból.
-Nem, még senki senm jelezte, hogy megjött volna-#7372) Zsubi: Szép ám ez is!
Te! Hogy kattantál ennyire a rá a procikra? Ha jól emlékszem, Te inkább VGA bűvöletben éltél
-nekem is csináltál egy tuningbiost vmelyik vgamhoz-
-
Zsubi
őstag
Utolsó teszt Maximus II Formulával: [link]
Holnap megy az új gazdájához ha minden igaz -
subaruwrc
félisten
Hi
ha lenne valaki aki kölcsön adná a q9550-9650-es prociját legyen szíves rámírni egy privit.
thx -
bzs73
őstag
3.6ghz@0.992v prime
Na 2x1gb rammal csak beférek 1v alá. -
bzs73
őstag
Na vagyok most már én is.Kis cserélgetés volt megint.A p35ds4 elment és újra ud3r lapon vagyok,de most rev 1.0 került hozzám.Nem volt most nekem se gép 1 napig.
de csak túléltem valahogy.
-
kis netezős gép
proci,alapfeszen -
lipi67
nagyúr
mekkora csend..
-
toyone
őstag
Csak nálam van hiba vagy másnak se jön be a lista
-
blazsey2
senior tag
Jó reggelt.Lenne itt egy kis Vid-Bios javítás [link].
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, lehet lesz vmi az E8400 projectből. Juhu'.
Csak nem tom hogy fog hasítani az EP35-Ds3-ban. Szerintetek?
-
krammerka
őstag
Szép jó estét!!
Tegnap itt járt nállam Lipi,piszkáltuk kicsit a p45-t.Asszem szerzek egy EP35 DS4-et,az nagyon bejött nekem.
Ez meg megy a piacra -
blazsey2
senior tag
Nos csináltam egy Vid-Bios tesztet nagy hirtelen és ennyi jött össze [link]Cpu:E8400-Fpo:Q827A428,Vid:1.1750V
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7333 üzenetére
Hát én kipróbáltam volna szivesen,csak mint mondtam ha mégse jött volna be,akkor az eladással lettem volna gondba.Elég ha a te volt biostar lapodra térünk vissza.Az se ment el egykönnyen.Pedig biztos jó lap,ezt nem is vonom kétségbe,de most ez a vga leamortizált engem is.Nem volt betervezve,csak egy gts 250,de nem bírtam magammal.Az biztos hogy most már corei7-ig csak ramokat cserélgetek.Azt kiszeretnék még próbálni 1-2 db-ot.Egyelőre az A Data ramok most jól mennek,de nézelődök.Ebből is 4x1gb-t vettem de 2x1gb-t már el is adtam.
-
yolan
őstag
apróban a lapom, köv hétvége után vihető, vagy beszámíthatós/cserélős asus maximus 2 formulára
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7326 üzenetére
Nem.Nem fog hozni,de mivel ezt a kis +-t a p35-től vártam,de nem lett így vissza p45-re.Nekem csak tesztre kellett a p35,de ezen maradni nem szeretnék azért.Nem a tartom az ud3 szériát hú de jó lapnak,de az megy a legjobban,ez tény,nekem meg nem az extrák számítanak,hanem a teljesítmény.Biostart csak nem mertem bevállalni.Ha nem tetszene,nehezen bírnám eladni.Inkább megyek a biztosra.Ez lessz az 5. p45 ud3 lapom.
-
blazsey2
senior tag
Na üdv mindenkinek!Sikerült szert tennem egy E8400-ra,majd jövök valamikor egy két tesztecskével.Addig itt van pár kép az áldozatról meg a gépemről [link].
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7319 üzenetére
Nekem holnap már megint ud3r lessz,csak rev 1.0 lessz már végre.Ez a p35 most nem hozott semmi plusszt.Érdekes,mert az előző proci jobban ment p35-be kicsivel,de ez nem.
Na majd most megindul,mert eladtam a 2x2gb gskillt is,és át álltam 2x1gb A Data extreme edition 1066+-ra.Elég ott a 2gb nekem,mert úgy is 32bites-en vagyok,meg most a vga mem méret is nagyobb lett.
-
válasz
hackeeeee #7322 üzenetére
nekem is kellene már egy noti,az ilyen esetkere.
de vhogy nem birom rávenni magam.
aza baj hogy a notit csak felesleges darabnak tartom
nem látok benne semmi "okosságot"
meg vhogy a noti,az nem az én világom.
persze netezni jó lenne,amikor nincs gép.talán az idén még beszerzek egyet.
ugyis megint másik melóm lesz én nem fogok hazajárni csak rittkán.
és jól jöhet ott a noti. -
hackeeeee
Jómunkásember
Csak kíváncsi voltam, hogy jó árra gondolok-e.
Köszi.
Hát majd meglátom, lehet rászánom magam, és meghirdetem a procit, aztán majd dobok rá valamennyit, aztán lehet vmi nagyobbat veszek. E8400-at se ártana vadászni, dehát az még átlagba nézve mindig drága. Na majd lesz valami.
-
kulerr
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7308 üzenetére
Félreértettél!!!
Az Unalmast nem úgy értettem, hogy 1xű!!!! Fenét! Nekem rideg, nincs a táblázatban se vid stb..Biztos nehéz nagyot alakítani vele, de nem sok lehetőség van x-y opciókban. Így értettem. Tuningban nekem a 2xxx, 8xxx, 9xxx szórakoztató.
Egy 2xxx tuningját is 1000x jobban élvezem mint egy 65-67-6850-esét. Pedig az se ripsz -ropsz, de..a 2xxx izgalmasabb tud lenni -
nem mondanám unalmasnak.
van azért mit állitgatni,tapasztalni.
könnyebb mint P45-ben york-ot hajtani,de azért nem olyan egyszerü.
én élvezem az erejét,jól elvagyok vele.
egyébként alapon megy a proci,csak amikor kedvem támad,akkor kap egy kicsit.kicsit hiányzik a P45,lehet be is szerzek ujra vmit.
persze nem véglegesre,szigoruan tesztekre.
ha minden összejön,akkor visszatérek az extrém tuninghoz. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7305 üzenetére
Gondoltam, hogy nem átlagos
a nem értem-et úgy értettem, hogy nem volt még nekem, nem is ma lesz,s kicsit más ahogy néztem, nekem túl rideg, s nem annyira szórakoztató. Más a teljesítmény, mert ugye az van bőven, meg más az élmény.. Teljesítményben nekem sok, élményben azt hiszem, kevés lenne. Az áráról már nem is beszélve..
Na, kimondom már a sorok közötti, fel nem tett (eddig) kérdésemet: Nem unalmas?(#7306) hackeeeee: Huhh..Nem akarlak elkeseríteni, de ha tőlem kérsz üzletelési tanácsot..szerintem éhen fogsz halni!
Én nagyon nem tudom, hogy mit mennyiért érdemes-reális eladni.Nálam pl. a rendes(nem 2 ember között, tollal írt") garancia kva sokat számít, mert én mindent számlával-garral adok,s veszek is. Gondolom, úgy 10-12k között. Ha azt nézem, hogy egy új 5300 14k akkor ez 10. Ha azt , hogy egy cerka 3200-es(tudom, kva jó kis mocsok az!) 10..akkor ez 13k
Szerintem 11-12k reális eladónak vevőnek.. (gondolom én) -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7302 üzenetére
Van Szhelyen egy gagyi MSI p35-ben egy régi 4300-as procim, 3,1GHz-re húzva egy 4850-es társaságában. Még azt se bontanám szét egy 5200 miatt. (a meló+paszta és plusz..nem arányos, nem érne annyit.) Sokat ne dobj rá
(#7303) akoska07:
Látom, megyeget. Lövésem sincs az i7-es gépekről..
Viszont a q9550-et már nagyon várom, remélem hamarosan landol Nálad és szóls, s végre belekezdhetek a tuningba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest