- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7497 üzenetére
Okos enged.
De azért benézek.és nyomok nekik egy e8400 eredményt,hogy ezzel ki birnám-e hajtani a vga-t.
-
blazsey2
senior tag
Én is vagyok,már tegnap óta próbálok 1.35V-on valami értelmes eredményt elérni észszerű feszekkel de eddig semmi jót nem tudtam elérni.Lehet a P5Q az oka,de azért nem adom fel.Én például a GTA4 miatt váltottam és biza megérte váltani a Dual Core E 6300-ról
.Főleg úgy hogy kemény 7000ft került a váltás
-
-
bzs73
őstag
8x450@1.008v-2h blend-24/7-re.
ET képen látszanak a feszek.vtt,mch,minden alapon,vagy is 1.1v-on. -
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7481 üzenetére
Igen,csak utána tudnak ám az ilyenek sírni,hogy neki miért nem megy úgy,mint nekem,pedig elvileg ugyanaz a konfig.
Akkor szoktam írni,hogy nem volt szerencséd.Ezt kaptad a boltba,zsír újonnan,és nem szólhatsz egy szót se,mert ami rá van írva,azt viszi lazán.Tuning meg vagy ,vagy.Igaz ugyanannyi esély van rá hogy jót fog ki az ember,de ugyanannyi az esély arra is,hogy nem fogja bírni a tuningot.Vagy legalább is nem annyit. -
-
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #7471 üzenetére
igaz,igaz.
Beszámítani ált ár alatt szoktak.Jobban jössz ki ha eladod a lapot,és úgy próbálsz meg venni lapot,csak hát ugye nehéz összehozni,hogy teneked is legyen vevőd,meg pont legyen akkor eladó ud3 lap is.Én már lapokkal nem is variálok.Ez az 5. ud3 lapom.Teljesen feleslegesen cserélgettem én is,mert a végén csak ide jutottam vissza.De hát próbálkozik az ember,hátha jobb lapot talál.A legnagyobb gond,hogy p45-be nagyon kevés már a lehetőség.Jobb lapok megszüntek,nem gyártják már sajnos,és azok ügye el is fogytak a raktárkészletből.Ez van. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez még oké, de ne mond már azt, hogy az ő lapja, ez szerint 11k-t ér.
Kicsit abszurd..
Én megakadtam a DS3-nál, de amíg nem muszáj, nem is fogok váltani. Gondolkoztam az EP45-ön, de ahhoz elkéne adni ugye ezt, éshát annyiért nem adom már el, amit néhányan adnának érte. Inkább belövök vmi jó órajelet vele, aztán kész.
@tom_tol: 600 fsb?
Na az igen. Na csak érjen ide az a proci, kíváncsi leszek.
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #7471 üzenetére
látod..kár volt anno eladni ...egyébként azért lehet még kapni, mert voltsm kinn a sógoroknál és láttam a Niedermeyerbe UD3P-t...
tom_tol: eddig a tapasztalat: prociból ha lehet D0, lapból eddig az ASUS jobb mindenben...a memók terén elfogult vagyok mert hozzájutottam anno 3x2 Giga 1066-os Micronhoz és alázza az OCZ-ket kingmaxokat és nincs szivem eladni(jelenleg 7-7-20-al megy 1390Mhz-et 1,6V-al
)...de ezt már mondtam, és most jutott eszembe tartozok is lipinek ezekről tesztekkel
-
krammerka
őstag
az reális ár,de ha nekem rá kell dobnom 15k-t a ds3p-re hogy ud3r/p legyen,akkor sose lesz ilyen deszkám,az tuti
Elhiszem hogy jó üzlet lenne 10k-ért beszámolni egy p45-s lapot...........,de én se ma kezdtem,egy buta kis asztalos gyerek vagyok,de azért ennyire nem
Meg aztán ez sem semmi:[link],főleg az eleje a hirdetésnek
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7468 üzenetére
sztem a DS4 klaszikussal jobb...de ez magánvéleményem...
?? mi a különbség? az i7-re gondolsz? már valamelyik topikban írtam erről...lehet h pont ebben?
egyébként jobban kezelhető sztem, és bejött amit vártam, azaz a feszlépcsők miatt nagyobb a mozgástér és igaz még kóstolgatom a lapot de úgy néz ki jobb lesz mint a X58 DS4
-
krammerka
őstag
Jó reggelt!
Egy validot csináltam az újjabbik E3200-l:[link]
Kár hogy megszünt a wr lista,ott lenne a helye -
kulerr
őstag
persze...eddig nagyon tetszik...az alapos tesztelési fázisban vagyok éppen. Sztem sokkal letisztultabb-egyszerűbb mint a giga (pedig giga párti voltam eddig) egyébként úgy néz ki összejön amire titkon számítottam azaz a giga feszlépcsőmizzéria miatt lejjebb tudok venni a feszből. most ~1,06-1,07V-on megy 21x173-on 3633Mhz-en HT ON.
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #7452 üzenetére
i7-re? sok mindenben érezni azért az erejét...de az is igaz h még a 4 magosok is elegendőek . Én a jövő miatt váltottam, meg mert aránylag jó áron tudtam megvenni a rendszerhez valókat, a másik dolog meg nem akartam olyan nagyot bukni a 775-ös cuccokon, mert ugye azért estek a 775-ös árak elég rendesen...
-
toyone
őstag
510 nél
, Az hogy nálam van nem garancia arra hogy megy majd magas fsb-ket. Simán benézhetek valamit én is.
Motion_Blur: Jól megy
Meg akoska-nak is... csak én bénázok vele.. grrr(#7440) Semmivel tolódott jövőhétre szerdán tudtam meg, mire elküldtem volna neked már elvileg nincs nálad az ami kellet volna hozzá... vagy tévedek
-
válasz
Motion_Blur #7437 üzenetére
ja bocs
fent vagy a listában.jól indul az FPO-d
-
válasz
Motion_Blur #7435 üzenetére
inkább a tiéd ami szép.
szobában léggel...FPO ?
-
válasz
Motion_Blur #7433 üzenetére
jól megy a procid. grat.
pláne léggel...anno,én eddig jutottam vele
nem validoltam,igy bootolt be.
igaz,ez abszolut nem számitott tuningprocinak,sőőőt. -
Motion_Blur
félisten
Tervezek egy teljes platformváltást (Core i7), ezért megnéztem hogy mit bír a cucc. Tudod, ha esetleg meghirdetem legyen mire hivatkozni. Az biztos, hogy nagyon jó darab, nem kell neki a magas fesz és stabil mint állat. Még így 3,7G környékén se megy orthos alatt 65 fok fölé, úgy hogy 25 fok van a szobában és zárt házban van. Nem tudom mennyiért mennek most az ilyen procik aprón, de én 10-12k-ért biztos nem adom oda senkinek, inkább megtartom
-
yolan
őstag
válasz
Motion_Blur #7431 üzenetére
bazz, enyém meg megállt toyonénál léggel 500 körül, nem értem, nem értem, pedig olyan szépen ment nálam, mindenesetre gratula az eredményhez
-
Motion_Blur
félisten
Max. órajele a kis E6300-nak
-
kulerr
őstag
nna visszjöttem én is. Holnap berakom a Deluxe V2-est én is
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #7423 üzenetére
és ezt nézted.?
Jó a vid is,meg nem is drága.Bukni nem buknál rajta,mert ha kiteszteled csak jobban elmegy,meg még akármi is lehet belőle.Na basszus, ezt pü-be akartam,de már mindeggy.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #7418 üzenetére
Amugy amit írtam az főleg az e8000 topikba volt.Itt nem is tudom volt-e zűr.
De ezt mondtam is akoska-nak is,hogy ez az eggyik legkúltúráltabb topik.Ha van is gond néha,akkor is norm van szólva,és nem hőbörög senki.Reméljük így is marad.7418) krammerka :Hát én biza örülök,mert ezért az 5ghz eredményért killódtam 1-2 órát.A lap is új,a ramok is újak,és hát nem bírtam még őket kitapasztalni.Volt pár újraindulás,meg kékhalál.Az 1.36v az megvolt könnyen,de utána mindíg kis állítgatás ezen-azon,és hol jobb lett,hol rosszabb.Párszor valid közbe fagytam ki,de végül csak összejött,és viszonylag jól bírta.Mondjuk hideg levegő segített volna biztos,de nem volt kedvem szellőztetni,meg az eső is esett.Szóval nem volt ez olyan egyszerű,de megérte.
-
bzs73
őstag
Köszi fiúk.Hát most kezdtem el tesztelni,mert cserélgetés volt megint.Az eredmények a blogba lesznek,ahogy eddig is,ha valaki kíváncsi rá,mert minden eredményt nem fogok linkelgetni.Nem azért mert lusta vagyok,de kaptam én már eleget az előző proci miatt is,hogy ki kíváncsi erre,meg nem is igaz,úgyhogy a blogba aki akarja megnézi,így nem bosszantok senkit.Nem kell bemutatni sz.j esetét se,mikor tesztelt rendszeresen,és már rendes viták lettek a e8000 topikba belőle,mert eggyeseknek nem tetszett.De nincs is ezzel gond,csak már bele is mentem,pedig nem akartam.Már a magyarázkodásba.
Na de a kedvcsinálót bemutattam,aminek örülök én is nagyon.Brutális az biztos.Kíváncsi leszek majd rá,hogy tényleg a minuszokba erre rá tud -e tenni még a hideg levegő. -
hackeeeee
Jómunkásember
Na ez az 5ghz nem pite.
Én majd valami normális 24/7 órajelet tervezek belőni. Talán vmi 4ghz környékét, az E8400-al, ha megérkezik.
De ez nem jelenti azt, hogy nem fogom kicsit jobban meghajtani.
-
bzs73
őstag
válasz
Laraxior #7406 üzenetére
Köszi Lara.
Most kezdem tesztelni,mert p35 lapot eladtam.Csak így visszafelé haladok.Most fent kezdek,és haladok lefelé.P35-be csak 1.36v-on volt meg,de ott még 2x2gb ram volt.Csak könnyebb 2x1gb-al.Hát hogy eladó-e.Egyelőre nem.Biztos az lessz,mert nem vagyok egy ragaszkodós tipus,de kicsit had unjak bele.
-
bzs73
őstag
5ghz@1.344v valid
Szigorúan szobába,zárt házba,léggel.Mi lessz itt ha télen kirakom az ablakba. -
yolan
őstag
Kollégák!
Ha egy régi pata wd vinyót használok a tesztrendszerben, akkor annak a sata2-höz képesi sebességhátránya kihátással van a tesztekre? Heaven, super pi lenne a két fő program.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest