- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Devid_81 #5470 üzenetére
Ha csinálsz neki akkor biztos, nem is láttam még 1366-os keretet
Chipmanus: Először mondtad jól, a led világít, közönséges dióda nem, led: light emitting diode.
De ha már itt tartunk, volt egy zafír 4830-am, 1ik led a vga csatik környékén, másik a tápcsatinál. Alapesetben a tápcsati led sose világított, bootkor a vga közeli villant párat aztán kialaudt, de volt egy tápom, ha a saját pcie csatijára kötöttem a vga-t, akkor a tápcsati led folyamatosan világított win alatt, működésbeli gond nem volt, a gép stabil volt teljesen terhelés alatt is, ugyanezen táp molexét használva a kártyához adott átalakítóval nem világított a tápcsati led, működés ugyanúgy stabil volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged