Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszi, s a topiknak is, hogy eltűrtétek a szevedésemet!

Lehet, hasonló hiba van. Illetve, elég laza a tápcsati érintkezője. Ja..Hátul? Nekem elől világított valami ahol a monitor csatlakozik, kb ott.(asztalban volt, nem jól láttam, azt is véletlenül.) Áramot meg tuti kapott, a ventije fullon pörgött minden esetben.. -Most ..most a 2 törpe nyomja, minden csatit megigazítottam, minden fasza és passzos. 14 és fél órája nem hibázott, majd látjuk.
Még1x köszi mindenkinek a tülemet. Elismerem, hozzám ..kell

(#5475) sz.j : Miért nem leptél meg.?...
Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szép! Én nem alulfeszelni akartam, csak kicsit rásegíteni, hogy hibázzon ez az átok, de..makacs