Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krammerka #5434 üzenetére
Egy szóval nem mondtam ilyesmit hogy kötekednél csak beszámoltam róla, hogy naggyából tisztába legyél vele, mert nekem folyamatosan méri RealTime a fogyasztás egy kis kütyü ZM-MFC2 és nagyon pontosan mér mert le ellenőriztem Digi-Multiméterrel (nem piaci 2.e Ft.ossal hanem komoly 20.e res műszerrel)
F.B.I. aza 20.Ft/KWatt kicsit nagyon kevés 45.Ft/KWatt a jelenlegi ár! és nálam 1.gép majdnem megy éjjel-nappal (kb 18-20.órát naponta) és van még 3.másik gép ami mennek szintén napi szinten 4-8.órát!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Gitáros topic
- Windows 11
- Canon EOS DSLR topic
- Autós kamerák
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest