Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
DroiDMester #5445 üzenetére
Én csak a számla alapján tudok nyilatkozni. Itt Miskolcon nekem egyéni szerződés lett aláírva az ÉMÁSZ-al és ezen bruttó 26Ft szerepel. Külön sorban vannak szarságok ebből osztják szorozzák, a paraszt számára érthetetlen módon. A lényeg: leszarom mennyit fogyaszt a PC de amit kell azt megfelelően csinálja és ne kelljen egy videóvágás miatt 5 órát felette ülnöm. Most, hogy megállapítottam, hogy nem sokat tesz latba a fesz, mivel ngyrészt csak alapon megy.
Tehát: 1 projektoros TV, 1 LCD tv, 2 db X360, 1 db PC, 1 db 82cm katód TV, mosógép, mikró stb. 8500,-Ft bruttó havonta. Mennyi lenne ha cigiznék és lemenne 4 üveg sör naponta, 50K?
Akkor még1x lexarom mi mennyit fogyaszt, amíg 50K-án belül vagyok!
Az ÉMÁSZ is bekaphatja, veszek még 5 PC-t és nagyfogyasztó leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- alza vélemények - tapasztalatok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest