Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krammerka
üzenetére
Alulfeszélessel sem fogsz sokat nyerni max 5-8.W ot és már sokat mondtam! ellenkező irányban viszont rengeteget számít ha alapul veszek mondjuk egy Q6600.procit alapórajelen alulfeszelve eszik vele egy átlag gép terhelés nélkül 100-110.W blend tesztnél 160-170.W ot kóstál! kicsit odapörkölve a procinak alapfeszen de nem alap órajelen (8*400) terhelés nélkül 130-140.W blend teszt alatt 230-240.W és 3200.MHz felett meg brutálisan meg nől az étvágya mondjuk beállitom 8*450.re terhelés nélkül 140-150.W Blend tesztnél 320-350.W
de ezek az értékek nagyon nagy mértékben függnek milyen a tápod (hatásfoka) én ezeket egy 85% hatásfokú táppal mértem! ha ezt vissza számolod valós fogyasztásra 350.W ot nézve ~298.W ot jelent ennyit eszik a gép a maradékot ugye elfűti a tápod! deha neked egy gyengébb 75% hatásfokú tápod van az a valós 298.W fogyasztáshoz 397.W ot fog kiszippantani a konnektorból! mindjárt butkál +50.W ot!
ha a fogyasztást akarod csökkenteni elsőnek egy jó táppal kell indítani utána jön a többi szintén nagyon sokat befolyásoló tényező 2. vagy 4.db Ram megy a gépben és milyen órajelen dolgoznak 1000.MHz környéke vagy 1200.MHz, és rengeteget számít milyen a VGA kártya (nem csak 3D.beli fogyasztása számít) van a gépben itt is terheletlen állapotot nézve 30-50.W ot lehet spórolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi