Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetérenem pont a cpu feszre gondoltam  
 azt állitsd be ugy ahogy volt.ja... és nem auto-t mondtam,hanem normal-t. van itt pár eredmény az alaplapodban 
 ha jól láttam,nincs köztük 5200-es.
 de az látszik,hogy milyen feszek vannak beállitva,feltéve hogy hozzá kell nyulni.
 jól emlékeztem,ahhoz az fsb-hez elég nek kell lennie a normal-ra állitásnak.
 de nézd meg magadi is mások hogyan használták.
- 

hackeeeee Jómunkásember No, hát nem akar ez stabil lenni, vagy adnom kéne még a procinak feszkót. Szóval, van még olyan, hogy FSB Voltage, annak adjak? Hátha az javít a helyzeten. Mert amúgy prime stabil lenne a kütyü 365*10-en is, de restartnál néha fogja magát, és ki-be kapcs... :\ 
- 

lipi67 nagyúr Hát.. itt meg lehet dögleni. Én meghalom magam, az tuti. (#4589) DroiDMester: Köszi! Megj. Ahogy olvasgattam, az F10f-es bios gáz..nem kell foglalkozni vele. UD3R-nél még mindíg F10c a nyerő. Bakker, valóban nem bírom. Nem vok én afrikai!     #4591) akoska07: Szia!!!!!!!!! Itt voltam én, hétfőn voltam csak barcikán ,csak..Ugye nem lakunk messze..A szoba olyan fekvésü, hogy folyamatosan napsütötte, légkondi luxus, halok meg. A tuning..lehetetlen. Éjszaka van bent 27-28. Szenvedünk. A törpék se tudnak aludni se, én is hajnalban elalszom, reggel 8kor ébredek, utána forgás-főzés majd véglegesen dél körül térek magamhoz. 1re szarabbakat főzök, szerencse, hogy senkinek sincs étvágya  
- 

újabb BIOS.ok jelentek meg teszteljétek! nekem még nemvolt időm feltenni!  
- 

krammerka őstag Üdv! Na,talán hétvégén lesz egy normális hűtésem,akkor megnézem mit tud még a kis E1200,a DS4-es lapomba. 
 Örülök,hogy ilyen szépen megy a topik  
 Bár most nem éppen a tuningos hőmérsékletek uralkodnak,de azért toljátok........ 
- 

- 

blazsey2 senior tag Szeva Ákoska.Csak hogy legyen valami eredmény a táblázatba ,1.2V-os tesztbe ez jó lesz?[link] 
- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetérenem tudom miért,de amd-s deszka ugrott be róla  
 azoknak van ilyen neve.hackeeeee :  
- 

válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetérede igen de ezem mi a 780?    
- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetérenem asus M2F-ről volt szó ?  
- 

- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreNo, és most ennek, vagy a CPU-Z-nek adjak igazat? Mert ez idle 1,41V-t ír most, Tehelve 1,38-ot pont, mert adtam neki még1 lépcsőt, mert restartnál ki be kapcsolt. Viszont a CPU-z meg terhelve pont 1,36V-t ír, néha felugrik 1,376-ra. Ez most 365*10. De lehet visszamegyek 360*10-re, aztán kész.  
- 

- 

- 

hackeeeee Jómunkásember 
- 

- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreaz 780 -as deszka 
 csak amiatt nem adom fel az intel chipset-et.
 ezért nem járt még nálam olyan lap ami tudna winben minuszt.
 a lapok többsége biosban tud minuszt mutatni.
 a mostani lapom elveszti a fonalat 0-nál
 utána átvált 212 fokra 
- 

hackeeeee Jómunkásember Na úgy tűnik, hogy a CL4 nem volt menő.. 1:1-ben mentek 950-et a ramok CL4-ben, de így játékból csak úgy kilépett, visszaraktam CL5-re, nem lépett ki... Kéne találni vmi jó arányt, amivel még akár lassabb órajelen is jól mennek a ramok.. 
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreNajóóóóóóóóóvanmár....  ákoska: Ment az FPO priviben. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ha lesz kis szabad időm, próbálkozom.  Akkor terhelve max 1,36V, okés Akkor terhelve max 1,36V, okés 
- 

válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreJa Everest a 3.db OPT Venti hőszenzor érzékelőjére mutatja a minuszokat mert nincsenek rádugva a szenzorok a lapra és azokat össze vissza érzékeli igy van hogy a 3.ból csak 1 vagy 2.öt mutat van mikor minda 3.at a hőfokokra is mindég más mutat van hogy -30.at van mikor +18.at! de mutatok én neked minusz fokokat procival M2F lap mér mínuszba is!  
- 

válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreIgen felmegy a RampageFormula X48.asnak a biosa módosítás nélkül 1:1.ben a MaximusFormula és a P5E.lapra is, ha rá erőlteted! parancs soros Flash progival!  igen jobb lenne egy nem gyári hűtő (volt is rajta egy CM TX2.es csak eladtam) és akkor került rá a gyári hűtő! de asszony gépébe van eza cucc (7300+X38) őmeg nem hajtja ki csak kb 3-5.% ra a netezéssel 3000.re bevan lőve neki a proci úgymeg nem melegszik  
- 

- 

F.B.I. veterán Holnap este jövök ezzel remélem hűt majd valamit az E5200-on.  
- 

hackeeeee Jómunkásember Na akkor úgy látom hogy az ~1,35V kicsit barátságosabbnak tűnik mint az 1,4...  Most asztalon az everest, cpu-z is 1,36V-t ír, terhelve ez leesik ~1,34-1,35V-re... 
- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetérefrissitve... egyik kedvenc proci táblázatom is bővült ezáltal  
- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreeverestben mire mutat minusz fokokat ?  nekem ezidáig nem sikerült elérni hogy winben vmi progi is minuszt mutasson. 
 pedig igencsak minuszban voltak a procik.most nézem... a quad 1.5v-on fogyaszt rendesen  
- 

válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetérehopppácska     
 van ám teszt rendesen,ez igen dícséretes.
 x38-ra felmegy az x48 bios ? gyári hűtő visszafogja nálad is a procit. átnézem őket  köszönjük... legalább nem leszek munkanélküli  
- 

válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreNo kicsit megkésve de van pár teszt!  E7300. FPO: 3828A664 ViD: 1,2250 Alaplap: Maxius Formula X38 (Rampage Formula X48.Bios + vDroop-mod) Hűtés Gyári Intel Ram: 2*1.giga Kingmax 1066.MHz Tesztek: majd lesz még vele pár teszt! és még a Q6600.teszt is bővült no most adtam 1.kis munkát ezt az 5.eredményt bepakolni!  
- 

hát nálam lesz hely neki 
 az egész szoba az övé lehet 
 nincs házikó amiben szükösködnie kellene.
 az lesz a lényeg hogy huzza lefelé a hőt a prociról.
 kiváncsi leszek arra is.volt már infinity-m,azzal elégedett voltam. 
 elméletileg ez jobban hűt,akkor nem lehet olyan nagy baj.néztem több tesztet is,rendre elől van a hűtő mindenhol. 
 a vendetta 2-vel versenyzett
 és most a mugen 2 nyert,mert jó áron jutok hozzá.
- 

bzs73 őstag válasz  akoska07

üzenetére akoska07

üzenetéreNa az jó csak ne lenne olyan nagy.Az egész házat elfoglalja az nem tetszik ezekbe a hűtőkbe.Ezért gondolkodok abba amit beszéltünk. 
 Ez a feles szórzó szerintem a giga lap miatt van.Bár nem tudom.Az tuti hogy a gigának ahogy nézegetem mások teszteit a +0.5 szórzó jobban fekszik mint a kerek szórzó.
- 

bzs73 őstag Láttad amúgy hogy tibiajax kollegának is E8400 1.175 vid van? és nem muzsikál így azt mondta,meg tesztbe is láttam.Pedig ud3p lapba van ő is.wolf topicba van teszt tőle.Hát tényleg nem csak az alacsony vid-en múlik a dolog.Emlékszel biztos volt nekem is jó pár wolf proci már és volt közte 1.2675 vid-es is és még is jól ment az is mert 4ghz-et 1.184v-on vitte.meg hát amit tibiajaxtól vettem annakidején,ő meg bagirától annak is 1.25 vid volt és ment mint állat. 
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreés milyen hűtés lessz.? 
 Amúgy pont vasárnap kezdtem el az 1.2v-os teszteket hogy rájöttem hogy 8.5 szórzóval teljesen jó a blend is meg a proci is jobban megy.1.2v-on 4332mhz-n voltam már smallfft-be.Akkor jött a telefon kb 23 óra körül hogy hajnalba van-e kedvem jönni németbe.Gondolhatod.
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreigen néztem.Hát azért sokkal barátságosabb.Jobb így nézegetni.   
 Alkatrész ügybe azt a vízhűtést szeretném csak amiről beszéltünk.Annak utána járok,aztán ha olcsóbb itt akkor esetleg azt megveszem.Nagyon nem birok költekezni,de mondjuk ha találok valami brutál E8600-ot képes leszek kérni rá lóvét a haveroktól.Úgy is jól keresnek. 
- 

válasz  Sebibalu

üzenetére Sebibalu

üzenetérevan egy szomoru hirem számodra   
 ezt igy nem tudom feltenni az oldalra.
 lemaradt egy cpu-z memória diagnosztika ablak.
 sajna szigorunak és következetesnek kell lennem. azon kívül kellene majd még a proci hűtés neve 
 és a memória modulok mérete ill gyári órajele.
 valamint FPO is jöhet majd
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreŐ  Na mindegy, max 2szer meglesznek az adatok, mert ment mail-ben is arra a címre, ami az oldalon van. Na mindegy, max 2szer meglesznek az adatok, mert ment mail-ben is arra a címre, ami az oldalon van. Szóval: proci: Intel Pentium Dual Core E5200/stepping: M0 
 Alaplap: Gigabyte EP35-DS3
 Memória: Crucial Ballistix Tracer RED/LED 2*2gb 800mhz
 Hűtő: SilverStone Nitrogon NT06 V2 + SilverStone FM-122Írtam bazsinak privit, lehet meglesz.  Ha meglesz, akkor küldöm priviben. Ha meglesz, akkor küldöm priviben.
- 

válasz  hackeeeee

üzenetére hackeeeee

üzenetérea 45nm procik jobban szeretik a P45 lapokat. lemaradt a memók gyári órajele. 
 és ha dobozos volna a kicsike,akkor jöhetne róla az FPO is.
 vagy,ha az előző tulaj emlékezne rá vhonnan.#4511 19balazs86 : ha jól reagál a feszre,akkor hiába magas vid-es. 
 max órajelben,extrém hütéssel sok kihozható belőle. 
- 

üzenetére akoska07

üzenetéreNála ment p45ös lapban. Nála 3750-et ment.  De kevesebb fesszel.. De kevesebb fesszel..Arra a mail-re küldtem, ami az oldalon van. Rossz helyre ment?  De akkor írom ide is: proci: Intel Pentium Dual Core E5200/stepping: M0 
 Alaplap: Gigabyte EP35-DS3
 Memória: Crucial Ballistix Tracer RED/LED 2*2gb
 Hűtő: SilverStone Nitrogon NT06 V2 + SilverStone FM-122
- 

válasz  19balazs86

üzenetére 19balazs86

üzenetérenálad gondolom más környezetben dolgozott a proci. 
 akkor is hasonló tudást tudott felmutatni ?hackeeeee : nekem eddig nem jött mail. 
 amugy is priviben kérném szépen...
 és ide a topicba is bedobhatod,más is láthassa.
 hátha hasonló kaliberü procija lesz.
- 

hackeeeee Jómunkásember válasz  19balazs86

üzenetére 19balazs86

üzenetére  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ákoska: Remélem minden benne van a mail-ben, ami kell.  
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos Otthon / Smart Home
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

6.ra járok minden nap fél négy négy fele érek haza sokszor még a gépet sincs kedvem bekapcsolni.De mérget vehetsz rá hogy idővel meglesz mindegyik
 6.ra járok minden nap fél négy négy fele érek haza sokszor még a gépet sincs kedvem bekapcsolni.De mérget vehetsz rá hogy idővel meglesz mindegyik 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)