Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz SH4D0W2011 #62999 üzenetére
Ez azert erdekes, mert a magyaron elvileg kaptal dropot, tehat (gondolom en), volt valami megallapodas.
A spanyol stream leloveset megertem, leirja az arc, hogy kerdes nelkul nekialltak gotv-t streamelni, aztan csodalkozik hogy kioffoltak. Biztos nehez lett volna egy emailt elereszteni a 21. szazadban...Ja varjunk, most olvasom, hogy a dropnak semmi koze a megallapodashoz, akkor kivancsi leszek a dolgok alakulasara.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Zomb€€
őstag
-
SH4D0W2011
őstag
Hát itt mi történt?
-
lemusz
addikt
válasz ReFleXx #62993 üzenetére
Nah hát ezaz, hogy kb az emberek 90% őket rakta be 0-3-ra pickembe, de én nem. Sőt, még raktam is rájuk egy ojrót és már dörzsöltem a tenyerem félidőben, hogy micsoda fordulat, pickemben mindenki rektelődik nem csak flipside miatt, de optic kiesése miatt is... Nekik össze kell veszni és el kell idegeskedni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Ekkora hülye ökröket, mint ezek a flipsideosok... 10-et tudnak támadni trainen, szépen, okosan, gyönyörű füstös körökkel, meg van a konfidencia meg minden, optic kiégett, aztán nem bírnak védeni, de azért nem mert egymással veszekednek. Konkrétan az asztalt csapkodták idegességükben, egyesek cyka blyat-ot is hallottak, de nem az ellenfélre mondták, hanem egymásra (blade - electronic). Szégyen!
-
-
Redneck
nagyúr
A legrosszabb, hogy egész Major alatt éjszakás vagyok. Többször azt hittem hogy lerakták, pedig csak a gyógyszeradagoló riasztott.
Amikor a legizgalmasabb, tuti hogy épp csinálnom kell valamit. Muszáj, mert itt nincs visszalövés és következő kör.Remélem elkapják az SK-t, ritka furcsa brigád.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
őstag
-
I Am^^
tag
Ugyanilyen netem van, csak Telekom-nál. Eddig semmi gond nem volt vele, kb 2 hete kezdődött az egész.
Köszi azért.kretenallat: Ph mixen is ugyanúgy van choke-m. De a pingem általában rendben szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
lemusz
addikt
Flamie eddig a major legjobb játékosa:
-
ReFleXx
addikt
NaVi major winnek en is orulnek, megerdemelnek. Viszont most mar a dust2-t is banolni fogjak a cobble mellett ellenük
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
szebe
addikt
válasz Shkiz0 #62977 üzenetére
Ha starix így szét antistratolt mindenkit, mellette meg így lőnek, akkor nem látom, ki tudná őket megverni.
Ez valami brutális amit tolnakbtw, ha navi behúzza a lant, rendelek egy ilyet itthonra [link]
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nagyúr
Geci eros ez a navi.
Szerintem a majort is megnyerikÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Nxn908xxx
őstag
Fnx-el lehet tudni mi történt?
-
Årpi
őstag
A loss legtöbbször a relayes átjátszó szarok számlájára írható manapság (3 hónapig szenvedtem fix 1-7% lossal)
Érdemes bebiggyeszteni az autoexecbe,hogy:
net_client_steamdatagram_enable_override "-1"
nálam azóta 0% loss.
Persze előfordulhat néha hogy maga a szerver rosszalkodik.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
szebe
addikt
G2 is a lan utáni francia gálaforgatást várja, ahogy nézem.
-
PeL
addikt
Meccs közepén random ilyen lesz mindenkinek a játék, örülök hogy minőségi 64 ticket sem tudnak biztosítani
-
gtamate2
veterán
Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni?
Elemzés pénzügyi oldalról.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Szvsz azon ment el hogy a Northosok lehetetlen pozikba álltak és baitelték őket.
*Sn0w
-
Lmh
őstag
válasz vzsryl #62964 üzenetére
Nem vagyok vallásos. És nem szeretek politizálni.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
Jó ez a major izé. Leginkább a Metallica betéteket meg az ázsiai riporter csajszit bírom benne. Közte az a sok csitter pew-pew nem igazán köt le.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
IreN!CuS
őstag
Nem az a baj ,hogy kiestek hanem ahogy , 4v2 / rossz call / akármibármi...
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
vzsryl
nagyúr
Na a végére csak sikerült valamelyik csapat tökét megszorongatni. Majd talán a következő majoron lesz valami komolyabb eredmény.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
had423
aktív tag
Engedjük el. Pár napig most nem nézek a játékra.
-
RexpecT
addikt
válasz CosmoBacsika #62953 üzenetére
Úgy látszik azon a körön ment el minden.
-
lemusz
addikt
-
nagyúr
válasz CosmoBacsika #62953 üzenetére
Hat ha tovabbmennek akkor koszonjek meg fortunanak...
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
oliwwer
aktív tag
na most ezen múlik minden
-
Vanir
veterán
A misplayek mellett nevetségesen unlucky a HR.
-
RexpecT
addikt
Nem értem, olyan hibákat csinál a HR ami PH! mixen még belefér, de egy majoron azért cinkes.
-
nagyúr
Istenem. Gaz vagy sem kimondani, de ez a HR iszonyat gyenge.
Meg azt se tartom kizartnak hogy a flip-tol is kikaptak volna.
Es megint az van, hogy elszurjak mar az elejen es utana futhatnak az eredmeny utan.
Egy idokeres nem artana, bar szerintem ok mint mondtam mentalisan sem vannak a helyzet magaslatan.
Felig mar fejben a hazafele tarto gepen vannak....#szerk
Na csak ra kellett szoljak.
Remelem osszekapjak magukat[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Mr.White
senior tag
Köszi srácok, így már világos.
-
lemusz
addikt
Uccsó nap deadfox matricák mellett homesent-et vegyetek még. Oszlani fognak mint állat, lehet meg se marad ez a csapatnév, azt akkor egyedüli 2017-es atlantai matricaként nagyon hamar nagyon ritka lesz.
-
szebe
addikt
válasz Mr.White #62933 üzenetére
Ket dolog. 3 lossnal paki van, 3 winnel tovabbjutas. Svajci rendszer, tehat mindig az azonos mutatoju csapatok jatszanak egymassal.
Egyebkent az a jo a svajci rendszerben, hogy tenyleg barkit kaphatsz, igy nem tudaz igazan keszulni senkire.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Mr.White #62933 üzenetére
Svájci rendszer. Irgalmatlanul hosszú lenne leírni, hogy hogyan megy végig az egész, de mindenképp érdekes. Amúgy a lényeg, ha 3at nyertél továbbjutsz, ha 3at buksz kiesel, ameddig nem éred el az egyik vagy másik végletet még bent vagy És végig azok játszanak egymással, akik megegyező Win/Lose ratio-val rendelkeznek. (lásd: 2:0-ás csapat(Gambit, NaVi) vs 2:0-ás csapat(VP, Sk))
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
gtamate2
veterán
Srácok, mi is discordra költözünk.
Írtam egy rövid összefoglaló cikket hogy miért jobb mint a ts. (érdemes az összefoglaló végén lévő beállításokat alkalmazni)Röviden:
+a csapat összehozása
+multiplatform
+telefon free support
+teljesen ingyenes
+saját szervereket hozhattok létre pár kattintással
+designos, modern
+a ts-hez hasonlóan minimális erőforrás használat
+gyorsabb,könnyebb kommunikáció
+steam,twitch,battlenet,reddit etc.. integrációAz alkalmazást itt tudjátok letölteni.
A következő link 1 napig él, aki szeretné követni e kis közösség életét az regisztráljon, várunk titeket!
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
Mr.White
senior tag
Nem igazán értem most ezt a lebonyolítást.Aki 1:2-ben végez az megy haza, vagy játszik még egy meccset másik 1:2-es csapattal a play off-ba jutásért?
-
Vanir
veterán
Nem megy nekem ez a tippelde.
-
had423
aktív tag
Nagyszínpadon a közönségből simán infózza a játékosokat akárki egyébként. Nem feliratos táblákra gondolok, hanem ilyen rádiójeles dolgokra.
Sokkal könnyebb, mint szoftveres hülyeségekkel vacakolni, amikkel simán lebukhatsz akármikor. Viszont az ilyesmi valszeg szóba sem jöhet, amíg stúdióban játszanak. Meg most csopikörben is eléggé readeli az SK, hogy mi történik a pályán. Látszik, hogy mindig granyókra, trappokra forgatnak, nem random megérzések alapján sztekkelnek siteokat.
Nagyon betudnak flowolni, az bennük a különleges. Amikor a kihívás pont optimális szinten van, akkor ezek megőrülnek. Egy ilyen eventen 7-8 kört (3-4 fegyveres kört) nyerni zsinórban nem téma.
Elige is valszeg valami Uzumaki Narutonak képzeli magát amikor 40-eket pakol. Szimplán valaki ilyen alkat, hogy nagyon el tudja hinni.
Ez is egy olyan faktor, amivel egy jó coachnak számolnia kell. Valahogy ingame üzenni, a másik oldalra az adott játékosnak, hogy "Még mindig szar az életed, ne is próbálkozz". Passzívolni meg nem a legjobb megoldás.(#62868) lemusz:
Mindig sajnálom, amikor egy csapat nem tud hamar bizonyítani egy frissen szerzett orgnak, mint pl most a North, de ez van. Volt 2 lehetőségük, most pakolnak. -
-
Xero
nagyúr
Ez nekem pont az öreg 1.6 miatt lett volna érdekes.
De sebaj ez a tartalék account volt, én talán nem is játszottam rajta, a "kedves" tolvaj pedig 0.2 óra alatt kinullázta.Most harcolok tovább a legrégebbi accountért. Az keményebb menet lesz, csak remélni tudom, hogy az nincsen bepirosítva.
-
szebe
addikt
Oda se neki, legalább megvan.
Te is tudod jól, mennyiencsalnakjátszanak GO-t 1.6-os/source-os/mittoménmilyen VAC-banos acc-ról."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Xero
nagyúr
Na az egyik (nem a legrégebbi) accountomat sikerült visszaszerezni. Meg is lepett milyen könnyű volt. Aztán ez fogadott rajta:
1 VAC ban on record | Info
3660 day(s) since last banGG WP. B*sszák meg...
btw ez 6 digites volt.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #62923 üzenetére
Amúgy nem. Még az esti fixmixen is 2-3 meccs után mindenki tudja hogy ki-merre-hova (főleg, hogy only d2 ), nem hogy egy hónapok óta együtt gyakorló LU egy többszázezerdolláros lanon.
-
.LnB
titán
ne foglalkozz vele. ez a dubstep nevű csávó már csak ilyen.
a gif legalább fasza.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
szebe
addikt
En azt sajnalom, hogy nincs pov stream.
Oke, nyilvan pattognak a csapatok, hogy taxok, meg miket mondanak egymasra, valahol talan jogos.
Parral ezelotti majorig meg volt, vicces volt pl azt hallgatni, ahogy a Cloud9 oldalvaltasnal osztja el a mapot vedeshez Az ember azt hinne, ezeket lefixaljak elore."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
kuLi_
tag
válasz oliwwer #62904 üzenetére
Én sem zárom ki a csalás lehetőségét, de egyelőre még egyetlen olyan esetet sem láttam egyetlen majoron sem, amire ne lett volna egy teljesen épkézláb magyarázat. Sőt, a felmerült kifogásolt jelenetek túlnyomó többsége általában a röhejes felé konvergál. Egyszerűbb belelátni az egyelőre be sem bizonyított segédeszközöket, mint a történések magyarázatát megkeresni, megtalálni. Amint bebizonyosodik, hogy bárki is csalással élt egy majoron, az én hozzáállásom sem biztos, hogy ennyire "pozitív" (?) marad.
Fiktív példa; Lehet, hogy Fallen épp átüvöltött a rámpásoknak félig-meddig, hogy lehet felfejlődni, meghalt a pados, és ezalatt a potom 0.5 sec alatt jobbra tekert az egérrel, mert eredetileg is jungle-t akarta tisztázni és mit ad isten, nem korrigált vertikálisan. Hax.
Ez itt a reklám helye.
-
lemusz
addikt
de_overpass: A kill után azonnal prefire egy eléggé alap helyre, ideálisan volt elfüstölve a terrornak, nyilván arra számít, hogy onnét próbálja meg valaki rögtön vissza tradelni.
Nah pontosan ennél a jelenetnél könyveltem el magamnak, hogy röhej a videó, én is ezzel magyaráztam a dolgot. Persze aki rá van feszülve a csíter témára, esetleg skillben nem áll egy bizonyos szinten, annak csak az jön le belőle, hogy rövidesre aimlockol/prefire-özik...
-
wjbhbdux
veterán
nem kizárható,hogy az egész pro scene csiterekből áll, és nincs aki ne csalna, annyira free money hogy semmi értelme tisztán játszani. csak ott tartják magukat a topon, G2A féle fegyveres maffiózok gondoskodnak hogy a Valve és a kegyvesztett játékosok ne pattogjanak, az összes meccs pedig bundázva van és előre megírták hónapokra a major menetét.
ennyi pénznek nem 17 éves kis csés öcskösök döntenek a sorsáról, szinte csak díszlet az összes pro player
/s
-
kuLi_
tag
Szépen, sorrendben:
de_cbble: A világon semmi, láthatta is besurranni, vagy sima szobor-prefire is lehetett, eléggé standard.
de_mirage: Simán lelőtt egy embert (lásd lentebb).
de_train: Itt már konkrétan röhögtem, a videó legjobb jelenete. Nézz meg majd egyszer egy pisztolykört denistől.
de_overpass: A kill után azonnal prefire egy eléggé alap helyre, ideálisan volt elfüstölve a terrornak, nyilván arra számít, hogy onnét próbálja meg valaki rögtön vissza tradelni.
de_nuke: egy jó kövér trappal érkezett, ezért még egyszer egy pillanatra odanéz a másik klijáratra/oldalra, hátha valaki onnét néz rá.
de_mirage: Tudhatta, de minimum sejthette 4v2-ben, hogy nem egyedül van a CT A-n a lépcső környékén ezért CT felől jön a következő (palace ki sem mozdul végig, nincs CT füst), megfordult, hopp, elfogyott az egérpad, majd korrigált.Tudom, ez nyilván kevésbé reális érv, mit az, hogy szimplán parasztba' csalnak, hátha egyszer bután lebukik vele és bukja a havi fix 10 gurigát visszamenőleg is, továbbá addigi élete munkáját. Pár éve ugyanez ment Snaxról, byaliról, shoxról, krimzről (nem csak flusharól) majd persze most, hogy új szelek fújnak, itt van a teljes brazil lineup a palettán. Mindezt továbbra is mindennemű fanatizmus nélkül úgy, hogy mellesleg rühellem az SK-t.
Abszolút nem lehetetlen csalni, de ez a videó imho botrányosan kevés. Tovább folytatván igen, létezik, hogy meccsenként egyszer random "rálockolsz" falon át valakire, az én hokkendáré demoimban is tucatszám akadt ilyen. Igen, kell PoV demo is, mert közelről sem ugyanazt látod, amit ő, lásd pl. a de_mirage-os B lerakón ablakra flick (ami amúgy messze nem inhuman, se nem mat1 sebességű, teljesen átlagos kill). Hasonló eset volt FalleN scoutjával cbble-n, ahol hetekig azonnali eltiltásért hápogott minden létező nyilvános platformon az összes jómadár és vonultak tüntetőleg inaktivitásba, majd miután miután kigurult a demo, szomorúan konstatálták, hogy ég és föld a különbség; egy teljesen mezei ráhúzás volt, nem pedig "instant aimlock".
- imho -
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
kretenallat
senior tag
Ez féligmeddig hitvita, egyszerűen alapvető emberi különbségek vannak, van, aki szeret megbízni abban, hogy körülötte működik a világ és az óvintézkedések elegendőek, meg van aki nem, meg van a véglet, aki pl nem választ nehéz jelszót, mert "ha meg akarják hackelni, akkor úgyis meg fogják". egy élet tapasztalatai és megszokása nyomja rá a bélyegét a CSGOval kapcsolatos véleményedre is, valljuk be, hogy nem egy fórumposzt fogja megváltoztatni.
I am & PeL: A valve szervereket egy faceit vagy éppen PHs szerver megnézésével lehet ellenőrizni. Más játékokat esetleg szoktál játszani, ott is vannak hasonlók?
szerk: egyébként, csak kíváncsiság, de régebben 1.6ban emlékezetem szerint gyakran volt elvárás netes ligákban pov demo felvétele és feltöltése, ez pl csgo majoron miért nem automatikus?
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
lemusz
addikt
Elszomorít, hogy az SK a téma. Számomra egyébként közömbösek, se nem szeretem, se nem utálom (majmozom) őket, se nem nyertem/buktam még rajtuk, úgyhogy tudok objektíven mérlegelni. Franklin: Nyugi, nem csak kala szinteddel fura az, hogy földet nézve tisztázza dzsungelt. Globálként is fura ez, nem szoktam ilyen hanyag célkereszt pozicionálást látni már egy sas2-szuprém MM-en sem, nemhogy egy SK tagtól majoron... PeL: Az a video tele aimlocknak mondott jelenettel kb kész röhej, elsőre megnézve is, a körülményeket nem ismerve, hangokat nem hallva minden másodikra tudnék elfogadható magyarázatot adni, amit nyilván ha a videokészítő tudna, ismerne, akkor bele se tette volna. Marad a másik fele, aminek a többsége ha ismernénk a körülményeket megint csak magyarázható lenne és akkor a végén ott vagyunk, hogy van kb 1-2 jelenet a 30-ból, ami már külső szemlélőként nem magyarázható és "lehetne vele kezdeni valamit".
-
oliwwer
aktív tag
Ahol pénz van ott mindig lesz csalás. Futás, úszás, bringa, folyamatosan jelen van a dopping és a csalás, az ellenőrzések ellenére. Azt mondják, hogy akik gyártják a doppingszereket mindig egy lépéssel a bevizsgálók előtt járnak. Évről évre egyre nagyobb pénzek vannak az esportokban, ha nézed Richard Lewis videót tudhatod milyen sunyiskodások mennek a pénz miatt a háttérben. Miért ne lehetne pontosan ugyan ez a helyzet jelenleg az esportokban?
Ha egy noname hacker banda fél napra képes kinullázni egy akkora szervezetet mint a steam, miért lehetetlen az, hogy profi hackerek megoldják a cheatelést egy olyan versenyben, ahol dollármilliók forognak? Szerintem nem okos dolog azonnal elzárni magunkat a csalás gyanújától, csak azért mert vannak biztonsági előírások.
Nem mondom hogy az SK csaló (persze néha mérgemben lecsalózom őket, de az nem komoly), viszont tényleg nagyon érdekes ez az állandó comeback, legfontosabb köröket tec9+ füstök nélkül lehozzák, stb. Nagyon kíváncsi lennék egy ilyen statisztikára.
Shroud is elmondta streamen, hogy a nagy biztonsági intézkedések ellenére simán meglehet(ne) csinálni olyat, hogy telefon zsebbe (plusz telefon, mert a sajátot le kell adni), aztán ha B stack akkor így rezeg a teló, ha A akkor úgy, stb, vagy közönségbe beépített ember.
Alátámasztva amit írtam:
Shroud twitch:
Itt a [Shroud twitch]Semphis vlog :
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Az ilyenekhez szvsz nem kell POV demo hogy látni lehessen azt hogy rálockolgat az ellenfélre a célkereszt.
De. A GOTV demo playback egy szar, innentől nincs miről beszélni amíg nincs POV demo. Tisztában vagyok vele, hogy vannak csalók a profik között. Nem akarom vakon védeni az SK-t, nem szurkolok nekik, nem vagyok elfogult velük szemben, de nincs konkrét bizonyíték ellenük. -
PeL
addikt
Az ilyenekhez szvsz nem kell POV demo hogy látni lehessen azt hogy rálockolgat az ellenfélre a célkereszt. Ennyi véletlen szerintem egyszerűen nem létezik. Csak azt nem értem hogy miért tesznek úgy az emberek mintha ez annyira lehetetlen lenne, mint a nagy hívők akik nem képesek semmilyen tényt elfogadni ami a vallásuk ellen megy (mint ez esetben hogy a "PRO" scene megkérdőjelezhetetlenül tiszta legyen)
(#62901) I Am^^: Nekem van hogy MM-en 1-8% között ugrál a loss-om random szervereken. Azt írták hogy túl magas rate beállításnál jöhet elő ha gyengébb a neted (nálam 120/10 Mbit-es UPC van ami nem kéne hogy szar legyen) de hiába állítgattam akármit ugyanúgy loss volt. Vagy netszolgáltató szarakodik vagy a Valve szerverekkel van valami.
[ Szerkesztve ]
-
I Am^^
tag
Valakinek valami ötlet, hogy miért van minden egyes meccsen minimum 2-3 % choke-m (van hogy 15-20%), és a pingem miért megy fel 200 fölé? Nem babráltam semmit, eddig rendesen ment, de mostaában már szinte mindig ez van.
Előre is köszönöm.
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- WD Black SN770 2TB M.2 Gen4 NVMe SSD - 5150MB/s olvasási sebesség, magyar garanciával! -
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 4600G dobozos
- Két vezetékes 120x120x15 12v-os ventit keresek, legalább 1800rpm-et tudjon. Használt is érdekel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest