Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GODx
tag
12k-ból kijöttem az ICL túrámon novemberben. 7k nevezés, 1500 benzinre, 300ft körül volt Pestről a vonat, többi kaja/ital. (meg kell jegyezzem hogy ebben semmi "úri dolog" nem volt, csarnokban aludtunk, nem dohányzom, nem vagyok nagy alkohol fogyasztó de zabálni azt nagyon szeretek, meg is látszik a büdzsén.)
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
-
edgR
őstag
válasz gtamate2 #64394 üzenetére
Idevehetnénk akár még az 1.6ot is, ami ugyanúgy a Valve keze alatt futott, mégsem patchelték éveken keresztül, pedig megszámlálhatatlan glitch/bug/javítani-fejlesztenivaló volt benne. Én is emiatt örülök, hogy legalább nincs elhanyagolva és elfeledve a készítők részéről a játék.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz K1nG HuNp #64393 üzenetére
20k-t nyugodtan számolj, aztán arra jöhetnek ilyen úri huncutságok, mint szállás, sörbortömény, cigi, stb...
Solo nincs."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
adise
őstag
válasz K1nG HuNp #64393 üzenetére
hány éves vagy?csak azért mert ha ezeket irod miután megnézted a weblapot? akkor azért vannak bajokA vonat diákkal 6k a nyugatiig
Nem budapesten van a lan
Ezen felül mire kell számolni?
nevezési díj? enni-inni csak szokott az ember?Team nélkül soloba van értelme?
érdekelne a májusi
nem is lesz akkor go lan.
De a kérdésre is válaszolva 10-15k ból kilehet hozni, de van aki ennyit beletankol csak a kocsiba
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Kipróbáljuk milyen ez a streamelés
[link]Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
gtamate2
veterán
válasz Redneck #64388 üzenetére
Folyton fejlesztik a játékot, figyelik a játékosok igényet úgy mint egyik másik játékban sem. 4 éve folyamatosan van support (lassan 5). Jöttek új pályák, feldolgozták és felújították a régieket, cserélődnek a pályák, cserélték a hitboxokat és bekerült a rate állítási lehetőség amiért oly sokan panaszkodtak.
A majorok pályabugjait szinte azonnal javították, volt operation is és jött ki új hangmotor mert erre volt igény.Te pedig azt az oldalát nézed hogy javították a textúrapakkot szebb lett a nuke DE megcsinálhatták volna jobbra, kevesebb az fps ménem megy minden gépen úgy mint régen , miért pont ezt csinálták és nem azt ami szerinted kellene.
Ezzel csak arra próbálok rávilágítani hogy kezelhetnéd pozitívan a dolgokat és az azt jelentené hogy örülsz hogy patchalve lett egyáltalán a játék megjelenés óta és nem csak egy 0day gigapatchet kapott mint több másik játék, ehelyett folyton csak a hibákat látod meg te is sokszor és más is innen a fórumról.
Ezzel pedig nem kritizálni szerettelek volna hanem csak leírtam az én észrevételeimet, tényleg nagyon sokat változtathat az életen a hozzáállás.
Ez pedig nem az elvakult optimizmus egyáltalán. Arra az lenne a legjobb hasonlat hogy ha december elsején kapsz egy piros borítékos csekket az autód szélvédőjére mert rossz helyre parkoltál és megbüntettek 10 ezerre akkor annak örülsz hogy legalább az idén a gyereknek ingyen volt a mikuláscsomag csomagolása.Tényleg nem rossz indulatból mondtam
*Sn0w
-
K1nG HuNp
őstag
válasz GabN73 #64392 üzenetére
Mekkora befektetés egy ICL? Sosem voltam, de érdekelne a májusi. A vonat diákkal 6k a nyugatiig, gondolom ott még a tömegközlekedés egy kevés. Hálózsákos alvás ahogy nézem megoldható. Ezen felül mire kell számolni? Team nélkül soloba van értelme?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
GabN73
addikt
Nem tudom hogy mikor mennének, de ha valaki érzi magában a boogiet, akkor az a ~20k/fő nem vészes repjegyre...
Persze erre még rájön a szállás meg egyebek, (ha nem lehet bugázni valamit okosba), saját gépet nem vihetnek blablabla.
Nem tudom, hogy melyik rendezvényre mennének, de ha tényleg jók, akkor inkább kifizetném a helyükben, sokkal jobb befektetés, mint az ICL. -
edgR
őstag
válasz Redneck #64385 üzenetére
ez alapján annyira nem is (24% a differencia, ha nem te hostolsz - és ugye nem botokkal mérünk FPS értékeket, ha úgy sem ellenük számít, hogy minél több legyen), és egy rakás dolog belekerült/szebb lett a kezdetek óta.
-
kretenallat
senior tag
válasz Redneck #64388 üzenetére
nyugi, én is utálom ezt a rakás szerencsétlenséget az összes degenerált hibájával együtt. ennél jobban csak magamat utálom, hogy még mindig ezzel játszok, de sajnos csapatban nem találtam jobbat (barátok, komptetitív oldal stb), egyéniben meg nem olyan nagy élvezet játszani. (különben UT2017eznék, igen, kurvajó és ingyenes.)
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Redneck
nagyúr
Hogy ON is legyen:
Mi van már az operésünnel? Esélyes hogy a D2 is visszakerül vele, mert roham tempóban csinálják? Az is lehet hogy már akkor kész volt, mikor a másikat kivették.
HRTF-et sikerült már rendesen integrálni vagy még mindig vannak fps gondok?Mostantól, csak pozitívan ha CS:GO-ról van szó:
Igazatok van, én is veletek örülök hogy egy ilyen pompásan megírt játékkal játszhatok, amivel minden rendben. Csalók? Bugok? Ugyan már! Csak pozitívan, jön rá láda update és körömlakk, nem aggódok!
Igyekszem izgulni a hírverésre a prókat, egereket, fejhallgatókat, monitorokat illetően.
Lelkesedek majd az új hardverekre amikkel horror áron verethetem 1024-ben a CS:GO-t, "mer' az úgy a tuti".Teljesen normális stílusban szoktam fórumozni, az hogy nem tudok lelkesedni az ezer éves toldozott foltozott motorért, és a hozzá képest óriási gépigényért, az én hibám.
Lemusz, nem én szoktam letromfolni az egyszeri kérdezőket, ide tévedt casual arcokat.Itt fejezzük is be a témát szerintem! Egyébként pozitív vagyok, és tényleg csak reálisan próbálom nézni...
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ReFleXx
addikt
válasz Wiz Khalifa #64371 üzenetére
ma nekem is volt ilyen, 3-4. korben enemyben a gyerek kiesett (VAC authentication error-al) nem is tért vissza, tarsa ezen kiegett 5v3 EZ win
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Redneck
nagyúr
Én is ezekre gondoltam és ugyanezen a véleményen vagyok, annyi kivétellel, hogy a CS:GO alatt futó Source motort úgy updatelgették, hogy nem néz ki jobban, nem lett jelentősen jobb mint eredetileg, de a gépigény az egekben. Régi gépeken amiken jól futott, már nem fut jól. Múltkor is ezért írtam, hogy nevetséges, hogy a GO DM egy akadáshalmaz, a 64 fős BF multi meg jobban fut. Pedig annál érthető a hardverigény.
Az OW-t istenítik, de azt még nem próbáltam.Snow: Nem vagyok negatív, csak realista. CPU-ra terhel egyedül, nem fogom jónak tartani, pláne ilyen látvánnyal. Pozitív vagyok amúgy egész nap, de az ilyen dolgokat nem tudom nem megjegyezni! 😆
-
Heisenberg69
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz Heisenberg69 #64381 üzenetére
magyar billentyű kiosztással nem kompatibilis az alapértelmezett gomb, bind x toggleconsole átrakja másra.
/s
-
Heisenberg69
senior tag
Pls segítsetek.
Indítási parancsban benne van a console, játék indulásánál meg is jelenik. Nyilván játék kereséshez be kell zárnom,és a gondom az, hogy utána nem jön elő a konzol....mit rontok el?SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
wjbhbdux
veterán
szerintem egyszerűen leszarja a CS-t és csak a Guinness Rekordok Könyve "Legtöbb Csapatban Megfordult e-Sport Játékos" címre hajt.
vki kiegészíthetné a wikit a GO előtti tevékenységével is hogy könnyebben rátaláljanak a vizsgabiztosok
[ Szerkesztve ]
/s
-
gtamate2
veterán
A kommunikációról nagyon sokat kellene tanulnia flashnel és mellette jópár hazai játékosnak is akik szeretnének a jövőben nemzetközi vizekre evezni.
A játékban mondhat amit akar tsen, de a hivatalos kommunikációban intelligensen és higgadtan kellene nyilatkozni. Ameddig az rml féle kebabozás tök oké sokak számára addig sokat nem várok.*Sn0w
-
kuLi_
tag
válasz vzsryl #64332 üzenetére
Igazából itt mindkét fél diszkréten torzítja a dolgokat, ettől igazán popcorn az egész.
- Flash ott téved, hogy valóban ő és Zen kezdték megfúrni az egészet, de érthető, hogy próbálja magáról lemosni a forgatógép szerepkört mert marhára nem egyedül volt benne.
- Deep ott téved, hogy nem 2 hónap munkája ment kárba hanem kb. egy hét pracc, és valóban a személye miatt nem volt jelen több olyan játékos is (pl. m4ge alias Gabesson is), akik akkortájt valóban magyar viszonylatban többé-kevésbé megkérdőjelezhetetlenül a legjobbak voltak. Lali legalább annyira megosztó jelenség volt, mint Flash, sőt.Kodi kérdezett a múltról, Deep válaszolt, több napja kint van az interjú, több-kevésbé mindenki leszarta. Flash imho teljesen kretén módon elkezdte ütni a vasat, amiből ismételten senki sem jött ki jól, épp kajak ellenkezőleg. Különösen az az érthetetlen, hogy ahhoz képest, hogy az elmúlt hónapok közösségi médiás tevékenységét nézvén Flash mintha próbálná javítani a kialakult imagen és a role-model összképet finomhangolni a vlogokkal, miegyebekkel (gondolom ezért is rohant azonnal postolni ezt a hallatlan vádat, gondolkozás nélkül), majd aztán szétnézel a kommentek között, és látod, hogy még az igényesen megfogalmazott negatív hangévtelű kritikákat is a szimpla és természetes leszarás helyett csuklóból ostobázással bír lereagálni, lesüllyedvén a nyilvánvalóan troll parasztkodók szintjére. Good job.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
m4tyo
csendes tag
válasz Heisenberg69 #64358 üzenetére
En ezt anno az nvidia vezerlopultban tudtam orvosolni
-
kretenallat
senior tag
válasz wjbhbdux #64367 üzenetére
per clock hasonló teljesítménye van a ryzennek a leakek alapján, mint az inteleknek, viszont az intelnél van pár magasabb órajelű modell, ami hiányzik AMD oldalon. viszont ha árszinten hasonlítgatjuk össze a procikat, nem órajelek alapján, akkor már simán hozhat jó (jobb) teljesítményt a ryzen is, plusz a tuning sincs kizárva.
-
expander
senior tag
-
kretenallat
senior tag
válasz expander #64363 üzenetére
meglepne, egy rakás pro játszik széthúzott képpel és nem hiszem, hogy 60hz en játszanának. AMDnél tuti működik a 144hz, nekem radeon 470 van és 1024x768 széthúzva.
Edgr: az új unreal tournamentre gondoltam, ami ingyenesen játszható. toltam vele elég sokat, csak a baráti társaságom nem preferálta. (kivéve tigert, de ő meg megrépázott benne, még egy ok, hogy hagyjam.)
-
capsule
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #64337 üzenetére
Tegnap mi is belefutottunk ebbe: "A kapcsolatod a meccskereső szerverekkel nem megbízható"
Az egyik srácnak ezt írta ki és nem tudtuk elindítani a meccskeresést csak miután kilépett. Külön meg simán indított mm-et. -
Heisenberg69
senior tag
Köszönöm Nektek!
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
ReFleXx
addikt
válasz Gentlelelele #64360 üzenetére
ha nvidia a gpu akkor nv control panelen a "Perform scaling on:" - t kell GPU-ra tenni
amd-nel is be kellett allitani valamit.
ezek desktopon de gondolom ugyanugy megy laptopon is2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Heisenberg69 #64358 üzenetére
Azt hiszem a tiptopod alap felbontását is ugyan erre kell beállítanod. Habár nekem ez egy ideje nem működik, de egy próbát megér, és ez a probléma engem is érint. SZóval, akinek van ötlete én is meghallgatnám
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
ReFleXx
addikt
-
Heisenberg69
senior tag
Ám azt hogy tudom beállítani a laptopomon, hogy 1024X768-as felbontásom legyen, és húzza szét a képet? Mert Ha beállítom, akkor csak középen lesz a játék.
-
ReFleXx
addikt
válasz Heisenberg69 #64354 üzenetére
X:\Program Files (x86)\Steam\userdata\[id-d]\730\local\cfg\ meg mindig
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Hülye kérdés, de hol találom a cfg txt-t? A cfg mappában nálam nincs config.txt...:S
-
edgR
őstag
válasz kretenallat #64352 üzenetére
Unreal Engine 2, id Tech 3: ezek, igen.
Csakhogy ezekkel nem releváns az összehasonlítás, mert óriási különbség van aközött, hogy valami jól működő, régi, de ótvar fosul néz ki (Unreal Engine 2, id Tech 3); vagy szintén régi, de viszonylag jól néz ki, és ~heti szinten patchelik, sőt folyamatosan újabb és jobb tartalommal egészítik ki és ennek ellenére egész tűrhetően fut régebbi gépeken is (Source Engine). -
adise
őstag
válasz lemusz #64341 üzenetére
Az egyelőre fellelhető infók alapján pedig single core performancebe nem jobb egy i7-nél kb. Ugye pont ezért egy huzott i5-el is ugyanott vagy mint egy i7-el kb ebben a játékban. Ennek csk az számit hány mhz kb és a single core. Hiába mutatja bármi progi hogy csak 40/%-on pörög. Talán majd a source2-vel egyszer változik valami.
-
Redneck
nagyúr
Egyet tudok, ez az engine egy nettó fos, de mivel ilyen sokan tolják, biztos lesz aki leteszteli majd. Jobb lenne ha cserélnék a jobb futás mellett jobban is nézhetne ki.
[ Szerkesztve ]
-
shaddy1027
tag
válasz lemusz #64341 üzenetére
Játékban sose lesz 5-600 fps, mert olyan szarul van a játék optimizálva, hogy még az i7 is sok neki, és ezt se használja ki. Beírhatok bármilyen parancsot állítgathatok neki bármit ha 2-3 ember van a közelbe, ugyanúgy 2-300 körül fog ugrálni, sajnos.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
lemusz
addikt
Most akkor hány szálat is tud kezelni a cs:go? Csak hogy kalkulálni tudjunk a Ryzen kapcsán, lesz-e értelme az R5-ös 6 mag / 12 szálas megáldásoknak vagy inkább egy húzott 4 mag / 8 szálas megoldás-e a jobb választás. Régi engine ide vagy oda ez a játék a procierőn él, ezért nagyon kíváncsi vagyok hogy a ryzenek hogyan teljesítenek majd. Könnyen megeshet, hogy egy húzott 6/12-essel fix 5-600 fps is elérhető lesz annak, akinek i5-össel most is megvan a 300 fps. Ekkor jön majd el igazán a 240 Hz-es monitorok korszakának értelme is. Egyszálas teljesítmény egész bíztatónak ígérkezik, úgyhogy vismajornak is ideje lesz lecserélni az FX 6300-at egy ryzenre. Attól félek csak, hogy alig lesz tesztoldal, ami ezzel a játékkal is összeveti majd őket, mert mindenhol a BF1 meg GTAV megy a tesztekben a single player legújabb 4K-s szarságok mellett, ahol aztán tök mindegy hány szálad van...
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz Wiz Khalifa #64339 üzenetére
Nekem ez annak idején segített.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
ReFleXx
addikt
válasz Wiz Khalifa #64337 üzenetére
CC cleaner fenn van?
-
dugo_
veterán
válasz Wiz Khalifa #64335 üzenetére
A hibaüzenet alján van egy link, kövesd annak az utasításait.
Első körben a játéklistában jobb klikk, properties, local files, verify integrity of game files. -
K1nG HuNp
őstag
válasz Wiz Khalifa #64333 üzenetére
Sok volt a 420 nem? Megérzi a VAC a füvet
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Az miért van hogy nagyba játszok haverral és egyszer csak kirak a menübe hogy SZÉTKAPCSOLVA és akkor magyaráz olyanokat hogy lehet hogy a gépem letiltja a VAC lehetőséget, stb... vagy módosítottam a játékot és a VAC letiltott, stb...
Soha nem csináltam semmit a játékban (nem módosítottam a fájlokat, stb...) és nem is csaltam. Akkor mi a túró ez a hülyeség?
Smoke some weed nigga!
-
szebe
addikt
válasz CosmoBacsika #64326 üzenetére
Elmesélt egy közel 4 éves sztorit az ő szemszögéből.
Nyilván flash máshogy látja.Kívülről meg úgy tűnik, flashnak sikerült véghezvinnie, amit pawának nem sikerült (lásd, pawa vs scene, finn meccs előtti gnu vs NT). A tanítvány túlnőtt a mesteren. Már csak a DH invite hiányzik.
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
gtamate2
veterán
A tegnapi meccs amit játszottunk hatalmas volt, én is szeretném ezúton megköszönni a castot nagyon tetszett. Konkrétan amikor 1-kor befejeztük leültem és végignéztem ~5ig el is tartott és végigizgultam az egészet, persze tudtam a végeredményt, de teljesen más volt így nézni és sikerült izgalmassá tenni a castnak szóval tényleg le a kalappal srácok!
A meccsek közül feltettem a 2 Bullets vs Kakaó Kings 3 órás rendezői verziót. (csak pár időkérést vágtam ki, meg a mapváltásokat), igen hosszúra sikeredett.
Szerintem életem legjobb meccsét játszottam tegnap, nagyon jó volt ellenetek játszani.
gg.
Ir3nicus jelezte ma hogy nem teljesen tiszta hogy hogy is lesz a Nightcup vége.
Az 5 csapatból a top 2 fog maradni (1 alsó és 1 felső ág), és e mellé a két csapat mellé be fog jönni a TWR (The War Room) csapata illetve egy Öregfiúk csapata.
Így pedig egy új ágrajz lesz random sorsolva mint a mostanin.*Sn0w
-
shaddy1027
tag
Azt csak a poén kedvéért írtam be, szmájli kíséretébe.
Viszont ezt be is lehetne írni az összefoglalóba, mert nem az első ilyen vagy hasonló kérdés, és szerintem nem is az utolsó!
OW, VAC és a többi gyakran ismételt kérdést megválaszolni, hasonlóan mint a Steam-es topic összefoglaló részében a "Mítoszok, városi legendák, tévhitek".[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
-
lemusz
addikt
válasz CosmoBacsika #64326 üzenetére
Mondjuk flash helyébe se szólogatnék be kodinak ilyen "hivatalos" bejegyzésekben. Akármit is mond vagy tesz rajta már a csapatforgató bélyeg marad, egyszerűen belerögzült az emberekbe ez a kép róla, mert tényleg nincs még egy olyan magyar profi játékos aki nálánál több csapatba lett volna benne, vagy aki nálánál több új LU-t hirdetett volna meg social médián keresztül...
Meg egyébként is: flash 7300 like; kodiak 25200 like...
-
dugo_
veterán
válasz shaddy1027 #64323 üzenetére
De ez csak OW, másrészt meg is érdemelte, harmadrészt meg messziről jött ember azt mond, amit akar.
-
Tewe013
őstag
-
asdasd
csendes tag
Hali!
Ha egy smurf accon egyáltalán nem csalok, de rengetegen reportolnak, azért jár csere eltiltásos VAC?
-
lemusz
addikt
Mikor lesznek a kövi meccsek?
-
Vismajor01
addikt
Ha a rendes luban, nyugodtan jatszunk akkor cachet buktuk volna, cbblet meg hozzuk, nuke meg lutri
De en pl 0 kedvvel jatszottam vegig nukeot, fel se porogtem semmi, tobbiek meg ki voltak egve
Remelem talalkozunk a dontobeSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
edgR
őstag
válasz IreN!CuS #64314 üzenetére
Csapattársaim nevében is nagyon szépen köszönöm a közvetítést, néhány pillanatot már visszanéztem és úgy gondolom elég színvonalasra sikerült! Annak kifejezetten örülök, hogy egy ilyen jó kis közösség alakult itt ki!
A Ka.Ki vs 2B meccs pedig hihetetlenül szoros volt egészen a végéig, örülök, hogy végül - ha csak egy hajszálnyi különbséggel is, de - sikerült megszereznünk a győzelmet. A csapatok elosztása nem is lehetett volna ennél kiegyenlítettebb.
Ha valaki kíváncsi lenne rá, hamarosan jönnek a POV-ok is! -
IreN!CuS
őstag
Időben akartam ma aludni kösz szépen srácok.....remélem jó volt a stream
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Stream az ( egyik ) esti meccsről : [link]
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
-
langward
tag
válasz K1nG HuNp #64307 üzenetére
igen, sajnos
xbox eltávolítása:
- futtasd adminként a Windows Powershell -t
- beilleszted az ablakba ezt: Get-AppxPackage *xboxapp* | Remove-AppxPackage
- enter - t nyomszWindows telementria szolgáltatások kilövése:
Legegyszerűbben ezzel: Spybot Anti-Beacon 1.6
Free cucc, minden felesleges üzenetküldést kilő windows alól, csak futtasd telepítés után és Immunize[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
Most rakok win10-et, volt ez az xbox mizéria, aktuális még?
-
I Am^^
tag
válasz Vismajor01 #64283 üzenetére
Felcsaphatnátok a Spíííler tívíbe kommentátornak
(több ember nézné...khm nézné hanggal)|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
ReFleXx
addikt
válasz Assimilator #64300 üzenetére
multkor en is kaptam egy trade offert, tolem benne volt az összes ladam,
a tuloldalon meg semmi, ugy ereztem nem az evtized üzlete --> declinede meg utana ramirt a gyerek hogy akkor nem menne a trade?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Powerbank topik
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest