Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz bager13 #48550 üzenetére
most amit mentünk dettó, 3 account 100 óra alatt enemynél, sőt dicsekedett is egyik hogy ő smurf és széjjel fog alázni minket, mert ő 3 ranggal fentebb van. Elején még ez is volt, de kihoztuk 15-15-re. Na azt a mocskos ugatást ami azután jött, hogy ő bizony csak trollkodott etc
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
afrojack1
senior tag
Most mentem három MM-et
1. Csak idős, angolul beszélők nagyon nagy csapatmunka volt (win)
2. Csak orosz egy kis gyerekkel itt is jó csapatmunka, végére már inkább hülyültünk(win)
3. Itt csak kis orosz gyerkőcök de úgy játszottak d2-n ctként rárusholtak a tk-re (win)
Már csak 4 meccs kell és megjelenik a rangképem viszont az egeremmel sürgősen kell kezdeni valamit..SC: Herczku_Death
-
L1ZRRR
senior tag
Most per pill. kala 1 és 2 között dobálgat, nem tudok egyszerűen fejlődni, mert mindig kikapok ilyen 12 éves orosz embereket akik csak flamelnek, és 5v2, 5v3 nehéz hozni a dolgokat.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
BMS
őstag
hali
AK vagy SG
AUG vagy M4/M4s???
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Feherfy
tag
Most voltam MM-en. Mirage (CT kezdő), 4-2-re vezetettek ellenünk, amikor elkezdtek trollkodni, csak késsel és sokkolóval jöttek. Amikor szóltunk, hogy jó, akkor legyen kés kör, vették a negev-et és ledaráltak. Mint kiderült természetesen mind smurf.
Körülbelül hagyták hogy lehozzuk a CT-t, majd oldalváltás után elkezdtek komolyan játszani, de szerencsére nyertünk.
Nagyon tudok örülni az ilyen embereknek, mikor próbálom magam kiküzdeni a silver hell-ből...[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
valaki amúgy elmagyarázná nekem hogy mi tulajdonképpen ez az esea meg playit?? fizetős?mitől különb a játékbeli mm-nél?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
bager13
aktív tag
válasz Dilikutya #48521 üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Ajánlom a topikban szereplő leírást. Csak a MatchMaking-ben/versengőben van "tudás/képesség alapú összesorsoló rendszer ". A többi játékmód mindig is egy katyvasz volt. A játék mélysége nem ezekben a játékmódokban mutatkozik meg. Én napi max egy-két órát (néha annyit sem ) tudok vele játszani, de így is megadja nekem azt, amit az UO óta semmi.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
CraBByzzz
aktív tag
A playit egy rendezvény. Az esea/faceit/cevo128tickes szerver, összesorol 5-5 embert, 1-1 'kapitányt' akik égetnek mapot, égetnek szerót. (Vagyis legalább a faceit ilyen). Az esea csak fizetős, a másik kezttőre pedig elő lehet fizetni. Ált. magasabb a skill level, mint az átlag mmben, főleg globálok játszanak tudtommal.
-
Tewe013
őstag
válasz vzsryl #48545 üzenetére
Mostanában én is pont ugyanezt figyeltem meg, ha solozok (SMFC) akkor 2 csapattarsam már a meccs legelején egymásra talál és szetflamelik egymást én eközben meg csak pislogok, hogy honnan kaptam a hst. Duóban már teljesen más a helyzet ott általában az ellenfél azt se tudja melyik mapon van néha még hátba sem tudnak ellőni. Nem is ertem, hogy ez hogy lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
miazmá
tag
válasz vzsryl #48571 üzenetére
Nagyja? Az összes.
Utóbbi pár napban mióta ráérek játszani csak ruszkik vannak meg néha törökök és persze meg se mukkanak angolul. Már warmup alatt kikezd vki vkit aztán 3-4. körben már van 2 bot, mert vagy kilép vagy tk miatt eltiltást kap. Fájdalom hogy mi megy MM-eken mostanság. -
Nxn908xxx
őstag
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #48545 üzenetére
Solo MM az maga a rák.
Haver accját behúzták, két nap múlva ott virított rajta a VAC ban. Szerencsére csak 4 wint vett el tőlem, meg gondoltam egy gyors soloval visszaszerzem a rankot is. 3 loss után nagy nehezen nyertem egyet, de amilyen emberek vannak globál/supreme szinten...elkeserítő.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Joe Swanson
senior tag
Most vettem egy asus xonar dg-t, amivel egy hyperx cloudot hajtok. Van valami fixen jó beállítás csgo-hoz, és zenéhez, ami egyaránt jó?
-
Lackki
őstag
válasz Joe Swanson #48582 üzenetére
EQ beállításra gondolsz?
fölös...ha voipot használsz kíváncsi vagyok a társaid hallani fogják-e a gerjedés hangot
Privátot hamarabb észreveszem
-
csurenzoo
aktív tag
válasz Joe Swanson #48582 üzenetére
Én Pro Gaming mode-ban tolom, meg a dolbyt és a 7.1-et bekapcsolom mikor játszom/filmezem. Zenehallgatásnál kikapcsolom a dolbyt,7.1-t.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz Joe Swanson #48586 üzenetére
Középen, hogy Analog out-> Headphone->Kalapácsra klikk és ott van 3 mód. A középső az
-
Lackki
őstag
válasz Joe Swanson #48584 üzenetére
EQ-t max kedvedre tudod állítani... zenék azé vannak masterelve, hogy ne kelljen semmit se állítani.
Dolby meg 7.1 meg hát, hagyjuk nem tom milyen a cloud 2 7.1-e és mennyire hasznos CS-ben.gerjedés meg igen... csoda asus hangkártyák sajátossága nekem dx van és ts/mumblen egy ideig baromi hangosan gerjedt ha 3D-s alkalmazás futott és nem az én oldalalom, hanem a többiek hallották csak. Rákeresel tuti találsz jó pár fórumot erről...
Privátot hamarabb észreveszem
-
htc07
addikt
Annak mi értelme, ha valaki demolition-ban wh-zik?
Ott is ér valamit a report?
Néztetek már vissza overwatch-ban nem competitive meccset?
[ Szerkesztve ]
-
shaddy1027
tag
válasz bbdzyx #48593 üzenetére
Nem tudom, de csak Casualozok mostanság(5 hónapja), viszont reportolni ugyanúgy szoktam itt is. Gyorsabb mint MM-en, mert itt ha hamarabb halok meg, akkor ugye tudok váltani és már látom is a "szemétládát", hogy mivel trükközik, nem kell a meccs után visszanézni.
Ugyanúgy szoktam kapni az értesítést, hogy XY vakációra lett küldve. Gondolom ez is azt erősíti meg, hogy aki Casualon csal az bizony MM-en is fog."Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
GergőBp
tag
Fú, én most tök gázul érzem magamat. Nem, hogy megtartani, hanem lassan szeretném visszaadni Mördör kollégának az egerét amit még nyáron kaptam kölcsön, mert épp nulla forintot számoltam össze a zsebembe és meghalt az előző... Egyébként nektek mi a tapasztalatotok a csoda kínai ebay egerekről? Nem érdekel, hogy milyen high meg blablabla, mert a gagyival is elvagyok. Én csak azt szeretném, hogy 3-4 évet kihúzzon.
"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."
-
vzsryl
nagyúr
válasz Joe Swanson #48584 üzenetére
Az EQ a hanggal elkövetett legnagyobb bűn. Lehetőleg ne módosíts soha az alap beállításokon.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
csurenzoo
aktív tag
válasz Joe Swanson #48599 üzenetére
Próbáld ki mindkettőt melyik a jobb. Jobban hallok a fent említett beállításokkal. Jobban be tudom azonosítani, honnan jött a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest