Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AllTheBest
őstag
válasz hszilard666 #48651 üzenetére
20 óra az arra elég, hogy rájöjj, hogy szarajáték és rohadjonmegazag*cihacker, aimwhradar
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
he7edik.
addikt
-
gyurkikrisz
őstag
válasz AllTheBest #48652 üzenetére
Akkor mennyit kell beletenni, hogy ne legyek teljesen noob? 18 órám van benne, eddig csak D2-t sikerült kiismernem, többi pályán rusholok a többiekkel, azt se tudom mi hol van
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
wannnabeees
aktív tag
válasz gyurkikrisz #48655 üzenetére
2000 felett már talán értesz majd a játékhoz és ismered a pályákat.
Az nem pályaismeret, hogy tudod hogy mi kb hol van.
Tudnod kell hogy adott spawn pontból mennyi idő alatt tudsz eljutni másik pontba és a CT milyen gyorsan érhet oda.
Ez csak egy kis példa volt, rengeteg dolgot kell még tudni egy pályáról, hogy azt mondhasd, hogy kiismerted. -
Mclovin
senior tag
Szerintem teljesen egyénfüggő az, hogy ki mikor és mennyi játék után érez rá a dolgok mikéntjére, nagyon sok tényezőtől függ nyilván. Valaki már 600 óra után sem elveszett, valaki 1500 után is.
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
válasz gyurkikrisz #48655 üzenetére
Szerintem 500 óra már észrevehető.
Én 350 óránál tartok és ez még edés kevés ahhoz, hogy az ember a nagyon között tudjon játszani btw majdenm egy hónapig kala 2-ben voltam, de pár vesztett meccs után ma visszadobott nova 4-be(el is ment a kedvem az egész játéktól)[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
marcusa
addikt
válasz hszilard666 #48660 üzenetére
Amíg meg nem lesz a 10 nyert versengőd, addig napi 2-t enged nyerni.
:-)
-
Vismajor01
addikt
Nekem benne van 5-6 ezer óra a cs-ben, cs:goban 1600 atm, de néha még mindig bűn hülye vagyok a játékhoz
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Xero
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #48664 üzenetére
Ezek simán elmebetegek.
BTW Blikk... please...
-
-
ReFleXx
addikt
válasz IMIIKE1998 #48667 üzenetére
Tipikus blikk cikk, főcím szerint megölte, amugy meg nem is halt meg az áldozat.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
MurdR
veterán
válasz IMIIKE1998 #48667 üzenetére
Ez így van. Nem kell ahhoz CS, hogy valaki elmebeteg legyen.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz IMIIKE1998 #48664 üzenetére
Krisztókának nem adta be a 720 noscope pitből, ezért útra kelt Szopró Bencéhez, hogy 1 hit késelje
-
Én komolyan nem értem ezt a rang rendszert. Kalából derankolt 5 winnel 1 loose-al aztan következő meccsben botok voltak a társaim nekem 28/13 5mvp-s stattal buktuk a meccset aztán megint derankol s3 ba.De a mélypontot a következő meccsel értem el 28/14 4mvp loose és derankol n2 be ellenfél játékosai meg duplakalák voltak.... Are you sry?!
-
-
marcusa
addikt
Engem meg egyszerűen nem akar visszadobni supreme-ből... Akár milyen bot módjára játszom. Tegnap előtt consi hívta egy Kandisznós haverját játszani, 2 meccset játszottunk összesen, elsőt buktuk, a Kandisznós srác Global-ból supreme lett, én maradtam supreme. Kövi meccset is buktuk, Kandisznós srác LEM lett, én maradtam supreme...
Pedig már úgy lennék sas:-)
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy miért van az, hogy visszalökött Nova 4-ből Nova 1-be, pedig nem játszom szarul... Eddig is így játszottam és simán ment a Nova 4. Most meg Nova 1-ben alázok folyamatosan, de nem akar feljebb tenni.... :/
-
dugo_
veterán
válasz IMIIKE1998 #48681 üzenetére
Mert módosították a rangokhoz tartozó háttérben számolt pontszámokat, hogy kialakuljon (majd egyszer a távoli jövőben) a rangok haranggörbe alakú normál eloszlása.
Addig meg dobálgat mindenkit mindenfelé. (Leginkább lefelé).
-
Vanir
veterán
Drága Imike, lassan ideje lenne tényleg megtanulnod azt a topikon belüli keresőt, vagy legalább venni a fáradtságot és visszaolvasni, mert ez már tényleg nevetséges.
-
Vanir
veterán
Karácsonyi sale alatt megvettem az 1.6-ot a régi idők emlékére. Nevetségesen sokkal jobb a hitreg, mint GO-ban.
-
Ha valakinek van kedve felülni velem együtt a szopórollerre akkor vegyen fel friendsbe:
The|Crow[ Szerkesztve ]
-
perecKING
senior tag
válasz langward #48686 üzenetére
En legalabb be merek lepni a jatekba!
Ma is mertem random menni! Csapatomban volt par 12 eves. Az ellenfelben 2 magyar. Irogattam is nekik, ok is nekem. Erre a 12eves retardaltak azonnal tk-ztak "mert en feldobom hova magyunk". Gondolom nem kell mondanom ki volt a top a csapatban de hiaba! A solo MM lealdozott! Ez utan allandoan beszoritottak valahova a kis homar haverjaval... igy kenytelen voltam tk-val zarni az MM-et
-
tyielow
aktív tag
MIÉRT NINCS RANKUP?
Az utübbi 20 meccsemből 14 win, 3 tie 3 Lose.nincs rankup. mi a franc van?
LE-ről dobott le rank nélkülire a gém inaktivitás miatt, erre visszatett AK-ba. itt kell szenvedjek. -4 rank kösz valve
YouTube: toty1ka
-
dugo_
veterán
válasz tyielow #48695 üzenetére
A rangok kiosztása biztos, hogy nem csak win/lose alapján megy. Én továbbra is azt mondom, hogy számít a hs arány és a pontosság is, sok más monitorozott adat mellett, ez alapján te már nem lövöd meg azt a szintet, ami kell a feljebb kerüléshez.
Pár hét/hónap és beáll az egyensúly, fixen a saját tudásodnak megfelelő meccsekre kerülsz (függetlenül az elért rangodtól, ami valószínűleg LE alatt fog maradni), most még mindenkinek szar, mert nagyon kapkodósan változnak a dolgok. -
_-ORANGE-_
senior tag
Welcome the to smurf!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest