Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz he7edik. #48506 üzenetére
Játszottam este 2 party-t. Nem indítottam el vagy egy éve, nem is vagyok nagy FPS játékos, 1,99€-ért vettem a Steam-en 2 éve a Winter Sale-en, annyiért nem hagytam ki. Élvezhető ez a játék? 5 éves plecsnis játékosok lőttek le, az utolsó játszmából ki is dobott a csapat, mert nem játszottam valami profin, első-másodikként lőttek le, és a bankban épp bombát hatástalanítottam volna, amikor megint lelőttek, erre a csapat kirakott. Nincs olyan, hogy szintek szerint rakja össze a játékosokat? 1. szintűként nem sok értelme van játszanom 20+ szintűek ellen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bager13
aktív tag
válasz wjbhbdux #48511 üzenetére
Menjen csak, nagy eséllyel olyan szintű játékost kap ,mint ő. Persze első nyert tíz meccsig lesznek érdekes dolgok, a smurf-öket nem is említve.
De erre lett kitalálva ez a szerencsétlen rangrendszer, nem arra ,hogy erre verje az élettelen Pistike...Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
oliwwer
aktív tag
You have created 1788 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you.
Lol, kicsit elkésett.
-
bager13
aktív tag
válasz 2thletme2day #48519 üzenetére
Mostanság én sem, a rendszer nem nagyon akar beállni.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Dilikutya
félisten
válasz bager13 #48520 üzenetére
Konkrétan sehogy. Délután is összerakott ilyen jó képességűekkel, profilkép alapján 14 éves, látszik, hogy 0-24 nyomják. Ez így szart sem ér. Mert még ha valami profi cucc lenne, de nem, sima arcade lövöldözés, én nem sok taktikát fedeztem fel benne, rohangálás fel-alá, aztán durr abba, akinek más a ruhája, mint neked. Haverokkal LAN-on játszottam utoljára multiban jót.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
L1ZRRR
senior tag
Nincs vhol 5. hely embernek vhol gamelni mm-et?
Elegem van már a 11 éves orosz csicska emberekből, nem lehet velük gamelni.
TS ON[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
Redbull941
tag
válasz 2thletme2day #48519 üzenetére
Wuhuu, suprame ragból jövök vissza fele, szerintem nova 3-ig meg sem állok...
Az hogy 24in1 meg 66in4-t lövök akval, már az agyvérzés kerülget, de hogy a ruskik elő jöttek már megint,a faszom tele van Szuper, hogy most elértem már a serifet, majd csak vissza esek már a kurva annyába Szeretem a cs-t, mert fél évente elbasszákAmúgy a másik érdekes cucc, hogy azelőtt a 2x2.4-es gépemmel, mikor jó ha volt 50-60fps-em, feltudtam menni szuprémba, most hogy van 260-70 most esek vissza ha van 5-s pinged nem adja, de ha van 300-s akkor te vagy a császár
#48524 nem tudom, én csak negatívat tapasztaltam, sőt elég sok fórumon is csak negatív hszk vannak :S
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Redbull941 #48523 üzenetére
fura, én sasban voltam update előtt, azóta pedig sokkal többet nyerek, mióta ez lett
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
őstag
válasz 2thletme2day #48481 üzenetére
+1. Cimbi behívott , ő nova 3 , és mikor a végére halombalőttem mindenkit erősebb megterhelés nélkül, a végén jött a rangkijelzés, 9db nova 3 nova 4 , én meg a babér kala egyedül. Ilyen az update előtt elképzelhetetlen lett volna.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #48525 üzenetére
2 évvel ezelőtt is volt, hogy egyedüli DMG-ként voltam nova-kalák ellen, mert épp derankolni akart a rendszer- Hát nem jött neki össze.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pr1mzejEE
addikt
Egyebkent egyik haveromat is duplakalabol ledobta nova 2-be.. Most ez mi? Elhiszem, hogy a pontszamok valtoztak, de ez abszurd. 3 csillaggal lovok supreme meg duplasasokra 30-at es nem dob fel. Pedig mar jo lenne haladni..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
A betűtípust a játékban hogy lehet átállítani?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Arkennys
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Olvasva a hozzaszolasokat latom, hogy jol dontottem, hogy visszamentem megint Diablozni
A Zero-s temat meg sajnalattal hallomIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Dilikutya
félisten
Most egész tűrhető körökre rakott be, nem tudom, a 20 körösnek mi a neve, ott még volt kört, amiben pl. legtöbb ölés az enyém volt. Viszont hallom, ahogy a mikrofonba vonyít a sok csecsemő, szörnyű. Szerencse, hogy csak 2€ volt, van benne 5 órám, nem ért nagy kár, de én ezt továbbra sem fogom életvitelszerűen játszani. Ráadásul borzasztó üres, tartalmatlan. A death match mindig is az volt, de a bombahatástalanítás is unalmas sokadjára. Legalább dobna valami ládát, skint, lópáncélt, hogy eladhassam, és visszajöjjön az ára.
-
wjbhbdux
veterán
válasz Dilikutya #48536 üzenetére
Hetente az első szintlépsénél dob és még azon felül is párszor meccs végén, de ezek nem túl értékesek általában. Ha épp kijön egy új láda és kapsz az elsők között azzal jobban lehet járni.
A játék szépsége magasabb szinteken jön elő, főleg 5 fős csapatban, de ahhoz több száz óra gyakorlás kell, és kedvelni az alapvető játékmenetet. a public játék olyan mint mindenhol máshol, jobb ha kikapcsolod a voice chatetrégebben amikor IRC-n tanyázott a magyar közösség a korábbi CS játékokban, a *.sulinet.hu mindig banolva volt
[ Szerkesztve ]
/s
-
vzsryl
nagyúr
válasz Arkennys #48533 üzenetére
Nekem inkább az a problémám, hogy jó ideje nem tudok egyetlen normális meccset sem letolni soloban. Én többet játszottam eddig soloban, mint premade-ben, és az utóbbi helyzetben mindig brutál ellenfelet kaptunk. Most kb. a fordítottja igaz, de a társaim rendszerint borzasztóan nem illenek bele a skillgroupba (LEM, SMFC). Most sokkal könnyebb premade-ben, mert nagyrészt kb. silver-nova-k vannak LEM-SMFC-GE köntösbe bújva. Pedig régen nagyon szerettem a solot, mert izgalmas volt, hogy vajon milyen embereket rak be mellém vagy ellenem. Most 99%-ban mellém gyökereket, ellenem gtr-kennys szerelemgyerekeket.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
demerion
tag
Szerintetek érdemes befizetni faceit unlimitedre? Freen játszottam párat de rettentő nagy a szórás skill szempontjából és most a matchmaking is megbolondult a rankváltoztatás miatt.
-
csurenzoo
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Megint tele az MM érdekes emberekkel.
Égő szöveg a flém vázon
-
bager13
aktív tag
válasz he7edik. #48548 üzenetére
Minden meccsen volt ma legalább egy 10-20-30(1 játék a fiókon) órás egyén, aki rommá lőtt minket. A szomorú az egészben, hogy egyikük sem csaló volt. Biztos nagy dicsőség a nálad 4-5-6 ranggal lejjebbit bealázni. Innen is szeretnék nekik gratulálni...
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest