Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nah 1 lose, -1 rang,most sima kala. Ezzel az ütemmel gyorsan silver 3-ban találom magam ( bár az sose voltam )
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
htc07
addikt
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
"kis" accon én is visszabuktam nova4be duplakaláról, egy rank egy bukott meccs.
-
AllTheBest
őstag
válasz DrTechnoid #48751 üzenetére
Nyugi, 3lose, 3 rang bukás(kala 2-ből, nova 3-ig) imádom ezt az új rangrendszert
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
DeathBat666
aktív tag
válasz AllTheBest #48754 üzenetére
nálam sas2 ből kala2
-
Mezcal
addikt
Jó a régi-új rangrendszer, legalább az összes régi ezüst-nova elhúz sasból (én is) mert már nem sok értéke volt.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Nxn908xxx
őstag
válasz DeathBat666 #48755 üzenetére
Azért ha sas2-ként kala2-ből nem tudod magad kicarryzni akkor ott bajok vannak.
-
GabN73
addikt
válasz Nxn908xxx #48757 üzenetére
carry...bármennyire is szeretnék néha, nem megy, egyszerűen 5 ember kell ehhez a játékhoz
Ma játszottam 2 meccset, mindekettő tie. Elsőn bevallom nem voltam annyira csúcsszuper, de a kötelezőket hoztam.
2. meccsen 40be lőttem magam, 2 srác t-ben konkrétan fragelni se tudott, 7-28-ban zárta a meccset az egyik.Hiába vagy jó, ha 4 bot van veled
-
langward
tag
Nálam baj van, folyamatosan sas 2-be vagyok. itt fogok megöregedni
-
pr1mzejEE
addikt
Miért? Miért? MIÉRT? Miért rak be engem ilyenekhez? Ezek 4-en mentek ct-ben moziba, úristen.
Most a solo része hanyagolva lesz.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DeathBat666
aktív tag
válasz Nxn908xxx #48757 üzenetére
biztos benne van az is, hogy 3 hete nem játszottam, és nem volt türelmem dm ezni, de hogy én ezeken a meccseken mindig noobokat kaptam magam mellé az hihetetlen, annyira hülyék a játékhoz, én azt lesz@rom, hogy nem tud lőni, de az kiborít, hogy 0 ésszel játsza végig a játékot.
-
őstag
válasz DeathBat666 #48755 üzenetére
Akkor jelen állás szerint ki marad globalban? Gyanítom hogy oda már csak az akit inhuman reakcióval áldott meg az ég ...
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
eLit-MiLan
őstag
Ez találó a mostani helyzetet elnézve
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz eLit-MiLan #48768 üzenetére
"You won 15 games in a row? Umh ..., well..., we wait. Until you lose"
Itt meghaltamDeranked? - Deranked
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-allu
+pythmegprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
venom123
tag
Sziasztok!
Bérlek egy szervert synhosttól, de ezt írja ki, amikor csatlakozni szeretnék hozzá: [link].
Valakinek ötlet a megoldásra?
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
szebe
addikt
válasz vzsryl #48770 üzenetére
[link]
Van kócs is.
Remélem pyth hozza az elvárásokat, szimpatikusak a nindzsákIlletve amire még rettentő kíváncsi leszek, az a régi-új mTw.
Na meg jön a szokásos HLTV Top20 (olof kenny guardian).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Dilikutya
félisten
válasz AllTheBest #48652 üzenetére
6 óra alatt is rájöttem, hogy szart sem ér az egész, ha csak szórakozásból játszadoznék. Tegnap 23-27. szintű ellenfelek voltak, sok értelme nem volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
L1ZRRR
senior tag
Srácok aki akar 5v5-zni az vegyen fel : lizRRR / L1ZRRR / lizrrr
Skill: med+You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
dugo_
veterán
válasz Dilikutya #48774 üzenetére
Az a Private Rank, ami csak annyit mutat meg, hogy mennyi baszol el az életedből erre a hülyeségre, tudásról még szó nincs ezzel a mércével.
Lődd meg a 3-as rangot, aztán menj Matchmaking-re. 10 nyert meccs után rangod lesz (illetve a háttérben már a 2-3-4. meccsre kb jó helyre fog beosztani), ami a nagyjából jól belövi az ügyességedet és onnantól csak az azonos tudásúakkal fogsz játszani.
Az, hogy 6 óra után lelőnek DM-ben vagy Casual-ben, az semmit nem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ez volt már? Én kiégtem
-
szebe
addikt
gálaforgatás?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz lemusz #48784 üzenetére
Elnézve, hogy ney-t hozták a csgo.one-tól, 1 hónapot mondok. Foda, gabi, bc szerintem kevésbé "labilis" ebből a szempontból.
De ahogy írod, a dokiból simán kijöhet az állat."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
zkas90
senior tag
Flash és deadfox kicsapatták neyt a csapatból miután kijutottak putinékhoz.
Zerot pedig hívta a HellRaisers. Annak nehéz nemet mondani (főleg hogy spanjai játszanak ott).Ötödiknek pedig nem sok ember közül lehetett meríteni. Illetve nem is volt gondolkodás, mert amint kiderült a Zero ügy, instant visszakerült ney a csapatba.
Egyébként remélem a szerződésüket legalább kitöltik (és kiderül mire képesek a magyar fiúk). Megkapták a lehetőséget arra, hogy tényleg komolyan ráfeküdjenek a témára. Ennél jobb sanszuk nem lesz már.
Ez nem fostos trickedes meg ilyenolyan szerződés, hanem teljesen normális téma. Nem szabad olyannal elbaszni, hogy rml kifakad magából. Remélhetőleg ezt a srácok le is fogják kezelni. Illetve ney is megtanul kommunikálni/infozni.Én szorítok a srácoknak (főleg gabócának). Remélem odaraknak valami keményet.
-
szebe
addikt
válasz zkas90 #48786 üzenetére
Ezt a "Megkapták a lehetőséget arra, hogy tényleg komolyan ráfeküdjenek a témára" dolgot mintha már a k1ck.hu-s/Orbit-os időben is elsütötték volna páran. Láttuk azokból is mi lett végül, ezért vagyok pesszimista.
Azért nyilván szurkolok nekik.
-
zkas90
senior tag
Azt ne felejtsd el, hogy azok mások voltak. A kickhu-ból senki nincs itt. Az orbitosból pedig csak ney van.
Valamiért mindig flash (bár hallottam már olyan infokat is, hogy igazából deadfox a kis sunyi) körül vannak ezek a forgatások/org váltások.Egyedül neyt látom gyenge láncszemnek a GA-ban. Az rml-foda-gabesson páros fixen kitart egymás mellett. Barcode akkor hagyta ott őket, amikor igazából nem is létezett volgár és kereste a lehetőséget. Ney volt az aki otthagyta őket azért, mert hátha flashékkel jobb lesz.
Egyébként az is megérthető volt. Se foda se rml nem értek rá fixen mindig. Beugróztak random emberekkel. Ehhez meg nem volt kedve.
-
sanyek2
senior tag
Helló Mindenki!
Mikrofonproblémám van, és nem tudom, hogyan javíthatnám.
Vettem egy fülest, aminek lecsatolható mikrofonja van.
A mikrofont érzékeli a skype, de a CSGO nem.
Vagyis ez nem teljesen igaz, mert a Steam-ben a mikrofonbeállításnál teszteléskor működik. Halkan ugyan, de funkcionál.
Ha beszélek, meg kellene jelennie a bal alsó sarokban, a piktogrammnak, és a Nicknevemnek, nem?
A játékban is próbáltam állítgatni, de nem jutottam semmire.
Tud valaki segíteni ebben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Ukrajnai háború
- Android szakmai topik
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Ötszörös nagyítású teleobjektívre váltott a Xiaomi 15 Pro