-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwwer
aktív tag
válasz
wannnabeees #46239 üzenetére
Azért töltötte fel az internetre, hogy megmutassa milyen ügyes és szépeket lőtt, nem azért, hogy "Nézzétek milyen jól tudok videót szerkeszteni".
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
newwave0507 #46236 üzenetére
Miért ne mondjam el neki az igazat? Nem is tudtam, hogy itt csak szépeket lehet írni az embereknek.
A feltételezésed pedig nem állja meg a helyét, de hát nem tudsz mit írni csak ilyen hülyeséget te is.
Köszönöm a tartalmas hozzászólásodat.Egyébként azért töltötte fel az internetre, hogy másoknak megmutassa. Így pedig fogadja el a véleményeket. Nem állítottam semmilyen valótlanságot a videóival kapcsolatban.
-
newwave0507
aktív tag
válasz
wannnabeees #46227 üzenetére
Milyen rendes vagy a kollégával.., már nekem gáz hogy oda-vissza offolgatod.., meglőtte aztán ennyi. Nézd meg , ha nem tetszik tartsd meg magadnak, ne 5 kommented arról szóljon hogy mennyire sz*r. Neked valószínűleg nincs mit feltöltened
-
Feherfy
tag
Üdv.
Biztosan egy kicsit lerágott téma már, de szeretnék rákérdezni.
Tudtok-e valamilyen útmutatót, beállításokat, configot amivel több FPS-t lehet kihozni a játékból?
Már jó pár éves (3+) a laptop amin játszani szeretnék, de nvidia 410m van benne, ami eddig ha nem is high beállításokon, de bírta a strapát.
Minden grafikai beállítás alacsonyra van állítva, a felbontást is lehúztam, már-már undorító a játék kinézete, ami nem is zavarna, de így is 40-60 FPS között ugrál, füstben 15-ig leesik.
Tényleg ennyire gépigényes a játék, vagy az én figyelmemet kerülte el valamilyen fontos dolog? -
szebe
addikt
válasz
wannnabeees #46227 üzenetére
+1
Nem tudom mivel dolgozik a srác, de vegas-ban két kattintás kivágni a videók elejéről a felesleges részeket (ahogy írtad is).
Ha kicsit laposabbak a fragek, azon zenére vágással lehetne javítani, de nincs zene...A demoui/konzol meg már 10 éve is ciki volt, ha bentmaradt.
(#46225) bbdzyx
Valakinek rendesen belegyalogolhatott a lelki világába a doki, hogy 3 éves képeket küldözgetnek be az *ndexre.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
vzsryl #46221 üzenetére
Nem fragmovie azt látom. Viszont igénytelen. Ez pedig zavart engem. A "cl_draw_only_deathnotices 1" parancsot be bírta írni, de a "net_graph 0" már nem ment?
Vagy az az 5 másodperc amíg odakattint a videósávon a feketeség végére és "nyissz" olyan nagy kérés?Igazából telibe kellene kakilni, hogy ennyire igénytelen a csávó, hogy azt a plusz 30 másodpercet nem volt képes belerakni a videó megszerkesztésébe, de borzasztó ezt látni. Töltik fel az emberek a műveiket a netre, de semmi igényesség nincs bennük.
Az sem állja meg a helyét, hogy nem kell megnéznem. Hisz nem írta oda, hogy "igénytelenül megszerkesztett vágás nélküli akció videó".
ProdiG - Egyébként a bónusz videós frag szép volt, az ace pedig unalmas és semmilyen. Ha már a kritikát nem tudod elviselni és engem akarsz megbízni a videó megszerkesztésével. Ezzel indokoltam meg, hogy még ha fizetnél se szerkeszteném meg, mert unalmas anyagból nem izgalmas jó videót csinálni.
-
bbdzyx
senior tag
-
newwave0507
aktív tag
Esetleg valaki LE szint környékéről nem jön MMre ?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
wannnabeees #46217 üzenetére
Simán csak felvette az akciót. Nem fragmoviet csinált. Teljesen rendben van ez így, engem nem zavart. Ha téged zavart, és tenni akarsz valamit az ügy érdekében, tehát számodra megfelelő minőségben néznéd a srác videóit, akkor próbálj meg kultúráltabb kritikát írni neki, és ne ilyen stílusban fikázd le. Bár tök felesleges változtatnia bármit is, mivel ennek köze sincs a fragmoviekhoz. Akció bemutatóhoz ilyen való.
Az ilyesmik szépítése pedig panír feladata.maathe: Na a te hsz-od a legkorrektebb, de ezért a pár mp-ért tényleg felesleges erőlködni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest