- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Mi ez az új fegyverfestegetős dolog?
-
regener
veterán
Kell valakinek 2db sima láda, 1 esport láda és 1 Irradiated alert-es Well Worn rövidshoti skin?
Cserélném őket egy valamire egyben, mivel külön nemsokat érnek... -
Mate
nagyúr
Rengeteget kell átnézni szerintem.
Engem is reportoltak már 3-an. Mind a három idióta klántag. Nyomtunk egyet és full szarul ment, de nagyon nyomik voltak, így kiirtottuk őket minden körben. Erre jöttek, hogy csalunk. Visszanéztem a felvételt, hogy valóban úgy jön-e le külsősként, hogy csalunk. Hát nem. Eszméletlen nyomin nyomtuk
-
D4v3
őstag
Tegnap én is fogtam egy csalót, 7-0-ra mentünk mirage-on, aztán egyszer csak megtanult játszani az egyik és kikaptunk 16-8-ra kb. Iszonyat gyanúsan játszott, tökéletesen helyezkedett, mindig jó irányba nézett. Aztán meccs után megnéztem a demo-t, és a 7. kör után a srác jó fél percig a kezdőn állt valami okból kifolyólag
Utána meg cseppet feltünő volt, ahogy a falon át kísért minket awp-vel. Ketten reportoluk is haverommal, leírtam azt is, hogy mit nézzen az overwatch. Csak azt nem tudom, hogy mennyire végzik jól a munkájukat, érzésem szerint eddig semennyire sem.
-
Lacccca87
addikt
Azért bírom hogy itt az emberek keverik a szezont a fazonnal.
Compedium meccsek, versengő könnyed és egyéb nyalánkságok. -
Spet
addikt
Ez a legjobb amikor compedium meccset döntetlenre fel lehetett volna hozzni, de neeeem hülyék berusholnak awp(!)-vel a bombát hatástalanítani (set nélkül) az AK ellen (11-4-ről 16-14-re "hozták" össze a srácok). Persze írtam is nekik, hogy nyugodtan nem kell rusholni, de minek hallgatni a másikra.
-
Mate
nagyúr
De felhúzott most a csapatom.
Futnak mint a hülyék. Írom nekik, hogy védekezzünk, mert smg-vel esélyünk sincs autosniper ellen. Erre lehülyéznek és minden körben első 8 másodpercben a csapat 75% kifeküdt és senkit nem öltek meg.
-
zzeN
aktív tag
Mai patch:
[GAMEPLAY]
- Added eye shielding animation to players blinded by flashbangs.
- Fixed respawning in Deathmatch sometimes choosing a spawn point visible to players when more ideal positions were available.
- Fixed a bug in Deathmatch that could create weapons on the ground if a player spammed his "buy" key immediately upon respawn.[SPECTATING]
- Added changeable, preset camera positions for all shipped maps that are activated by selecting a player with SHIFT + 0-9 while spectating. (see https://developer.valvesoftware.com/wiki/CSGO:_Spectator_Tools for more info)
- Target players now glow white when viewing from a spectator camera in ROAMING mode.
- When spectating in ROAMING mode, we now draw a subtle Aiming Vector Line that shows each player’s aiming direction.
- Dropped C4 now glows for spectators (yellow = dropped, flashing red = planted, green = defused).
- Added more UI during freeze time to display player money, spent money that round, and kills/assists/deaths.
- Improved armor icons in spectator panels.
- Fixed recoil not being applied in GOTV and replays.
- Fixed UI weapon image sometimes being blank in GOTV.
- StatTrak now displays correct number of kills in GOTV and replays.
- Reenabled the spec_goto command and fixed it not working properly if called from a key bind.
- Moved the autodirector toggle key from “+speed” to “radio3” (from SHIFT key to the C key by default).
- Streams tab now includes 6 live streams.[MISC]
- Scope lines now blur out completely to better match the weapon's current inaccuracy.
- Improved Fiveseven viewmodel animation
- Improved Tec-9 viewmodel animation -
Arkennys
addikt
röhögni fogsz, de mikor láttam, hogy fal mögé menekül egy zárt sarokba, és AK val egyes lövésekkel elkezdtem pásztázni, sikerül falon át agyon kapni, és tényleg beírta
szerencsére akkor nem volt épp olyan fegyója, ami elég pontos volt távolra is, hiába látott, hol vagyok. Akkor még csapattársai se védték úgy, mint a szent grált.
-
Arkennys
addikt
ne is beszéljünk erről...tegnap alvás előtt meccseztem még egyet, undorító volt. Gyerek most kezdhetett WH-t használni, mert nagyon feltűnően csinálta, fedezéken át hátulról tarkónlőtt AWPvel, stb, de sorozatban. Aztán még csapata ott arcozott, hogy kinyírtak minket, hiába vadásztuk hárman is folyamatosan ezt a kis mocskot. Kicsit elvette a kedvem megint
-
Mate
nagyúr
válasz
adamkaa777 #3173 üzenetére
Ezt nem egészen értem.
2 lehetőség van. Versengő vagy könnyed. De mi az hogy könnyedben versengő?
-
adamkaa777
senior tag
Régebben valaki írta hogy
"Ezüst: 10 óra játékidő Bravo mapokon és 5 győzelem versengő módban (Bravo mapokon)
Arany: 30 óra játékidő Bravo mapokon és 15 győzelem versengő módban (Bravo mapokon)"
Versengő win-t a könnyedben is elfogadja ? -
Az asztali gépem a TV alatt van a nappaliban. Ide több nem fér, meg ugye annak kellene külön monitor, stb.
A dohányzóasztalon a laptop kellemesen elfér, 2 hetente pár óra CS:GO-zunk, arra megfelel így.
Nem nagyon szoktam itthon dolgozni, így nincs szükséges a szeparált munkagépre szerencsére, ha meg kellene, hazahozom a céges notit, bár erre 3 éve nem volt példa -
A hud scale az mit állít ?
Abban tud valaki segíteni, ezt a nyomi: instruction messaget , hogy lehet kilőni ? Ugyan is , ha elindítom a cfg-met állandón YES-re állítódik és manuálisan kell az optionba kikapcsolnom, a cfg-émbe pedig nem találom , mi kapcsolja állandóan be :/
-
válasz
Arkennys #3162 üzenetére
Van asztali gépem is, a laptop páromé. Nem cipeljük, de két asztali sok helyet foglalna, annyit meg nem játszunk, hogy bepasszírozzam valahova. Mondjuk jelenleg is mindkét gép a nappalban van, elég gépet látok a munkahelyemen, hogy itthon is görnyedjek előtte
És igen, 160ból kijött volna egy elég durva asztali gép.
Amúgy magamnak nem vennék laptopot, van céges is, azt se hozom haza sosem. -
Arkennys
addikt
Hát persze, értem én ezt, de aki tudja, hogy egyhelyben marad minek vesz másfélszer drágábban kb laptopot, mint amennyiből olyan gépet összerakna
Nekem mindig asztali volt a fő, amellé van egy egymagos öreg jószág laptop, amit hazautazáskor használok, netezésre kb és ennyi. Ez utóbbi is csak így lett, majdnem ingyen, azért van egyáltalán. Laptopokkal javítástól kezdve még egy rakás egyéb probléma is van
jaj, tablet....no comment részemről
-
Mate
nagyúr
Egy értelmesebb lapos árából kijön egy pc+tablet kombó. Akkor már érdemesebb az utóbbit választani.
Szórakozni, minimális munkára, játékra jó a laptop, de másra nem. -
Xero
nagyúr
válasz
Arkennys #3162 üzenetére
Egy laptop közelebb áll egy DVD lejátszóhoz, mint egy számítógéphez a hétköznapi felhasználó szemében.
Kevesebb helyet foglal, kevesebb kábel van körülötte, és ha véletlenül el akar menni valahova, akkor csak felkapja.Szerintem ezek a mozgató elemek. Nekem pl egyik sem lenne önmagában jó megoldás. Kell a workstation és kell a mobilgép is.
-
Arkennys
addikt
válasz
addamka #3161 üzenetére
Hm, én azt figyelem mostanság, hogy mindenki a laptopra repül rá, mikor asztalit jóval gazdaságosabban meg lehet oldani. Ismerősömmel is pont vmelyik nap beszéltem meg, hogy mivel egyhelyben fogja használni, mi a vérnek lapost akar? Sikerült meggyőzni
Gondolom nektek oka van, hogy ezt vesztek (utazás, etc), csak ez érdekes jelenség, hogy az is ebben gondolkozik, akinek totál szükségtelen. Tudom, nem annyira kötődik ide, nem is túl informatív, de azért elmondtam, bocsi
-
válasz
Valek81 #3153 üzenetére
Van alatta, de egy konstrukciós hulladék. Alul nincs hűtőnyílása, így a notebook hűtő csak a műanyaglemezt fújja.
Ráadásként 4x volt garanciába, mert ezen felül volt hibás a hűtése, 4. alkalomra ki is cserélték... így kb. 25-26 fokos szobáig bírja, utána túlmelegszik a CPU.Nézhetsz amúgy i7-est, de normális VGA-val nem fogsz kapni 150 körül, az inetgrált intellel meg felejtős a játék. Én ha ezt cserélem, akkor tuti felviszem a limitet 250re, mert ez a 150-160-as kategória elég kompromisszumos. Ja és Toshibát soha többet
-
Andris837
senior tag
Tudnátok nekem olyan szervereket mutatni, ahol "only headshot" van? Létezik egyáltalán ilyen CS:GO-ban?
-
Joe Swanson
senior tag
Valakinek kellene AWP boom? (Nem ingyen...)
-
vzsryl
nagyúr
válasz
adamkaa777 #3131 üzenetére
Én rögtön dupla ak-val kezdtem anno a 10. win után.
De könyű dolgom volt, mivel jókkal játszottam, jól lőttem, és van néhány éves múltam.
-
válasz
Valek81 #3142 üzenetére
Nekünk egy Toshiba Satellite L850-es van i5 2450m-mel meg 7670m-es Radeonnal. HD-ban minden high, kivéve árnyék médium, 16x-os AF, no AA, 80-100 FPS. De ilyen gépet ne vegyél, mert amúgy egy raklap f0s a hűtése
A 630-as Geforce szerintem erősebb, bár ennek a 7670m-nek a legnagyobb rákfenéje a DDR3-as memória, volt GGDR5-ös, csak nem 160ezerért (1.5 éve vettük), az 20%-kal gyorsabb kb.
-
Valek81
csendes tag
Sziasztok!
Egyéb okból el kell adjam az asztali gépemet, és laptop lesz helyette. Érdekelne a véleményetek, hogy milyen laptop jöhet szóba 150.000 Ft-ig, hogy a CSGO fpslag nélkül fusson. Sok tesztet néztem és úgy gondolom, hogy egy i3-3110M processzorral, valamint egy Nvidia GT 630M-el felszerelt laptop már jó lenne. A mostani képi beállításaim annak ellenére, hogy a jelenlegi vasam bírná, a NIP játékosa Forrest által használt beállításokra van állítva ami a Youtube-on is megtalálható, tehát egyszerűen simán low grafika, szóval a laptopon is ezt használnám.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Arkennys
addikt
ezt nem tudtam, de mostmár feljegyzem
Na ment egy döntetlen, és megvolt a lejátszott 10 nyert/döntetlenes meccsem a besoroláshoz, mostmár értem, miről szoktatok beszélni szintekkel
Bár, lehet ezentúl nehezebb dolgom lesz, ha ez alapján sorsol össze. Avagy könnyebb, meglátjuk
-
-
Arkennys
addikt
A héten dobott eddig 3 hulladék skint, 1 olcsóládát, két bravósat eddig. Mi is a limit?
-
adamkaa777
senior tag
Ennyire béna lennék hogy valakinek 50 winből megvan a master first class nekem meg csak silver elite master
-
Lacccca87
addikt
Pedig a visszarángások azok vagy szerver oldali gebasz maitt vannak vagy kliens oldali de semmikép semm a játék hibája. Mind2 HW-hez köthető. Szervernél ha agyon van terhelve vagy szintén rossz a kapcsolata, kliens oldalon is a gyenge HW okozhat choke-ot vagy a rossz net packet loss-t. És mivel ah jól emlékszem az Ob motor óta nincs rendes interpoláció (vagy legalábbis akkora mértékben) így ha te A pozicióból elmozdulsz C-be de nem érkezett meg az info a szerverhez akkor a válaz csomagba vissza fog rakni téged a kiinduló pontra. Régebben az interpolációval mozgási iránytól függően megbecsülte a netkód hogy hova kellene érkezned (nem kezdőre hanem mondju kegy köztes B be rak vissza) így kevésbé volt észrevehető ha eltünt néhány csomag, de így persze nagyobb tér volt a hitbox anomáliáknak.
Azt kijelenteni hogy a nettel nem lehet probléma 100% -nem lehet. Ajánlanám neked a winmtr használatát.
Indítsd el egy címre (vagy éppen a szerver IP-jére is) amint beléptél egy szerverre és játék végeztével, vagy akár menet közbe tabolj le és nézz rá a programra ott látni fogod hogy volt e menet közbe valahol elveszett csomag vagy esetlegesen megugrott ping érték. Ami még jobb hogy nem csak a szerver értékét fogod látni hanm az ugrásokat is amin keresztül eljut a szerverhez.Anno én így jöttem rá hogy egy időben a német szerverekhez Ausztria>Svájc>Francia>Német útvonalon került a netem valamiért és így lett szép 90-100ms -em a megszokott 30-50 helyett.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
regener #3124 üzenetére
Augusztus 11-én Guardian az egyik legjobb CS player. Anno source-ban, most GO-ban is.
-
regener
veterán
Csupa 4csillagosak vagyunk nosztalgia szinten és berak ellenünk valami sast 800+ órával, vicc...
-
Lmh
őstag
Hát igen egyértelmű sajnos. Ezek miatt égtem ki teljesen. Érdekes, hogy amikor elkezdtem játszani, akkor folyamatosan stabil seriff voltam, 1-1 rövid turul-ba kacsintással, most meg 1 ak-s vagyok és fosba lőnek még a 3 csillagosok is sokszor. Hagyom is a rákba, mint az 1.6-ot. Az idegesít, h a pénzemet nem kérhetem vissza.
-
PeL
addikt
Itt a WH-s társa, ugyanaz a meccs
-
PeL
addikt
Tegnapi szösszenet 5on5 matchmakingből, CT oldalon a csávó ezt lőtte első körben:
-
Slystyle
őstag
válasz
Arkennys #3111 üzenetére
Rendben, csak furcsának tartom.
Én mikor megvettem a CS-t, akkor dobott egy skin-t, de nem tudtam eladni. Ekkor kerestem rá, hogy miért nem és megtaláltam, hogy el kell telnie 30 napnak. Viszont mellette kaptam kártyákat is, amiből Badge-et akartam craftolni, de hiányzott hozzá 1 vagy 2db. Akartam venni, de venni sem engedett (pedig a bankkártyán ugyanúgy volt keret - wallet még üres volt), ezért is tartom az egészet furcsának.
Na mindegy, mindenki boldog. -
Slystyle
őstag
"...maradékból meg vesz tf2 kulcsot..."
Ez nekem elég egyértelmű, hogy játék kulcsra gondol. Ha pedig magára a TF2-ben használt kulcsra (item) gondolt, azt eleve nem vásárolhatja majd meg, mivel market-hez 30 napnak el kell telnie.
Vagy csak egy beteg poén volt, hogy a "maradékból". -
Tiroy
csendes tag
Köszi a segítséget de megvettem neki így a saját pénzemből és ha lesz majd kp akkor töltünk neki 5 eurót abból ő vesz vmi gagyi játékot a maradékból meg vesz tf2 kulcsot és ha le telik utána az 1 hónap oda adja a kulcsot.
Szerintem ez a leggyorsabb módszer és legalább már tudunk most játszani. -
Mardel
őstag
Regisztral paypalra [link] (kb. 2 perc), te is ha meg nem regisztraltal.
Tarsitod a bankkartyad a paypalhoz, atkuldesz neki kb. 500 Ft-ot paypalon keresztul bankkartyadat hasznalva. Ilyenkor van tranzakcios koltseg 3,4% + 90 Ft [link].
O megveszi paypalos penzbol az 1€-nal kevesebb barmit ajandekkent, majd a maradek penzt visszautalja neked paypalon personalkent, es mivel paypalon volt az osszeg igy neki mar nem kell tranzakcios koltseget fizetni.Szerk.: Ja, hogy senkinek sincs penze, csak walleten neked.
-
Tiroy
csendes tag
De az én steam accomon van pénz és abból meg lehetne venni a játékot...
M1 arra jutottam, hogy meg veszem és oda ajándékozom neki a játékot és majd később töltünk fel neki 5 eurót h vegyen vmi gagyi játékot...Most az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem giftként akkor ugye nem kell tradelni ahhoz, hogy eladjam neki csak elküldjem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged