- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Akkor én vagyok az egyik legszarabb ember, mert én személy szerint nem vettem észre semmi különbséget a régi CRT monitorom és az új között. Mellesleg ez van nekem: LG FLATRON IPS231
Nekem nincs bajom vele...lehet, hogy, ha bekapcsolnám az elmosást valami változna, amit észreveszek, de én nem szeretem a mosást
gyűlölöm!
Még, ha akartam volna sem tudtam volna ma jönni játszani!
((
...de majd talán holnap... 30p értem haza
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Andor22 #2174 üzenetére
Igen.
Egy NIP-es szarzsák beülne egy tescos egérrel egy ratyi monitor elé, és bemelegítés nélkül rongyba alázna p2000-rel, miközben te mondjuk ak-t használnál. A skill-t nem a gamer cuccok adják neki, hanem a rengeteg gyakorlás és főleg a tehetség. Vehetsz bármilyen gamer cuccot, még csak meg közelíteni sem fogod a szintjük tizedét. Nem véletlenül kapnak gamer házat meg több ezer dolláros fizetést a szervezetüktől.
Ezt nem túlzásként írtam, csak tapasztaltam már ezt-azt az évek során... -
Mate
nagyúr
Nekem egy virágmintás Samsung 2333 SW-m van. Nagyon szar ember vagyok?
-
Arkennys
addikt
nekem is szimpla 75Hz-es monitorom van. Erre telt, és ennek is örülök. Nem tudom, mennyiben van értelme rugózni a témán
azon kívül, hogy nem is annyira ide való dolog. Aki megteheti-akarja, hát vegyen felőlem 220 ezerért monitort
Sokan elvagyunk a magunk olcsóbb felszerelésével, és némileg nagyobb életproblémákkalde hát nekem is pl csak egy kis kikapcsolódás lövöldözni valamennyit, ez is a normális felfogás szerintem, míg egy játékot játéknak kezelünk. Persze ahány ember, annyi álláspont.
nagy kedvencem a ki ért hozzá jobban-tud jobban okoskodni versengés, ami, ha jól sejtem a monitoros topicban épp tombol.direkt nem válasznak írtam valakinek, csak úgy általánosan
-
lemusz
addikt
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Egyetértek. Akármelyik profibb ismerősömet kérdeztem, mind azt mondta, hogy a professzionális játékhoz vannak elengedhetetlen dolgok és ezek közé tartozik a legalább 100Hz-es monitor is. Emlékszem valamelyik 1.6-os ICL döntőn tönkrement egy volgare játékos monitora, mire csak 75Hz-eset tudtak neki szerezni pótba, azzal viszont nem volt hajlandó leülni játszani. Addig állt a meccs, amíg nem tudott kunyerálni magának egy "normális" monitort. Persze lehet hallgatni az itteni okosokra is, de valahogy egyikük neve sem rémlik nekem, mint a magyar counter-strike scene meghatározó szereplője. Félreértés ne essék, én is egy noname szar vagyok, én is 75Hz-es szar monitorral tolom, de legalább elismerem hogy szar vagyok és nem reklámozom a filmezéshez tökéletes, de normális játékra messze nem jó monitorokat.
-
PeL
addikt
Úgy vettem észre hogy az AK-t is nerfelték GO-ban. Eddig az első 1-2 golyó szinte 100%-ban a célkereszt közepében landolt (legalábbis Source-ban), most már az első golyó sem mindig 100% pontos, van hogy pár centivel mellé megy mint ahová célzok, a második meg már tuti felé/mellé csapódik valahová. Sokkal nehezebb egy golyós pötyögtetésekkel is kiszedni az ellent ha messze van, pedig Source-ban még sniperkedni is jó volt vele.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Andor22 #2174 üzenetére
én cod2ben egy 300ft-os egérrel játszottam top clanok ellen 1 hónapon keresztül
nem mondom szokni kell meg minden, meg amúgy sokkal kényelmetlenebb, de ha a "holtponton" átesik az ember akkor menni fog szépen. csak néha mikor egyhelyben állsz, rántasz és bepörög az egér az priceless
egyébként én ezt a go-s hitboxot nem értem. ak-val képtelen vagyok fél m-re lévő játékost ellőni úgy, hogy háttal van nekem, bezzeg mikor mellé lövök 2-3-4 embert is sikerül ellőni..
-
Xero
nagyúr
válasz
Andor22 #2175 üzenetére
Nagyon szívesen kilőlek bármikor MVA vagy IPS panelen 60Hz-en egy 10+ éves egérrel is, pedig egy tehetségtelen alkalmi játékos vagyok.
Ráadásul még a valós színeket is fogom közben látni torzulás nélkül.szerk: Hogy fokozzam még a GPU is integrált a winpc-ben, szóval hírből sem ismeri a 100+ fps-t.
-
Xero
nagyúr
válasz
Andor22 #2172 üzenetére
Jó.
Nekem van Apple Studio displayem (2000-ben 100e+), a maga korának az egyik csúcs CRT-je. Volt Cinema Displayem, több IPS és MVA paneles monitorom, köztük Eizo is. A minőség itt indul és nem ott, hogy TN panel feat. BenQ.Egy tehetséges játékos 16ms-os monitoron is ugyan úgy kilövi a szemedet.
-
Xero
nagyúr
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Marhaság...
Bővebben: Anno 2005-6-ban 100Hz-es CRT-ről (Nokia - Sony Trinitron képcsővel) váltottam MVA paneles ViewSonic-ra. Pont ez a 20-as ViewSonic van manapság rákötve a játszós winpc-re. Köszöni szépen jól van.
szerk: A BenQ meg eladja a leghulladékabb paneles ócskavasakat kőkemény áron mert "gamer monitor", a marhák meg meg is veszik. De a 17"+-os méretekben már ha csak előtte ülsz, akkor is torzul össze-vissza minden rajta. A legmókásabb az, ahogy az XL2720T termékoldalán egy multi monitor desktop előtt gameboykodik a srác. Kár, hogy a tőle balra lévőből már igazán semmit sem lát rendesen.
-
PeL
addikt
válasz
Andor22 #2169 üzenetére
Miért lenne felejtős?
Felejtsük már el az ilyen baromságokat már bocs a kifejezésért. Épp az imént írtuk le ketten is hogy IPS monitorral is ugyanolyan élvezhetőek a játékok mint bármilyen CRT monitoron, semmilyen hátrányt nem szenvedsz. Nekem is 60hz-en megy, 1920x1080-ban és belövöm amit kell ugyanúgy, semmi blur nincs hirtelen fordulásnál vagy képtörés. Ha szar monitort veszel lehet megeshet az ilyen de körül kell nézni, kérdezgetni pl. itt fórumon a monitoros topikban és az ajánlott monitorok közül kiválasztani azt ami a legjobban tetszik. Ha netán épp láma vagyok az nem a monitorom miatt van megnyugtathatlak
-
szabog4
aktív tag
Nekem is 8ms a válaszideje a monitoromnak és IPS...én nem vettem észre semmi különbséget a régi CRT monitoromhoz képest..../csak nagyobb, ötvened annyi a súlya, szebb, energiatakarékosabb; :"D soroljam még? ...van benne alapból hangszóró, amit soha nem használtam csak egyszer kipróbáltam.../
Nemrég cseréltem le a régit. Talán 1 éve; 1,5 talán? Ugyanúgy játszottam az új játékokkal csak hát nem 1920x1080p-ben :"D ...jó, mint már ionokkal ezelőtti kommentembe valahol írtam, hogy a crysis3 most már gatya...DE CSAK KINT!!!! Bent, zárt térbe megy maxon XD ...érdekes, mint annó a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Chernobyl
Nem is emlékszem milyen kártyám volt...valami ATI 256mb-os ...ott is minden LOW kivétel, ha lementem az aknába ott minden full grafikán üzemelt XD Nevetséges volt...de hát ez van.
Mondjuk megnéznék pár játékot 3D-be, mint pl.: a BATMAN Arkham Asylum meg a Cityt...
CS:GO például nem villanyoz fel, hogy 3D-be lássam... meg őszintén szólva, ha 3D, akkor nekem már legalább 37" bünagycácán nézhessem
Talán jobb ott az élmény...talán
!
Kíváncsi vagyok, hogy a Valve új engine-je mikor fog debütálni CS-be...van egy olyan érzésem nem mostanában váltják le a GO-t...meg attól tartok, ha kijön új engine alá, akkor elkérnek majd simán 10-14.000 forintot érte. :/
19:45ig szopok egyetemen, de, ha valami rejtélyes oknál fogva eltudok szabadulni előbb, amit kétlek henteljünk egyet!!!
-
bivalyolo
őstag
tőle én is kaptam olyan tanácsokat, h a hajam égnek állt tőle...
mondjuk abban igaza van, h az a dell a legjobb vétel 50k körül hiába 8ms a válaszidő ipsnél elvileg másképp működik, az input lag fontosabb az pedig alacsony.
de ha te ragaszkodsz a 120hz-hez akkor asus vs247h-pde ez itt már nagyon off
-
lemusz
addikt
válasz
szabog4 #2164 üzenetére
Mindegy mit, csak nyögjünk vmit?
Akkor tessék! Teljesen el vagyok hűlve most a prohardvertől. Monitoros topikban elméletileg hozzáértő és tanácsokat osztó fazon olyat állít, hogy 120Hz csak 3Dben van... FPS játékokkal játszóknak meg 60Hz-es, 8-14 ms-es IPS modelleket ajánlanak...
Oké hogy azoknak olyan szépek a színei, hogy szinte "életre kel a kép a vásznon", de ettől nem fogja jobban meglőni játékokban...
-
szabog4
aktív tag
Meghalt az élet?
Valamit írjatok már! Holnap, ha minden összejön fél9től leszek 1-1 meccsre!
-
szabog4
aktív tag
bevagyok kurva és nem enged be facere....miért...cfxfxfxdxdxd xdxd
lehet részeg vagyok.... -
Mate
nagyúr
Nektek talál szervert a játék? Verseny módban 8 perc után abbahagytam a keresést, simában 5 perc után. Várható várakozási idő 24 perc...
-
ch003067
addikt
Hogy lehet az, hogy DM-ezek, ölök mint a hülye, lelőnek, és a kezembe ad egy " M4 Fadded Zebra"-s fegyót. Holott Terror voltam, és meg sincs a skin
-
-
lemusz
addikt
hihetetlen... 2 napja megállás nélkül mintha valami vaktöltényekkel lődöznék...
configoltam, netet buheráltam, mindent csináltam már de még mindig semmi változás, a szenzim állítgatása miatt meg már a muscle memorym is megkergült... matchmakingbe is állandóan vezetem a listát, de látom milyen szarokkal vagyok úgy kiégek a meccsek végére, hogy leszarom az egészet és lecsúszok uccsó helyekre. Két szintet is vesztettem, most járok a seriffjelvénynél, de már ezzel is van 2 lossom... :S -
Andor22
aktív tag
miért nem enged semmi fegyvert eladni ?
mixelnék !!! -
vzsryl
nagyúr
válasz
Redneck #2124 üzenetére
Ott csúnyán nagy gondok vannak, ha Galil-lal kell rush-t fogni. T-nek az a dolga, hogy támadjon.
Legjobb rush fogó a P90. Eddig azzal tartom az egyéni rekordom, 5 kill 2 mp alatt, D2, B sötétből kifutó. Az M4, negev, MAG 7, AWP elbújhat. Jók azok is, de sokkal lassabban lehet velük megálljt parancsolni, és emiatt a 3. vagy 4. enemy általában egy fejlövéssel jutalmaz.(#2149) mate3553: Kedvem lenne, de nem érek rá.
-
Mate
nagyúr
Ma valakinek kedve egy versenyhez 19-19:30 körül?
-
zzeN
aktív tag
Ma adtam el egy factory new Lightning-os AWP-t 14,2 euróért
5 perc alatt elvitték
-
Mate
nagyúr
Az igen
Nekem összesen 2 fegyverem van, a többit odaadtam tesómnak
Illetve a legelső fegyvert amit kaptam eladtam 5 € körül
Legközelebb ha kártyákért akarsz fegyvert jelezd
Nekem összesen egy Galil AR-om és egy Lefűrészelt csövűm van Nuke verzióban
Most statTrak-es Galil AR-al szemezgetek
5€-ból meg is lenne
-
Arkennys
addikt
válasz
szabog4 #2137 üzenetére
Hát igen, én is úgy vagyok vele, hogy jó esetben megéri, mert eléggé meggyengül a másik csapat ettől, hogy a többiek már nyerhessenek tőlünk. Aztán tépem a hajam mikor pl maradt egy ellenfél mi három emberünkre, és lerambózza őket fél perc alatt, mázli és reflex segítségével, végére marad 5 élete
a boom-os skin nem is olyan rossz, de ennyiből már legalább egy frankó játék kijön sale alatt
-
Arkennys
addikt
válasz
szabog4 #2131 üzenetére
Hát, olyat én is szoktam, hogy egész csapat balra el. Én jobbra, füst plusz csaligránát, és más szögben, mint ahol az durrog, várok kicsit. A megzavarodott kikeveredőket leszedem, utána elmegyek másfelé, amíg még tart a füst. Jó eséllyel másfelé indulnak meg utána, főleg, ha látták hogy elhalálozott, aki bemászott.
Csak magányos nindzsaként elég sokszor leszednek, mindenfelé ugye nem lehet nézni egyszerre, és tipikusan ha kereszteződésnél balra nézek, jobbról tarkómnak nyomják a puskacsövet rögtön.
de annál nagyobb öröm nincs, mint mikor valami sniper fraggyűjtő annyira les a távcsövébe, hogy megkerülve be lehet cserkészni, és közvetlen közelről sörétessel fejbeküldeni. Megfizethetetlen dolog
-
Creep
tag
Szevasztok.
Lenne egy kérdésem
Itt ph-n belül van külön cs go trade topic"Csereberre"?Előre is köszi
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Arkennys #2128 üzenetére
Hát nem tudom, én csak azzal tudok lőni. Azzal nem ritka a 25-30 közötti fragelés, de tunkkal átlagosan kb 10 és 20 között maradok. Bár nekem még szoknom kell itt a hitboxot meg stb, mert igazából codoztam ott meg "kicsit" máshogy kell lőni
ui: no meg akkor már megmutatom egy régi go videómat. még mielőtt eladtam a játékot 1 éve, akkor csináltam
[link] Üdv!
-
csana
senior tag
Üdv!
Mostanában egyre többször pötyögtetek a cs:go-val, viszont úgy vettem észre hogy a sima "arcade" meccseken sincs sok esélyem. Persze nem mondanám, hogy reménytelen eset vagyok, csak valahogy (többnyire) nem sikerül a csapatnak a kör.
Ami érdekelne, hogy vannak olyan noob friendly magyar szerók, ahova kevesebb vérprofi jár?
-
szabog4
aktív tag
Imádom! Jobb, mint az AK szerintem!
/Galil/ Nekem jobban fekszik valamiért pedig CS:S-be gyűlöltem és AK párti voltam!
/OTT CSAK BOTOKKAL NYOMTAM szóval pssszt
/
Én is csak simán játszom. Ha vesztek kihajítom a monitorom általában az ablakon és lángtengerben úsztatom a bill-egér kombinációm........................................jah várjatok csak...nem is...elfogadom, hogy vesztettem
majd legközelebb
Szerintem fasza a csapatjáték csak néha nekem is a tököm tele van, hogy 4 másik 4 totál ellenkezőt mond /ritka ez a eset/ ...saját fejem után megyek olyankor :"D:"D:"D /...akkor az már nem is csapatjáték?
/
Meg sose használja senki az elterelést! 5 vagyunk mindenki vesz 1 csalit vagy, ha kezdőn eldob mindenki egyet vehet még egyet és valamelyik irányba eldobja...vagy épp csali-csalit dob, hogy arra is megy, amerre dobják...de ilyenre nem volt példa. Én szoktam sokszor leszakadni a csapattól, hogy tereljek csak nem tudom, hogy kell angolul a terelést valahogy mondatba foglalni...nomeg a szót sem tudom
/tudom, hogy google fordító néha segít.../
-
Arkennys
addikt
hm, ilyennel én is mind sűrűbben találkozok. Kap 3-4 et mellkasba, tuti talál. Odafordul, egy lövés (nem fejes) és 100 as életem ellenére nyekk. Neki nézem utána, nem ment 75 alá a 3-4 nem rossz találattól. Ilyenkor úgy értetlenkedek erősen.
snipereket meg csak konstans rühellem
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #2128 üzenetére
Sniperrel az a bajom, hogy béna vagyok vele, viszont engem bárhonnan lekapnak
Mondjuk ma futottam bele érdekes dolgokba. Társamnak 3x kellet hasba lőnie AWP-vel az ellenséget, mire meghalt
De egyébként mostanában többször futok bele olyanba, mintha az illetőnek 200/200-ról indulna az élete. 3-an lőjük őt. Kap fejre, testre, lábra mindenhova. Megöl mind a hármunkat, megnézem és 98-ba van....
-
Mate
nagyúr
Egyébként van még olyan aki rajtam kívül preferálja a Galil AR-t?
-
Arkennys
addikt
voltunk már egy játékmeneten belül, egyébként
Én figyeltem. Csak asszem épp egymás elleni csapatban
(esetleges elírásokért bocsi, nem agyalágyult vagyok, csak német billentyűzeten nehéz a magyar ékezeteseket mindig eltalálni
)
szerk, válasz: Hát, gondolom, nem vagyok kiemelkedően jó, jobb napjaimon kiemelkedően rossz sem
És azt szoktam én is, ne félj
-
Arkennys
addikt
hja, némi együttműködés nem árt. Bár hangchatet kinyomtam, mindig idegesített a karattyolás csak. Másrészt én se szoktam használni, mert rühellem
angolul írásban meg mondhat az ember bármit, mit kezdjünk, nem is bagóznak rá. Már egy sima maradjunk együtt-re se képesek
amúgy nem is az elkezdte mindenki valahol, sose leszek ebben pro gamer, nem is célom. Néha leülük ha van idúm-kedvem, kicsit elpuffogtatok. Ölök is, ölnek is. Csak pl rém idegesít ha elrontasz valamit, rögtön ugatják a noob-ot. Sokan nem értik meg, hogy van, akinek ez nem életforma, hanem csak az, ami: egy játék, némi kikapcsolódás
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #2115 üzenetére
Mindenki elkezdte valahol, mindenkinek van rossz napja, szériája
Engem az szokott felidegesíteni, mikor nem látom rajta, hogy próbálkozik csak szaladgál mint egy hülye gyerek. Most szabog4-el nyomtunk egy jót. Összejött 4 magyar a csapatunkba. Ha jól emlékszem 0-4-ről fordítottunk 16-5-re
-
Arkennys
addikt
néha szimplán nem bánnám énse ismerősökkel játszani, bár magyarokkal nem szeretek alap összesorsolva, mert beszólás megy ha valamit nem úgy csinálok mit ők gondolnák
bár én csak simán bombás vagy túszos pályán szoktam játszani
-
szabog4
aktív tag
Azt hiszem későn néztem ezt most meg!
Vegyél fel, ha még nem tetted, hogy legközelebb ne maradjak ilyenről le! Ha szabad vagyok fent szoktam lenni steamen még, akkor is írhatsz, ha azt jelezné, hogy távol vagyok, mert, akkor vagy böngészek vagy csak 1-2mp ugrottam el a géptől!
HUN_Thorpedo
-
Mate
nagyúr
20:30 körül van kedve valakinek nyomni egy versenyt? Átlagos szinten vagyok. Vagyis nagyon messze vagyok a profitól, de messze vagyok az amatőrtől is.
-
szabog4
aktív tag
Nekem eddig 1 skin tetszett az is m4-es és, akkor se használnám, ha megkapnám!
Nekem inkább modelt adjanak...MP5A3 meg AK47 kihajtható tusosat akarok!!!!
...sajnos ez még kevés... :"D
NEM LEHET TÖRÖLNI VALAHOGY HOZZÁSZÓLÁST????
még az előzőt láttam tudtam szerkeszteni...
Egy admin legyen szíves törölni ezt!!!! Köszönöm!
-
Arkennys
addikt
Hja, hogy ezért. Hát, legyen, nekem ez nem szempont.
Bár perpill két skint használok csak, többit eddig mind eladtam a frászba. Ugyanúgy elvagyok szimpla külsővel is, mint csicsázottal, max ha arra vágyok, hullákéból alkalomadtán válogatok, ez is egy játékélmény.
Kopás meg akkor remek, ha nem növekszik, már azt hittem akkor addig kell továbbadnom a most használton, mielőtt "kopna" és még kevesebbet ér. De akkor használgatom.
-
betegphiu
senior tag
http://www.timbersmithusa.com/products/images/uploads/blacklam_lg_new.jpg
Ezt pedig megdörgetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged