- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Matchmaking nektek sem megy?
-
BigBlue69
őstag
nekem egy dreamhack lada esett... a jatek arat duplan boven visszahozta.. innentol minden csak profit.
-
pr1mzejEE
addikt
http://dutnall.co.uk/ jézus isten..
-
Mate
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #4194 üzenetére
Van idle szerver. Belépsz, otthagyod és dobálja a tárgyakat.
De nem úgy kell elképzelni, hogy belépsz és reggelre 20 tárgy vár.
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4192 üzenetére
Jó ideje nem idlézek. Igazából azóta, mióta rájöttem, hogy így-is, úgy-is kidobja a cuccokat
Most is kidobta, a jó öreg esport ládát
Most néztem meg miket dobott a héten:
Bravo láda
eSports láda
p250
eSports láda
eSports ládaEnnyit azon elméletről, hogy hetente 3 láda és 3 fegyver esik
-
Mate
nagyúr
Már megy is fel a láda ára
5€ volt napközben, most már 7,5
-
Arkennys
addikt
válasz
Hunbeast87 #4188 üzenetére
nemtudom, hány szerencsekoboldot őriz a koma, de keményen dolgoztatja őket
-
Mate
nagyúr
válasz
Slystyle #4184 üzenetére
Én nem is tudtam, hogy droppol
Csak néztem a meccset és utána néztem, hogy mi a tököm az a raktáramban
De azért örülök a ládáknak is, ha jól számoltam 7-et dobott. 1-et nyitottam, 4-et eladtam, 2-t megtartok
Amúgy ésszel kell tartalékolni a ládákat. Mert jön majd gondolom a következő verseny és akkor már kutyát nem fog érdekelni
-
Slystyle
őstag
Még az elején, mikor elkezdtem GO-zni, akkor még én is fel voltam hype-olva a skinek miatt meg a pénz stb, de most már nagyon nem tud érdekelni. Főleg ezek a hihetetlen nagy meccsek után nem.
Fnatic nagy meglepetést okozott mindenki számára, de nagyon is kiérdemelték, minden tiszteletem a csapatnak!
-
adamkaa777
senior tag
Utolsó előtti körben esett egy láda szerencsém volt
Ezt viszont megtartom hátha felmegy az ára
-
Mate
nagyúr
Azért az durva, hogy két svéd csapat a világ legjobbjai
Végre valami, amiben nem mocsok amcsik vannak az élen
-
Mate
nagyúr
Jól nyomják a srácok
Most már azért lassan kijelenthető, hogy nem nip nyert
Na, nem gondoltam volna, hogy ilyen fölényesen hozzák train-t.
Elmondható, hogy visszahozta nekik a játék az árát
Most nézem, nip már csomagol
-
Mate
nagyúr
válasz
Slystyle #4177 üzenetére
Én MP9 (Souvenir) | Sand Dashed-et kaptam
Pisztolynak is jobban örültem volna, vagy egy ssg-nek
Sajnos mp9-et sosem használom.
Pláne azért bánt a dolog, mert teljes mértékben értéktelen a cucc és amikor kinyitottam még 20€-ért mentek a ládák
De pont azt néztem, hogy kb. a fegyverek 75% többért ment akkor, mint 20 %, 15% meg 20€ körül. Úgyhogy nagyobb volt az esély, hogy legalább 20€-t érő cucc lesz benne, de hát nem....
-
Mate
nagyúr
válasz
bladegery #4172 üzenetére
Akkor nekem a két legszarabb közül az egyik volt benne
Ez érdekes, hogy már megint szar a game-ük.
Tegnap megvádolták nip-et a meccsükön, hogy érdekes, amikor az ellen belendül és jól megy nekik mindig meghal az egyiküknek a gépe és szünet.
Hát most is hasonló, így megtörik a lendület.
-
Arkennys
addikt
Holnap lesznek még valami meccsek?
-
Kephamos
addikt
Dobott 2 szuvenírt. Van valami lista arról, hogy miket lehet benne találni és mekkora eséllyel?
-
Mate
nagyúr
p90-el aprítanám őket mint a fát
-
Mate
nagyúr
Beszarás, hogy 2v1-ben, bomba ketyeg és nem tudják megcsinálni
Lehet nagyon naiv a kérdés, de miért nem bújnak el? Kinyíratják magukat egyből, mikor ha elbújnának simán meglehetne.
-
lemusz
addikt
Hihetetlen hogy nem kapok egy olyan rohadt ládát. Már csben is és twitchen összelinkelve is megy a cucc.... (dupla esély?), de még mindig semmi...
-
Arkennys
addikt
szép volt ez. Mikor jön pályaváltással tovább? pár perc?
-
Mate
nagyúr
Most néztem profiljukat (már akinek látható) és 2000-2300 játszott óra szerepel náluk. Azt hittem sokkal többet nyomták
-
bladegery
senior tag
jeeeee, na nezzuk infernot.
-
Mate
nagyúr
Fnatic is nagyon durva basszus
Bár Dust 2 nem megy annyira NIP-nek (Furcsa ezt leírnom
, de mindenesetre a többi pályán jobban dominálnak általában)
Ha egyik meccs döntetlen, egyet nyer NIP és egyet Fnatic akkor mi van?
-
Arkennys
addikt
-
Mate
nagyúr
Szerintem is fel fog menni az ára.
Bár lehetne külön termék a piacon a döntős láda. Számomra ez többet ér, mint 2 kis csapat meccsén esett láda.
Nekem pénz nem nagyon kell már walletra, max. GTA5-re kell a pénz, de az mér rohadt messze van, úgy is el*asznám csak a pénzt és így is van már rajta bőven.
Úgyhogy szerintem nyitom majd és remélhetőleg olyan esik, amit használni is fogok
Bár azt nem tudom, hogy ha lecserélődik majd a mostani fegyveradag és jön majd következő 90 és akkor nyitom, akkor vajon olyat ad-e. Mert ha igen, azok rohadt drágák lesznek
-
Slystyle
őstag
Lehet vele gazdálkodni, akinek fontos a wallet-ben a pénz. Az ára úgyis lemegy majd, szóval amíg drága, addig eladni és mikor leesett az ára ilyen fél euro-kra, akkor majd lehet venni párat és kinyitni őket.
-
Mate
nagyúr
Na itt aztán tényleg mindenki fog ládát kapni
-
Mate
nagyúr
Mi a franc? Miért lőtték le a szervert?
-
Mate
nagyúr
Remélem jó meccs lesz.
Csak összejött a házidöntő
-
Mate
nagyúr
válasz
Arkennys #4128 üzenetére
22:30 van kiírva.
Thursday – 28th of November
10:00 – Main Tournament – Group A – Match 1 & Match 2
11:00 – Main Tournament – Group A – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
12:00 – Main Tournament – Group A – Decider match14:30 – Main Tournament – Group B – Match 1 & Match 2
15:30 – Main Tournament – Group B – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
16:30 – Main Tournament – Group B – Decider match19:00 – Main Tournament – Round of 8 – Match 1 – BO3
22:15 – Main Tournament – Round of 8 – Match 2 – BO3Friday 29th of November
10:00 – Main Tournament – Group C – Match 1 & Match 2
11:00 – Main Tournament – Group C – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
12:00 – Main Tournament – Group C – Decider match14:30 – Main Tournament – Group D – Match 1 & Match 2
15:30 – Main Tournament – Group D – Winner vs. Winner & Loser vs. Loser
16:30 – Main Tournament – Group D – Decider match19:00 – Main Tournament – Round of 8 – Match 3 – BO3
22:15 – Main Tournament – Round of 8 – Match 4 – BO3Saturday 30th of November
14:30 – Main Tournament – Semifinal 1 – BO3
18:00 – Main Tournament – Semifinal 2 – BO3
22:30 – Main Tournament – Grand Final – BO3 -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Véleményt kérnék a játékkal kapcsolatban! Miért érdemes megvenni, vagy egyáltalán érdemes e megvenni?
Ty
-
Kephamos
addikt
Most lesz a DH döntő?
-
kungzi
veterán
tudtok adni egy szerver ip címet? ahol vannak is, magyar, és nincs tele sok idiótával és csalóval
köszi
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
A játékon belül FoV-ot (látóteret) hol tudok állítani?
-
Arkennys
addikt
16:7 jó ég hogy el lettek picsázva
mára ennyi?
tökmindegy igazából, fölényes gyúzelem volt, és drop szempontből nem bántam vna ha még húzzák. De hát...
-
Domaaaa
tag
Hello,a mostani sale-ban vettem meg a játékot 2 ójroért,de mikor el akarom indítani mindig azt írja ki hogy hiba,az alkalmazás már fut, pedig rohadtul nem, már ellenőriztem a játékfájlokat, restartoltam a steamet,de továbbra is ezt írja, mi lehet a gond?
-
Arkennys
addikt
Hát nem ülök itt folyton, és mobilnet okán nem is megy folyamatosan. Be beindítom, és annyit látok, hogy kommentátorok dumálnak, meg a tömeget mutatják. Mivel erre kíváncsi sem vagyok, és nem pazarlom az adatforgalmat, ilyenkor le is állítom.De már jóideje ennyit látok csak, szóval már nem értettem, mi a vér van már.
Kommentátorokat is lelőném, jobb volt rendesen csből bejelentkezve nézni, ott nem ugatott valami okostojás állandóan -.- De hát éhes ember nem válogathat.
-
Mate
nagyúr
És megint szünet
-
Slystyle
őstag
válasz
bladegery #4098 üzenetére
Tudom, hogy nincs vége, mivel best out of 3, nem ez az első tournament, amit nézek. Más játékban még részt is vettem hasonló eseményeken.
Hát elég vicces akkor, mivel voltunk 3-an a megszokott csapatból (kettő dupla AK meg egy sheriff csillagos), a többi ismeretlen a csapatunkban pedig rang nélküli volt kb. Az ellenség csapata is kb így festett, kisebb eltéréssekkel.
Többet nem fogok mixelni akkor, az is biztos, amúgy sokkal jobb a megszokott 5-ös fogattal menni. -
Mate
nagyúr
Brutálisan jó mind a két csapat. Bárki is jut tovább, nem lesz könnyű megállítani őket. Másik ágon gyengébb csapatok vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Hardcore café
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest