Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
elég béna kérdés: hogyan kell bebindelni a fegyvereket?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
őstag
Szerintem alkalmazzák a COD:Ghosts hatékony módszerét, csak ne aprózzák el ilyen laza 6GB RAM-mal, legyen 16 a kötelező
Amúgy a VAC egy vicc, igazán jól talán még csak az elején működött. Anno is furának tartottam, hogy a viszonylag hatékony Punkbustert kiirtották vele, szvsz jobban jártak volna, ha felvásárolják.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
PeL
addikt
Itt van a múltkori DK gyerekről egy több kört tartalmazó videó, amiben le sem tudja tagadni hogy csalt. És a legszebb hogy a csávónak volt pofája kitenni Youtube-ra a glock ötösét, reklámozván azt hogy mekkora pro, közben meg egy mocskos kis csaló ő is.
-
törölt tag
Emlékszik még vki innen a Pista és Lillith szerverekre ? (Pub mindkettő, 1.5-re). Fél Mo. azokon lógott, száz retry után beengedett, mikor épp vki kilépett vagy bomlott Még tudom a mapcycle-t fejből - nagyjából.
-
Arkennys
addikt
de bírom, hogy sokan nem képesek ezt annak fölfögni ami: egy játék.
(egyik meccsből kifolyólag mondom)
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
D4v3
őstag
válasz killer095 #3687 üzenetére
Mondjuk az ilyen easy-ző kölyköket, hogy fel tudnám képelni.. Nem értem minek odadörgölni az ellen orra alá (pláne, ha egy szót sem szóltak végig), hogy milyen easy volt megnyerni ellenük. Az meg külön vicces, hogy ezt általában mindig az alacsony rangú srácok mondják, akiknek lehozzák a meccset a jobbak..
Továbbra sem értem competetive módban az allchat és all voice értelmét.. Kb. csak erre van használva. -
killer095
őstag
válasz gtamate2 #3681 üzenetére
Nem akartam az egész videót feltölteni amugy itt a vége...
Hogy érted hogy állitsak az érzékenységen? lejebb ? Most 2000dpi és 0.4 ingame egérgyorsitás nuku.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Slystyle
őstag
válasz #40935168 #3676 üzenetére
Először nekem is szokatlan volt, még most is egyes fegyvereket kattintgatni kell, de igazából csak pub-on kevés az idő. Competitive-en van 10mp, ami bőven elég, ott meg amúgy is a megszokott fegyvereket veszem mindig, amiket már megjegyeztem. Véleményem szerint jobb, mint a CS:S vagy 1.6 buy rendszere, jobban van kategorizálva.
Más: CS:S-ben sem volt már "hűtőajtó"? Itt a CT-knél lévő pajzsra gondolok. Anno 1.6 LAN-on rengeteget szórakoztunk vele és még csak most tűnt fel, hogy GO-ban már nincs.
Múltkor nekem is összejött az első ace-em, ráadásul második forduló első körénél.
-
gtamate2
veterán
válasz killer095 #3679 üzenetére
Ha klánt akarsz keresni akkor inkább olyan videóval próbálkozz amit játszanak is meccseken szerintem.
Az egered érzékenységén meg állíts picit szerintem, a célkeresztet pedig fejmagasságban szokták tartani. Nem letolásból mondom, próbáld ki így a játékot, megéri átszokni*Sn0w
-
killer095
őstag
CS:GO klánt keresek!!
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Arkennys
addikt
Egész nap dolgoztam. Játszanék egy meccset. Steam meghal, kivág. Nyilván emiatt x idejű versengős tiltást is összehoz nekem mivel 3 percen belül nem jutok vissza az fix.Steam, én így szeretlek, hogy egy agyonjavított rakás szemét vagy
vásárlásnál sose számozok. Úgyse mozdulhatsz jópár mp-ig, addig "óvodásmódszerrel" összekattintom, ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #40935168 #3674 üzenetére
Szokni kell, de ez annyira nem is akar 1.6 utánzatnak látszani, mint a CSS
Az alatt mit értesz, hogy konzolból nem tudsz gyorsan sensitivity-t állítani? Ugyan úgy megy a sensitivity parancs, mint a régi CS-ben.
A konzolt át kell bindelni az alap gombról másikra, ha nem akar bejönni, nyomd a tab-ot (scoreboard), úgy esélyesebben behozza hullaként is.
A buy menü ugyan úgy megy számokkal is, mint 1.6-ban (persze más számokon vannak az úgymond megszokott fegyverek, így ahhoz kell idomulni), meg lehet bindelni is a vásárlást ha kellJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
törölt tag
Urak (-Hölgyek).. ez a játék nagyon el lett qrva Bár az 1.6-ra is ezt mondtam 1.5 után, meg Source-ra is 1.6 után.. de hogy a billentyűparancsok totál mások megint, falra mászom tőle..
Kör előtt bénázok órákat mire összevásárolok, konzol hiába van beállítva, sensitivity-t már nem tudok villámgyorsan onnan állítani, ESC-re buta főmenü, stb, áááh én ettől megőrülök
-
őstag
Van hasonlóság az újban, de nem akartak 1 az 1-ben másolatot csinálni. Szerintem helyesen, a GO is változott annyit, hogy nem árt némi újítás.
Amúgy tudnék még legalább 100 pályát linkelni, ami szerintem igényes lett. Azt nem mondom, hogy extra kiegyensúlyozott mind, és jól játszható, de nálam az kevésbé szempont, hogy 1 perc alatt tanulható legyen egy map. A kiegyensúlyozottság sem izgat, azért van oldalcsereJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
törölt tag
Asszem meg kéne venni gyorsan..
-
romero28
senior tag
válasz addamka #3662 üzenetére
köszi
állati jók lettek , főleg a havas cbble
más : mégsem az sli miatt van a brutális fps laggom . felmentem egy magyar szeróra , latency 15-20 között , fps meg 150-ről bezuhant tartós 20-30-ra így teljesen játszhatatlan . nincs még valakinek valami ötlete , hogy mitől lehet ?
-
őstag
1.6-ba volt vicces amíg volt APC benne
A GO verzió szerintem tisztességes remake lett, persze lehet matchmakingre nem jó.
Bár amilyen jókat írtok róla, abból az jön le, hogy az új publik a matchmaking lett GO-nál. Csalók, nagypofájúak, van itt minden. A különbség, hogy maxplayers 10 van[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Igen infernon is B-re szoktam menni, én peekelek, hogy jönnek-e, ha igen akkor megy a füst, egymás után 2x, mert itt már ketten szoktunk maradni, de én nem szoktam a halak közé ülni, hanem a hátsó hordók mögött nézelődök, vagy baloldalon, akkor az oszlop meg a hordók között pont ki lehet lőni, vagy ha már A esett és CT-ről is jöhetnek, akkor jobbról várom az érkezőket
A durva az volt, amikor kör elején ugyanígy fogtuk ketten B-t, ment a füst, füst, tűz, én ugyanúgy beültem hátra, erre falon keresztül egy lövésből fejbe kilőttek banánból, máig nem értem, hogy ez hogy lehetett... olyan ideges lettem, meg annyira nem hittem el, hogy egyből reportoltam a gyereket Pedig lehet, hogy van vmi trükk amiről nem tudok, de akkor is...
-
Xero
nagyúr
Én is mindig B-t fogom ha csak lehet. Az első fél percben ha nincs akció akkor ketten fogjuk.
Ahogy beérek megy a füst sötétbe, és utána heg. Ha van pénz nálam is játszik tűz mélyen, majd ha elment a füst, megy rá a társ füstje.
Ez után vagy a társ vagy én átmozgok B kapuhoz, hogy rálássak közre, így a középen tanyázó wp is be van védve.Infin szintén B-t szoktam fogni. Ott egyből két heg le banánba, majd 1:40-nél első füst a bejárathoz, majd ha vége mehet a másik. Ha van fegyver, akkor 3-astól és CT-től fogjuk, vagy tekercstől és CT-től.
Ha nincs fegyver, akkor megyek ninjaba jobb sarokba, vagy beülök a halak közé. -
romero28
senior tag
lenne még egy kérdésem : én 1.6-on meg source-on nevelkedtem . és ezekből jó pár alap pályával nem találkoztam itt a go-ban . pl : assault , prodigy , militia , cbble , port . ezek nincsenek is benne , vagy az 1-2 hetes go-s pályafutásom alatt csupán nem botlottam beléjük ?
-
Jim-Y
veterán
Én úgy szoktam D2-n B-t védeni, hogy egyedül megyek B-re, és kérek valakit magam mellé mid-re, egy smoke mindig megy a tunnelbe, ha van több pénzem akkor smoke után még egy tűz is, majd szépen lassan tolódunk át A-ra, én megyek midre a mides tolódik A-ra. Szerintem a pálya egyik lehetséges nyerési taktikája, ha B-t lefogjuk, max 1 B-plant csúszhat be.
-
romero28
senior tag
PeL és gtamate2 : köszi a tippet , az sli volt valóban a ludas most kikapcsolt sli-vel 3/4 óra játék alatt egyszer sem laggoltam be .
-
Mate
nagyúr
Nekem túszos pályák jönnek be
-
Arkennys
addikt
-
romero28
senior tag
üdv urak!
kellene egy kis segítség , mert már frankón megőszülök a játéktól
általában 150 és 300 között ingázik az fps-em , aztán gondol egyet és beesik akár 10-re is ! szóval brutális fps laggom van . ezzel mit lehetne kezdeni ?
amiket próbáltam:
levettem a grafikát mininmumra - ugyanaz
ccleaner-rel lepucoltam a gépem , de ezzel sem oldódott meg .gép megvan hozzá bőven . 6 magos intel + gtx670 sli + 12gb ram .
-
Xero
nagyúr
válasz Arkennys #3637 üzenetére
D2-n lehet a legkevésbé egyedül plantolni. A legtöbb esélyed B-n van egyedül, de ahogy mi szoktuk fogni:
2A 1köz 2B. Ez módosulhat 3A (ebből egy CT/köz felé figyel) 2B (ebből egy le-le megy közre).
Na ha megindulnak mondjuk hosszún, akkor a köz és egy B átvált A-ra vagy csak áttolódik egyet. Viszont amíg nincsen bomba, addig marad 1 B-n és a másik B is inkább közön marad.Na most Te egyedül bemész bombával, kiszeded B-t, elkezdesz plantolni, az hétszentség, hogy kapod a HS-t, amint felér a köz.
Szóval ott nehéz. Mirage-on, vagy Infin jobban játszható.
-
törölt tag
Egyébként az mi már, hogy friend listemet a steam fullra letarolta? 0 friends, pedig senkit nem töröltem ( nem, nincs offline módban). Aki eltünt friend listemről azt megpróbálom újra felvenni az itteniek közül
-
Arkennys
addikt
Heh. Mondjuk sokszor énis leszakadok többiektől, de átlag ilyen megkerüléssel meglepni a jónépet okkal. 5 ből 3 szor kb bejön. Legszebb mikor lövik hárman mondjuk társaim egyfelé, oldalt nem is figyelnek, és felbukkanok Többieket kiment, bomba telepít, mienk a kör. Csak ritkán jön össze ilyen szépen De tény, én is kolbászolok sokszor, főleg pl dust 2-n. Ha bejön, sokat ér.
Mindig van a csapatban vagy egy bepofázós, vagy egy gyökér, vagy egy csaló (bár utóbbi átlag ellenfélnél.)
Előbb egy srác szarul nyomta, kilépett, 2 perc múlva vissza, és belendült a statja. Kicsit sem gyanús?[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
válasz gtamate2 #3635 üzenetére
Nekem az a kedvencem mikor vagyunk hárman vagy négyen a klánból és akit bedobott hozzánk abszolút szarik arra hogy mit csinálunk ő elmegy teljesen más úton fragvadászkodni, általában mindig ő marad életben utoljára (mintha tényleg ez lenne a játék lényege, most komolyan...), végigwalkolja a háromnegyed mapot minden körben, majd mikor sikerül elhúznia a fragekkel picit rögtön elkezd chaten oltani minket hogy "dream team" meg "best clan forever" meg hasonló beszólásokkal, természetesen úgy hogy a másik csapat is látja... Egyszer fordult elő olyan hogy egy ilyen után mikor belendültünk a srác nyíltan elnézést kért az oltásért.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Mondjuk azért ez tényleg idegesítő.. Nekem is gyakran van olyan hogy randomokkal játszok és ugye seriff csillagom van, és gyakran jobb vagyok ezektől a supermektől (global alatt), és olyan alapvető hibákat is vétenek hogy tényleg fáj. De mindenkinek lehet rossz napja..
*Sn0w
-
PeL
addikt
válasz Arkennys #3630 üzenetére
Én is jártam úgy hogy sheriff csillagos voltam, én voltam a legnagyobb rangú, a többi csak sima AK meg virágos AK meg alatta volt. Akkor pont nem ment jól a játék és be is lettem oltva hogy egyáltalán nem lövök úgy amilyen rangom van, meg ha ekkora rangom van miért nem lövöm be őket, miért hoztam rájuk ilyen erős ellenfelet...
Aztán mondtam is nekik hogy ha nem tetszik legközelebb nem kell mixelni, le is töröltem a csávót friendsből. Nem csípem ha megszólnak, pláne úgy hogy nem is tudják hogy játszom ha jó napom van
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Arkennys #3632 üzenetére
Nem kell komolyan venni, a retardáltakon meg nevetni kell.
Aki játék alapján ítél meg egy másik embert, annál agyilag gondok vannak, úgy is kell kezelni.Persze ettől még adott pillanatban lehet demotiváló a dolog. Én lassan 30 leszek, és nem nagyon bírok mit kezdeni a mostani 15 év körüli élőlények stílusával (tisztelet a kivételnek), de mondjuk hálisten sok időm sincs játszani, így még nem vették el a kedvem
-
Arkennys
addikt
válasz chrisnagy13 #3631 üzenetére
igen, mate mondta. majd játszhatunk együtt
Nem volt ismerős, csak besorsoltak hozzájuk. Csak az idegesítő, hogy elég sok ilyen ember van, plusz a csalók. Nehéz már jót játszani egyre inkább.
-
Arkennys
addikt
tökjó némely játék. Totál elveszi azért az ember kedvét, mikor a csapattárs folyton rangokról pofázik, majd le sz*rdarabozza, aki "csak" aranycsillagos, és alatta. Kár volt bevezetni ezt a rangozást. Haszna nincs, de mindenki az e-fügykösét méregeti kényszeresen.
-
PeL
addikt
válasz gtamate2 #3627 üzenetére
Nekem az adatlapon lévő configgal van 80-120 FPS-em 1920x1080-ban, textúrák kivételével minden lowon plusz FXAA-val. Van mikor 120 fölé is megy, de ha mozgalmas a szituáció akkor van hogy leesik 60 körülire is. Erősebb procival (pl. egy i5-el) nyilván nem nagyon esne be 100 FPS alá.
-
gtamate2
veterán
Gyakorlatilag maximum 2gb-ot használ
szabog4: Az hogy elfut ezen az egy dolog, a másik hogy hány fps-el, és mennyi mikrolaggod van Én már csak tudom, 5750-ről váltottam gtx660-ra, sokkal simábban fut ezen, pedig az 5750-em húzva volt és úgysem volt elég fullhd-ra sajnos, pedig a beállítások közepesen/magason voltak nem pedig fullon.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
PeL
addikt
válasz szabog4 #3624 üzenetére
Intel Core 2 Duo 3800+ 2,1GHz
A 3800+ féle jelölést csak az AMD használ. Akkor most AMD vagy Intel procid van? 8GB-nál több RAM-ot venni meg még szinte abszolút felesleges, semminek nem kell annyi RAM. Feltéve ha nem akarsz videót tömöríteni és konvertálni, játszani, videót nézni, zenét hallgatni, internetezni egy időben...
-
szabog4
aktív tag
válasz #56230144 #3621 üzenetére
Nekem Intel Core 2 Duo 3800+ 2,1GHz procim van /meg hd5770; 4gb ddr2 ram/ és maximumon játszom a játékkal 1920x1080p-be kivéve az elmosást, mert azt nem szeretem. Szerintem bármelyik proci tökéletes CS-hez, ami ez felett van.
Nem foglalok állást melyik a jobb. Azt veszem, amire van pénzem; 8magos amd-t vennék, ha vennék. 3Ds maxnél pl. jobb lenne...no me még 10gb + ram meg DDR3 kit meg még egy szép autó meg még ...sok minden, ami nem lesz :"D
Ehhez tartozó fórumba profiktól, hozzáértőktől kapsz szakmai tanácsot!
...aztán gyere zúzni![ Szerkesztve ]
HUN_Thorpedo
-
pr1mzejEE
addikt
válasz #56230144 #3621 üzenetére
Olyan nincs, hogy több minden, maximum jobban.
Én mindenféleképpen intel felé keresgélnék, ha van rá pénz jó az.
De szerintem ezt egy olyan topicban kérdezd meg, ahol vágják a mostani ár/érték arányokat. Egyébként CS:GO-ra mind a kettő tökéletes, de gondolom nem csak ezzel játszanál.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
pr1mzejEE
addikt
-
Arkennys
addikt
-
törölt tag
Üdv
Bocsi, hogy sok ilyen kérdést teszek fel, de nem igazán értek hozzá
i5 vagy pedig egy 6 magos amd? az amd 3.5ghz
-
betegphiu
senior tag
tegnap este 2 meccset toltam. Az egyiknél 3 sas volt az enemibe,meg 2 véelmező2.
A másikon 4 seriff és egy vedelmező2.
Egyiket sem nyertük. -
törölt tag
Gtx560ti 1GB jó videó kártya a cs-hez?
[ Szerkesztve ]
-
PeL
addikt
Szerintetek ez mi már megint?
http://www.youtube.com/watch?v=Iah8XHqo_B4
Nézzétek milyen reflexei vannak (hihető...), meg az az 5 golyó - 5 fejes glockból nem kicsit beteg...
-
Slystyle
őstag
válasz pr1mzejEE #3605 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, ha az embernek megvannak a kedvenc pályái.
Anno nálunk 1.6-ban LAN-on nyomtuk folyamatosan Dust2-t, mostanában viszont már totál unalmas. Mi leginkább Nuke-ot, Inferno-t, Mirage-ot és Train-t szoktunk játszani (csak Defuse-t játszunk btw.).
A többi meg annyira nem adja (max pubon, de kicsi az esélye, mindig a fránya Dust2), főleg Aztec nem. Szerintem az túlságosan is a CT oldalnak kedvez.Amúgy végre, a mai nap folyamán dobott két darab 2-es Case-t. Egyiknél rászántam magam a nyitásra, de csak egy M4A1-S | Blood Tiger (Minimal Wear) volt, amit inkább eladtam, mert a hangtompító nem az én világom. A másik dobozt meg eladtam, de valami brutálisan sokat esett az ára. Ráadásul kb 10-szer kellett megpróbálnom felrakni, mert sose akarta kilistázni az item-et (többszöri frissítés utána sem), még akkor sem, ha a legolcsóbbtól is olcsóbban adtam.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz betegphiu #3604 üzenetére
Köszönöm, ez sok mindent megmagyaráz. Ma becsúszott egy +4-es, de mostanában 25 felett lövök és +10 k/d átlaggal. Persze azért mert nagyrészt Dust2-re rak be mindig a játék, azon meg viszonylag már kiismerem magam egész jól. A többin még nem.
De én csak 4 mapon játszok amúgy. d2, mirage, nuke és inferno. Nem tudom ez mennyire lowság itt cs-n belül, de pl cod2-ben is csak lan mapokon játszottam. Bár nem tudom, hogy itt mik azok, de sejtem ezek köztük vannak.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
betegphiu
senior tag
válasz pr1mzejEE #3602 üzenetére
erre nincs fix szabály. Ha nyertek és jól is lősz csapaton belül,akkor gyorsabban jutsz felfelé. Persze attól is függ az ellen milyen erős és a csapatod milyen erős. Minél magasabb szinten vagy,annál többet kell nyerni megszakítás nélkül. Továbbá az is számít milyen statod van. Pl ha szar vagy,hiába nyer a csapatod,a te szintlépésed lelassul.
-
PofaJenö
senior tag
Már megint kilépett 1 óra játék után, és nem jövök rá mi a baj ,mert nem írja ki a hibát ,csak annyit próbálja kijavítani de semmit nem csinál
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
pr1mzejEE
addikt
Mi alapján kapom a rankomat egyébként?
Csak azért kérdezem, mert most elég hamar kb 3-4 meccsenként léptem egy szintet és most már ilyen arany AK-m van. Viszont az elején még elég lassan lépkedtem, bár nem is figyeltem a rankomat meg most sem annyira igazából, de ha valaki tudja (tuti van ilyen ) írja már le, köszönöm.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Üzleti vita és megbeszélés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Ps3 HEN 250Gb Dobozában,újszerű állapotban eladó
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest