Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
A 480-am garanciában és egy kedves helyi fórumozó jóvoltából lett a GTS250. Egy i5 750 mellett van. A 480-at meg el akartam már adni, de sajnos beütött a váratlan, viszont amint megérkezik az új, adom is el. Számomra túl sokat fogyaszt és egy kicsivel kevesebbet teljesítő kártya is megteszi most (650Ti pl.).
Ha esetleg majd érdekel valakit, viheti. Kedvezmény azoknak, akik ritkább skin-t ajánlanak fel pluszba.
-
törölt tag
válasz
betegphiu
üzenetére
Régi konfigom: Amd Athlon x2 dual core 5000+ proci, nvidia 9600gt videókártya, 4GB ram ( itt is 4 lesz, csak még 2 lehetséges) szerinted, több fps lesz az új konfiggal mint ezzel?

szerk: a 9600gt 512mb, a proci pedig 2.59 ghz az új procinak pedig ha jól tudom 3ghz felett van.
-
betegphiu
senior tag
válasz
üzenetére
szia.
Ezzel a konfiggal,közepes grafikával 70-80 fps-ed lesz.
De ez csak az én meglátásom véleményem.
A VGA nem igazán játékra való. Nvidia260-asban gondolkodj,vagy régebbi modellben inkább,ha nincs pénzed
9800gtx megteszi.
Proci is gyengécske,de megvan a 2 mag bírni fogja.
2g ram elég nekiüdv.
-
törölt tag
Üdv!
Régi konfigomat szeretném lecserélni, és lenne egy kérdésem.
Ezen a gépen, el fog futni a cs:go?
VGA: PCIE GF GT240 1GB N240GT MD1GD3
Proci:s775 Pentium dual core E6700 bo
RAM: 2gb (lesz még 2)válaszokat előre is köszönöm

-
Slystyle
őstag
Hát én az előbb nyomtam le kb 10 pub meccset annak reményében, hogy hátha dob egy új ládát és rászánom magam egy kulcs vételére, de nemhogy új dobozt, semmit sem dobott a meccsek alatt.
Másoknak természetesen igen... A legjobb az volt, hogy az egyik srác Dust2-n bejött meccs vége előtt kb 10mp-el és egyedül ő kapott egy új dobozt... Nem tudom mi van a játékkal mostanában nálam, de jó ha hetente dob vagy 2 tárgyat, amik persze totál értéktelenek.
-
Mate
nagyúr
Elég alacsonyan kezdte. De aztán nyomtam párat és rájöttem miért. Sima helyett mindenkinek ilyet osztogat. Hamar le fog esni 1€ környékére.
Más:
Ha megölnek kiírja, hogy mennyit sebeztem én és mennyit ő és hogy hány találatból. Még F5-el el is lehet menteni.
Ezt hol kell beállítani? Mert nekem rohadtul nem mutatja.
-
Arkennys
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
új ládák?
-
Joe Swanson
senior tag
Betették az új ládákat. Mondom droppolt egyet nyitom
. Hopp. egy 22 eurós m4a1-s skin 
-
Jim-Y
veterán
El se hiszem, hogy mennyivel jobb AK-skillesekkel játszani, végre nem kapok 80%-ban headshotot, kánaán

-
Mate
nagyúr
Siker!
Itt a tegnapi meccsből egy részlet

Első feltöltött videóm, úgyhogy nem nincs effektezve, vágva semmi

Ja és rohadt fáradtan toltam, úgyhogy nem az a lényeg, mennyire bénáztam

-
Xero
nagyúr
PH-s bemelegítő meccsem:

-
D4v3
őstag
válasz
Lacccca87
üzenetére
A sotiról jut eszembe egy meccs, ahol iszonyatosan szívtunk inferno CT-ben is már, valami 8-0-ra, mondom jó, akkor én funolok. Megvettem a pumpálós sotit, mondtam havernak most ráfutunk banánból a T-kre. Erre pont arra rusholtak én meg csak nyomtam a gombot
Bedaráltam mindent és lett jó nagy röhögés belőle az ellentől is. Utána valahogy annyira szétestek vagy nem tudom, hogy kört nem hoztak többet 
-
Andris837
senior tag
Kora este/este szívesen kipróbálnám magam ezen a leetway okosságon..
Xero: jelöltelek leetwayen barátnak. Remélem leszünk páran. 
-
Arkennys
addikt
Nah most mindjárt elpakolok hazautazásra, és és elindítok gépen pár folyamatot, aztán egy competitive-re leülök ide.

-
Lacccca87
addikt
Látod pont erről beszélek pro és kontra. Tudd mire érdemes használni illetve fogadd el és számolj a fegyvered hátrányaival.
Egyébként szerintem majdnem minden fegyver használható kategóriába esik kivétel a shotik, az kb az a szint amikor már csak funol az ember mert vagy annyira kikapnak vagy nyernek. SMG-k ből szinte mind használható de figyelni kell a távolságokra. A puskák/karabélyok meg szintén mind jók (kivétel talán az AUG. és SG552 mert kicsit drágák a hatékonyságukhoz mérten). Pisztolyoknál P250/5-7/Glock amik érnek valamit(a desert az meg vicc kategória lett, sokadjára sem sikerült eltalálniuk). Vicces hogy még az abszolute fun kategória ,Negev és társai
is bőven használhatóak.Sokkal kiegyensúlyozottab az arzenál mint 1.6 vagy CSS be volt de még lenne rajta mit javítani.
Bravo mappokokn TMM-re egyébként én is vevő vagyok.
Az dobjon meg Pü-be egy steam profilt. -
Mate
nagyúr
Tekergetni már tudok. A gondom Fraps-el van

Hol tudom beállítani, hogy milyen hosszan vegyen fel?Megvan a hiba oka

-
Mate
nagyúr
Lenne 2 kérdésem.
1. Hogy lehet tekerni a visszajátszásban?
2. Hogy tudok kivágni belőle egy részt?A videoszerkesztés nem az én asztalom

-
PeL
addikt
Szerintem a desert is használhatatlan még mindig. Source-os desertnek a nyomába sem ér, ott SK-ban szinte csak desertet vettem, itt meg kb soha nem használom mert nem lehet lőni vele, annyira random adja.
(#3551) mate3553: Bizont én is csak 2. és 3. körre veszem utána hanyagolom. Igaz sok golyó van benne de annyira gyenge hogy fejesből is 3 kell hogy megfeküdjön tőle az ember ha van sisak rajta. Ha nincs akkor 1-2 fejes elég távolságtól függően
(#3555) mate3553: Tekerni a csúszkával lehet vagy a léptetővel, kivágni egy részt meg úgy szoktam hogy az adott részt felveszem fraps-el és aztán videószerkesztővel vágom ki azokat a részeket amik fölösek.
-
Mate
nagyúr
Ezzel egyetértek. Jó pár fegyver van, ami semmire nem jó, bár van aki jobban tud lőni az adott fegyverrel, mint egy másikkal.
Amúgy p90-et én azért is szeretem, mert aránylag olcsó. És T oldalon ha körönként 400-at megspórol az ember, az már nem rossz.
Én pl. Bizonnal nem tudtam lőni soha. p90-et jobban szeretem.
Ak-val közelről vagyok béna, távolra aránylag jól lövök vele (saját szintemen)
De így vagyok M4a1-el is. Bár az közelre még rosszabb, de távolra aranyat ér.
Shotgun szerintem nem haszontalan, van, hogy csak arra van pénzem és védekezni azért lehet vele. Bár álltalában T oldalon van olyan, hogy nincs pénzem, így akkor már inkább galilAR-t veszek. -
Xero
nagyúr
válasz
Lacccca87
üzenetére
P90-t is kell tudni használni ez tény. Viszont az is tény, hogy közelről és középtávon a kisebb recoil miatt sokkal egyszerűbb a kezelése.
Az is tény, hogy 1hitből nem halálos, ami gond.Én pont ezért az AK-t szeretem a legjobban. Nagyjából tudom kezelni a recoilt, ha darálni kell, de távolról is 1hit fej és halálos nagykevó ellen is.
Azt viszont be kell látni, hogy a fegyverek 70%-a értelmetlen. A pisztolyok közül a stock-on kívül a P250, Five-Seven és a desi ér valamit.
Shotit pl szinte soha nem veszek, mert használhatatlan azokon a távokon ahol én lövöldözöm.
WP-t is ritkán veszek mert nem tudom úgy használni mint mások a csapatból.
Szóval ez nehéz ügy. Az tény, hogy a P90 nagyon erős lett a saját távján, éppen ezért piszok egyszerű vele fragelni közelről, cserébe AK ellen nem sokat érsz vele.
-
Mate
nagyúr
válasz
Lacccca87
üzenetére
Engem szoktak noobozni p90 miatt

Legutóbbi 6 versenyemből 2-n.
Case-en jöttek, hogy noob p90 master stb. Be nem állt a szájuk.
Aztán vettem AK-t, kilőttem 3-at fejjel és jöttek, hogy csalok...
Én csak jót röhögtem a dolgon, de ők megőrültek

De agency-n is jött az ellen, hogy p90-es idióta. Ha nem hagyom abba, ők is azt vesznek.... Írtam ,hogy vegyetek, baromira nem érdekel.
Megvették, így is megöltem őket, utána csöndben voltak.
-
Lacccca87
addikt
Soha nem értem miért kell noobozni egy fegyvert, főleg a P90-et de bármelyik másik is lehet.
Nem értem ezt a csak az a pró akir a játékban lévő fegyverek közül tud vagy 5 el lőni a többivel meg full 0 mivel sose használja.
Azért lettek betéve illetve balanszolva hogy érdemes legyen megvenni és használni.
Szoktam is mondani ha lekezdik a hülyeséget hogy akkor vegye meg ő is azt használja, kettőnk közül nem hiszem hogy az a noob aki felismeri a fegyverek lehetőségeit, célozni meg ugynugy kell P90 el is, főleg ha messze van az ellen, akkor mondhatom hogy az M4 meg AK a noob mert azokkal kevésbé kell célozni olyankor mint mondjuk a P90 -el. -
Mate
nagyúr
Nekem még kimondottan tetszett az is, amikor 2-en vagy 3-an mentek rád, kezedben desert eagle. Lőtted is őket, bár 3 ellen várható volt, hogy nem lesz siker. De nem is ez tetszett, hanem hátadon a p90
Azzal kiugorva meg lehetett volna lepni őket elég rendesen. Vagy ez csak csillagos szinteken szokás? 
-
Xero
nagyúr
Nyilván nem csaltak, mi voltunk rettentő balfaszok. Olyanokat nem lőttünk már, hogy ihaj.
Az említett scout vs. awp is röhej volt már. Tényleg érzékeltem, hogy ott van, még fel is fogtam, de mire lőttem már kilőtt.
De előtte ugyan ezt eljátszottam awp vs. usp kontextusban is. Ott 1-t lőttem a fejére majd vártam. Ő meg szépen kilőtt.

Talán ma jobban felpörgünk.
-
Mate
nagyúr
Végig néztem az egész meccset.
Elején titeket figyeltelek csak, aztán mikor láttam, hogy elég egyoldalú a dolog, gondoltam megnézem nem csalnak-e, de nem tűnt úgy.
Látszódott, hogy nem vagytok a toppon.
Pl. Mikor Xero figyeltél sniper-el és már rég látszódott az ellen a célkeresztben, de nem lőttél. Majd ő kilőtt.
Vagy mikor már nem tudom kicsoda de Mag-7-el egész szépen irtott elindult T-t hátba támadni, ott voltak a farakáson ketten, simán lelőhetőek lettek volna, csak pont gránátra váltott és megúszták.
Az volt leginkább a furcsa számomra, hogy eddig akármikor belenéztem mindig azt gondoltam, hú de messze vagyok én ettől a szinttől, de jó, hogy nem vagyok ott. Tegnap belenéztem és be akartam volna szállni

Akár mennyire is nobb fegyver a p90, azzal azért lehetett volna irtani

Amit bántam, hogy nem hallottam a hangotokat
Pedig biztos nem hagyta el senki száját káromkodás. -
PeL
addikt
Kirúgtuk a csávót mert végignézte ahogy lelövi a CT a plantolót Inferno B-n, utána meg walkol vissza új útra azt is csak nézte és lelövette magát mint egy noob. Utána meg LectR-nek elfogyott a türelme mert nem is adta neki meg érdekesen lőtt az ellen sokszor. Mondjuk ezt a kilépkedést én sem díjazom. Akármilyen ellenfél is van nem akartam sosem leavelni miatta vagy kirúgatni magam.
-
Slystyle
őstag
A bomba hang megváltoztatása nem biztos, hogy jó ötlet. Így szerintem a fake plant enyhén értelmét veszti. De lehet csak én látom rosszul.
A silent pick-up-nak nagyon örülök, rengetegszer a hang miatt buktam be egyes köröket.
A demo-recorder javítása annyira még nem érint, boldogultam a frame-re ugrással is, de azért így tényleg jobb és könnyebb lesz a nagy YouTube csatornáknak videó felvétel/szerkesztés terén. -
PeL
addikt
Beszarás... Végre megcsinálták a demo playert. Source óta nem lehetett vissza tekereni, 9 év alatt sikerült megcsinálni végre. Grat Valve
Meg ezt is régóta vártam hogy ha egyszer walkolok és véletlen felveszek egy itemet ne "csörömpöljön" már, most végre van silent pick-up -
Xero
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Bravo mappra össze kéne hozni egy csapatot.
Ki az aki benne lenne?
-
Mate
nagyúr
Nem hiszem el, hogy nem tudtuk megnyerni. Tök bénák voltak az ellenfél játékosai, de először lelépet tőlünk egy, még mikor CT-k voltunk, majd még egy....
Úgyhogy 3v5....
-
PeL
addikt
Én sem szeretem a Case-Hardened skint

-
Mate
nagyúr
Azért p90-hez is kell egy kis tudás

Én azért szoktam venni, hogy spóroljak.
-
Slystyle
őstag
Párszor próbálkoztam már vele, mivel rengeteg pénzt kapsz egy kill-ért vele, de nem az én világom.
Én csak M4 és AK, meg még talán az SSG, amivel szép fejeseket tudok lőni, de azt se folyamatosan. Úgy általában mikor milyen napom van.
Eléggé OP a P90, főleg ha az egész enemy csapat azzal rushol. Persze érhető, hogy kell ilyen is a játékba, de én inkább tartok magamnak egy eco-t vagy kérek drop-ot.PeL: Akkor majd talán legközelebb egy Fly movie keretében.

-
PeL
addikt
-
PeL
addikt
eDc. Insanity™ - CS:GO Frags - Part 2.
Ez már kicsit movie-sabb lett, első próbálkozásom ilyen téren

-
Xero
nagyúr
"Ebből 4 kategória van, ritkaság szerint."

"Az árak a 0-tól a 40€-ig bezárólag."
Akkor 40€-t adok egy stattrak-os factory new AK-47 case hardened-ért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(lehet tényleg
Aztán... 

Hallom sokszor, de néha kb csak röhögök rajta főleg amikor orosz akcentussal nyomatják be

Meg ezt is régóta vártam hogy ha egyszer walkolok és véletlen felveszek egy itemet ne "csörömpöljön" már, most végre van silent pick-up

LendvaiFeri1