- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
De hogy ne csak vitázzak, íme a hétvégi futam a szemszögemből. Spa volt soron, amit nagyon szeretek. A kvalifikációs tempóm nem volt az igazi, mert közepes gumin is picit több, mint 1 mp.-el elmaradtam BDávid és bady ufonautáktól, akik kemény gumin futották az idejüket. De a verseny közbeni gumitaktikám, és a nagyon kopott közepes gumin jó haladási sebességemnek köszönhetően a végén meglett az ezüstérem, amire álmomban sem gondoltam volna ebben a mezőnyben.
Bár ha BDávid nem szakad le menet közben a játékról, akkor nagy eséllyel ez nem jött volna össze, de akkor is egy jó és megismételhetetlen teljesítmény tőlem a gocompete pro ligájában:
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest