- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsztm174
csendes tag
Sziasztok!
A következőt találtam valahol mentési problémára.
Mentés problémára megoldás: Belemenelsz a játékba Multi Split Screen (Itt mondja h nyomd meg a kettes contoler Start gombját írom: "TAB+Enter" ha evvel megvagy szépen kiválasztasz mindegy mit, a versenyzők is mind1, a versenybeállítások is a pálya is. elindul a verseny, nyomsz a kormányon/gamepad-on startot, belemész az Options-ba, vezetési kezelőszervek azaz driving control-ba, próbálnál profilt váltani de nem engedi, nem baj, lépj vissza addig h megy a verseny, nah és most nyomsz Esc-t, azaz Player TWO (a kezelője a bill.) Options Driving Controls Profile ezt nyomogasd el, mind1 mire csak ne az eredetire, nah és akk kilépsz a menübe, és ott pedig megint kilépés a főmenűbe, láss csodát a sok visszalépkedés közben, látsz majd ott fönt h "AutoSave" ha megvan, akk működik!
Nekem billentyűm van csak sajnos. Valaki tudna nekem segíteni, hogy arra mi lehet a gyógyszer?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest