Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jelentem sikerült faragnom egy kicsit!
Bár a középső szektor vége nem lett valami rózsás, az első szektor viszont pokoli lett, 378-379-et megy a meki végsebességre..
Kezdem megszokni a kormányt bár egyenlőre még többet hibázok vele, mint a momóval.
A fékpedált sokkal nehezebb nyomni, főleg ahhoz kell még hozzászoknom..
Remélem még fogok javítani mert volt olyan, hogy már a nyilat sem mutatta annyira lehagytam a szellemautóm az utolsó szerkorra de a sikánt sikerült totál elbaltáznom.. Nem voltam boldog..
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem meg az a kérdésem,hogy hány körön keresztül körözgetsz mire mondjuk tudsz egy ilyen kört összerakni? mert én állandóan a boxba rohangálok egy kicsit itt-ott állítom a vasat,de nem hogy jobb hanem rosszabb leszek

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én beleadtam apait-anyait ,de nem tudok jó időt menni,esetleg ha jó beállítás is lenne hozzá,talán egy mp-t tudnék a saját rekordomból faragni. itt annak van nagyobb esélye aki manual váltót használl,......
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Csak egy kérdés, mert érdekel: hány körön keresztül sikerül tartani ezt a gyors tempót? Pl. 20%-os versenyen megy-e végig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fuji 35 1.4 R - még 1 év fotoplus gari
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest