Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
addikt
Miért quick game mod-ban vagy, miért nem "rendes" szerókat keresel? Nekem eddig szándékos kilökéssel, lezúzással ebben a játékban kevés tapasztalatom volt, a többi autós gammához képest szerintem itt van a legkevesebb cheater/crasher/noob.
Maja: a Jó rajtnak a jó jobb láb és a jó fül a titka
Rajtnál hallgasd a motor hangját, mert ha túlpörög a kerék, akkor nem gyorsulsz, ha meg "lehörög", akkor meg alacsony a fordulat.
5:45-től van egy majdnem jól sikerült rajtJocee: Az, hogy mások nem tudnak hozzád csatlakozni, természetes jelenség, teszem hozzá sajnos. Rolly pl sosem tud hozzám csatlakozni, de nem csak az F1-ben, hanem pl a GRID-ben is így volt. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, meg kel próbálni fordítva ilyenkor, az csináljon szerót, aki nem tud csatlakozni.
A rankokat győzelmekkel, jó helyezésekkel tudod növelni. kb 25-ig viszonylag gyorsan megy a gyűjtögetés, utána már annyira nem.
Nem lehet, hogy elfogyott a benya, azért nem tudtál gyorsabban menni? -
JoceeHunt
őstag
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat

Live nevem: JoceeHunt
-
MajaG
senior tag
Én tegnap játszottam xbox liveon, de dettó ugyanez volt. Előtte meg forza 3-ban. A végén már leszartam, aztán én is ráhúztam minden parasztra, ha nem hagyott helyet, vagy kiforgattam.

Pedig olyan jó lett volna meccselni fej-fej ellen.Más, kormányra még mindig nem írt senki semmit.

Illetve mi a jó rajt titka? Mert mindig mindenki elhúz mellettem.
Manuális/autoamata váltónál is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?