- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
JONAS77 #5752 üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.
A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.
szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest