Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
-
hermanyi
addikt
-
Rototti
senior tag
válasz
szocs30
üzenetére
Ja, hát azt hittem, hogy ha tudod, hogy benne vagyok, akkor azt onnan tudod, hogy olvasgatod az adott fórumot. Tényleg, akkor honnan tudod, hogy bajnokságban vagyok?

ITT olvasgass. Elvileg csak a C ligába van jelentkezés, de a B-nél is próbálkozhatsz. A fórumokra való írással tudsz jelentkezni, illetve onnan és a főoldalról (f1game.hu) tudod meg az infókat. Ahhoz, hogy a fórumba írhass regisztrálnod kell itt.
Steady76: Hát én is csak endre félmondatából csíptem el, hogy lesz bajnokság. Nem tudom, hogy miért nem tudsz róla, meg kellett volna hirdetnem? Azt hittem, csak én nem hallottam róla.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem ez a mostani valami.