Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whabaky

tag

Sziasztok!
    Megvettem (pontosabban havertól kaptam karácsonyra :DDD ) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
    Visszább olvasgattam, de nem találtam bővebb infót, illetve semmi pontos dolgot.
    esetleg, ha netalántán átsiklottam rajta akkor sry

A gond a következő. Próbáltam multira csatlakozni, de ugyebár mivel magyarországon nem lehetséges, így belpróbáltam a következőt:
    reg windows for games...-re co.uk-s emailcímmel (hotmail) -> kerestem gúgliban angliában post code-ot (valósat) -> és még így sem enged be... külömböző hibakódokat dobál ki (amiknek utánanéztem és ahányszor változtatok valamit, mindig mást hoz be), tehát nem tudok rácsatizni.
    Engedélyeztem a routeren a portot (most fejből nem tudom, de valami 4096-volt vagy melyik), illetve kikapcsoltam minden védelmet a gépen, úgyhogy a kommunikációval nincsen gond.

Kérlek segítsetek, hogy tudjam neten, multiban is tolni. (esetleg tanácsot adni, hogy mit cseszhettem el, vagy mit csináljak másképp. Esetleg egy jól szájbarágós leírást is elfogadnék :B nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)

Válaszotokat előre is köszönöm :R
    whabaky

Új hozzászólás Aktív témák