- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvnt
őstag
Amikor a versenymérnök azt mondja a rádióban, hogy próbáljam a csapattárs beállításait, akkor tényleg van rá lehetőségem? Ha igen, hol?
-
lvnt
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek a linket! Igen, megnyugtatott ez a képsorozat. Amúgy sem jön be ez a Codemasters féle sárgás PC-s grafika. Viszont meglepő, hogy a PS3 mennyire gyengén teljesít a másik két platformhoz képest.
-
lvnt
őstag
válasz
BalaNce87 #489 üzenetére
Nem értem a problémát. Aki akarja és megteheti, az megveszi minden éven az újat, aki pedig nem, mint te, az használja a régit. Azért biztos, hogy lesz ellefeled még a következő évben is.
Én például örülök neki, hogy minden évben jelenik meg új, és valószínűleg meg is fogom venni mindig, maximum nem a megjelenés napján, mint ezt. -
lvnt
őstag
Ja, értem. Nem annak szántam, csak azt akartam kifejezni, hogy örülök neki, hogy máris elkezdtek foglalkozni a következővel. Attól függetlenül remélem, hogy nagyon jó lesz a játék. Bízom benne, régóta várok már rá. Nem véletlenül rendeltem elő.
Részemről sincs probléma.Boxra rendeltem elő. Gondolkodtam rajta, hogy melyikre vegyem meg, de végül emellett döntöttem. Szeretnék vele multizni is, abban meg valahogy jobban szeretem az Xbox Live-ot.
-
lvnt
őstag
Én tudom, hogy mire válaszoltál, csak azt nem, hogy miért. Szerintem mindnyájunknak jobb, hogy minél előbb kezdik a következő játékot. Annál jobb lesz.
Nem értem, hogy mi kivetnivalót láttál a hozzászólásomban. De mindegy, nem szeretném tele offolni a topikot, nem olyan fontos.Szerk.: Te magad írtad, hogy nincs, és nem is lesz olyan, hogy tökéletes játék. Ezért is nem értem, hogy akkor miért ne lehetne még javítani rajta.
Példának okáért ott van az SC hiánya. Apróság, de attól még remélem, hogy jövőre már benne lesz. -
lvnt
őstag
válasz
werszomjas #342 üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.
Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest