- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek.
A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.
Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel). -
Rototti
senior tag
Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.
Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan)
[ Módosította: ollie ]
-
Rototti
senior tag
Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett.
Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis.
-
Enton
addikt
Azt mondták nincs már idejük, a demo-val foglalatoskodni.
Ha a demo-t is megycsinálnák, akkor ez is csak decemberben jönne ki mint tavalya Dirt 2.
Szerintem, 8000 FT egy ilyen játékért nem sok.
Akinek meg nem tetszik az meg kipróbálja és eladja. (Ilyenkor természetesen érdemes uj GFWL acc-ra regisztrálni a játékot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Magisk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest