Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek.

A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.
Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel). -
Rototti
senior tag
Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.
Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan)

[ Módosította: ollie ]
-
Rototti
senior tag
Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett.

Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis.

-
Enton
addikt
Azt mondták nincs már idejük, a demo-val foglalatoskodni.
Ha a demo-t is megycsinálnák, akkor ez is csak decemberben jönne ki mint tavalya Dirt 2.
Szerintem, 8000 FT egy ilyen játékért nem sok.
Akinek meg nem tetszik az meg kipróbálja és eladja. (Ilyenkor természetesen érdemes uj GFWL acc-ra regisztrálni a játékot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest