- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rototti #5032 üzenetére
Köszi
A regisztráció menetében tudsz segíteni? Teljesen kuka vagyok ehhez a Live témához
A Dirt 2-m is azért nincs felrakva még, mert nem voltam képes regisztrálni Live-raMultiban segítségek be vannak kapcsolva?
Azért jönnék multiban tanulni, mert ott látják a többiek, hogy mit szúrok el és közben adhatják a tanácsokat. A GRID-et is így sikerült nagyjából elsajátítanom.
Ja, a beállításokhoz is tök béna vagyok
-
Sziasztok!
Működik már Magyarországon is a Live rendesen, vagy még mindig "angolként" kell regisztrálni? Csak akkor venném meg a játékot, ha működik rendesen a Live szolgáltatás itthon.
A másik kérdésem az lenne, ha az elsőre igen a válasz, hogy vannak-e olyan szabad versenyek itt Nálatok, amire teljesen amatőrként be lehet "pofátlankodni"
, tanulni?
-
Minimális gépigény PC:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
• 1GB RAM (2GB for Vista)
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
• DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive SpaceEz elég baráti.
-
válasz
Rolly Dy07 #384 üzenetére
Szerintem marketing okai is vannak a demo elmaradásának. Így valószínűleg nagyobbat fog szólni megjelenéskor...
De visszafelé is elsülhet a dolog, mert így veszíthetnek vásárlókat...
Bár, aki nem akar multizni és pénzt költeni rá, az úgyis lewarezolja valahonnan, aki meg multizni akar, az meg úgyis meg fogja venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest