Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stirlitz #3113 üzenetére
Akkor azért tisztázzunk valamit. Én nem mondtam azt, hogy ez szimulátor, és azt sem, hogy az rfactor nem az! Vissza lehet olvasni a megjelenés környékén írt kommentjeim, talán én voltam a topicban aki legjobban hangot adott annak, hogy nem szim lett..
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem kell rögtön leszarozni ezt, és azzal jönni, hogy persze, szórakozzunk ezzel ha akarunk, de az a király, aki rfactort nyom, mert ettől már kiráz a hideg. Persze, az rfactor egy jó kis szim, de attól még nem a valóság, és ha valaki azzal nyomja, attól még nem lesz a "ki ha én nem" kategória, mert mi meg itt csak ezzel a "szarral" játszunk.Amit tőlem idéztél meg úgy értettem, hogy rendben van, a grafika nem lényeg egy szimben, de azért valljuk be, mára már nem az igazi, viszont ezen kívül elég sok hibája van. Egyszer próbáltam meg vele bajnokságot nyomni, majdnem falhoz is vágtam.
Első körben gondoltam a 100%-os AI sok lesz nekem, ezért visszavettem 95-re, amit azzal kompenzált a játék, hogy a pálya minden részén ugyan úgy mentek, célegyenesben meg rendre nyomtak egy satuféket, hogy hát mégse legyen 100%-os köridejük. Mindezt verseny alatt is. A boxba elfelejtenek kimenni, a szabályok már régiek, nem mostani időmérő rendszer, és sorolhatná..
Persze, ott vannak a ligák, de én általában akkor játszom, ha kedvem van, és időm, így az nekem kilőve. Meg mindez nem javít az offline helyzeten..Én ha leülök játszani, akkor azért teszem, mert szórakozásra vágyom, és jelenleg arra teljesen megfelel ez.
Nálam is fent van rfactor, és a race on is, és szeretem is őket, nem is arról van szó, csak már kezd kicsit elszállni az agyam ettől az rfactor a király mániától. Valakinek az, játszik vele, ennyi.
Mindez csupán a saját véleményem, és ez remélem senkit nem bánt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Villanyszerelés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest