- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
"Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki.." Azért ez így nem állja a helyét.
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Makulátlan Játékos Lenovo,FullHD IPS, core i5 ,GTX 2/6GB 128bit VGA,8-32GB DDR4 RAM/SSD+HDD,Win.11,
- Dell Optiplex 3050 SFF / I5-7500 / 8GB RAM / 128GB NVMe SSD!
- ROG Zephyrus G14 GA403UI 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.