Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én sem azt várom el, hogy minden csavart lehessen állítani, meg ilyenek, csak a fizika ne legyen arcade..
Egyébként jelenleg nekem is csak egy olcsóbb kormányom van, most tervezek egy komolyabbat(nem, nem pont az F1 miatt), de én így is, már ezzel is jobban élvezek egy rfactor/gtr-t nyomni, mint akármelyik arcade-ot
De azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem 
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Osztom az álláspontodat.

A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.
Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem