Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani.

Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép.

RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat.
Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.